N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Robinson Crusoe banner

Escape Room Kinderfeestje

vanaf

12,-

p.p
}

1 uur

2 – 10 personen

Scheveningen

Offerte Aanvragen

N

Actieve Begeleiding

N

Arrangement mogelijk

N

Actie & Adrenaline

Snelle Prijs Indicatie

EIGEN INSTRUCTEUR

2 TOT 10 KIDS

ESCAPE ROOM VOOR KIDS

VANAF 10 JAAR

ESCAPE ROOM KINDERFEESTJE DEN HAAG

Op zoek naar een escape room voor een kinderfeest in Den Haag? En kan jij je zenuwen in bedwang houden? Kan je rustig blijven in een hectische situatie? Ben jij super goed in het ontcijferen van raadsels? En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is dit het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan.

De escape room is een super leuk idee voor een kinderfeest. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die door de kinderen opgelost dienen te worden. Het spel is een leuke uitdaging voor de kinderen, maar natuurlijk ook erg spannend. Onder de 15 jaar vragen wij altijd of er een ouder/begeleider mee de kamer in gaat om een extra oogje in het zijl te houden en de kinderen waar nodig te helpen. Lijkt het jou leuk om te escapen tijdens jouw kinderfeestje? Boek dan nu! Ben je niet jarig en wil je wel de Escape Room spelen? Dat kan ook! Boek de Escape Room en we zien je snel bij Unlock Scheveningen!

KINDERFEESTJES SCHEVENINGEN

Als een kind jarig is dan wil je dat als ouder graag uitgebreid vieren. Als je kind nog heel jong is dan zal hij of zij zich er weinig van herinneren, maar als je kind een jaar of 10 is dan wil je een onvergetelijk feest verzorgen. Bij Unlock Scheveningen kan je terecht voor veel leuke kinderfeestjes in Scheveningen. Of je zoon of dochter nou houdt van creatieve uitjes of sportieve uitjes, bij Unlock Scheveningen is een ruim aanbod zodat er altijd iets voor jouw kind bij zit. En natuurlijk ook wat de vriendjes leuk vinden om te doen. Ook samenwerking komt bij veel uitjes aan bod.

Informatie van de kamers:

Mission Impossible

  • Vanaf 10 jaar
  • Maximaal 10 kinderen

The Mummy’s Tomb

  • Vanaf 16 jaar
  • Maximaal 6 kinderen

The Pirates of the North Sea

  • Vanaf 15 jaar
  • Maximaal 6 kinderen

€120,- per kamer*
*Reserveert u voor 10 kinderen, boek voor 8 personen. Dan kunt u met 10 kinderen komen voor 120 euro in totaal

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

PANNENKOEKEN EN POFFERTJES.. WAT IS ER NOU LEKKERDER DAN DAT!?

Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst escapen bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja.

Pannenkoek naturel Of Portie poffertjes + Onbeperkt ranja
**1 uur voor het totale arrangement**
€9,- p.p.

Pannenkoek naturel, Pannenkoek met nutella, Spekpannenkoek, Appelpannenkoek, Kaaspannenkoek

+ Onbeperkt ranja
**1 uur voor het totale arrangement**
€12,- p.p.

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos;  of bel Oma Toos op 070 – 444 94 28!

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

oma-toos-cake-en-restaurant

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Escape Room

Stap 2: Kies je locatie

Oma Toos

Stap 3: Kies je horeca

Pannenkoeken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Radjen Pankel
7 augustus 2021

Met de meiden een onwijs gave escape room gespeeld! De meiden hebben door samenwerking en veel plezier te hebben alles opgelost!  

Linda Vleers
23 september 2021

Voor iedereen wel iets te doen tijdens het kinderfeestje van Vera. Van de escaperoom tot VR. Alles was goed geregeld en de chips en limonade was echt een hele prettige bijvoeging.

Thomas de Kompaan
8 november 2021

We begonnen de dag met pannenkoeken en sloten af met een escape room. Het beste feestje van het jaar! De begeleiders waren super tof en konden goed met de kids opschieten.

ESCAPE ROOM KINDERFEESTJE DEN HAAG.

Dit jaar een kinderfeestje in Den Haag? Jaar in jaar uit organiseren jullie als ouders een kinderfeestje voor de kinderen. Hier komt een hoop creativiteit bij kijken. Het is leuk om te doen en eigenlijk elk jaar weer een groot succes. Dit jaar mag het anders. Wellicht dat jullie even zonder ideeën zitten. Of is er een drukke periode aangebroken en is de organisatie net wat te veel hooi op jullie vork. Is de verjaardag meer speciaal dit jaar, wordt je kind misschien 12 jaar? Wat de reden ook is, er is niks mis met eens rondkijken wat er allemaal georganiseerd wordt in de omgeving. In Scheveningen kun je van alles vinden.

KINDER ESCAPE ROOM VOOR EEN KINDERFEESTJES.

Bij Unlock Scheveningen zijn een tal van activiteiten te doen. Er worden ook kinderfeestjes georganiseerd! Hele bijzondere zelfs, waar iedereen, van jong tot oud, gaat genieten. Er worden twee activiteiten georganiseerd specifiek voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf tien jaar. Weleens gehoord van Virtual Reality? Een groot spel in de virtuele wereld, met verbluffende effecten. Een game van deze tijd, even helemaal weg van alles om je heen.
Toch liever de escape room uit proberen te komen? Dit kan ook en samen ga je de strijd met de klok tegemoet!

VIRTUAL REALITY

Virtual Reality zorgt voor een heuse beleving. Onder begeleiding krijgen de kinderen een programma, vol spel en beweging. Door de VR-bril beleef je verschillende dingen, alsof je er daadwerkelijk echt zelf bij bent. Bij Unlock Scheveningen zijn er activiteiten als pijl en boogschieten en over een plank lopen op zeer grote hoogte. Er is een roller coaster en met lasers kan er een spel gespeeld worden in de wereld van Star Wars. Voor meer ritmegevoel kun je kennismaken met Beat Saber. Voor aanvang zal er samen met de medewerkers een juist programma worden gemaakt.

KINDER ESCAPE ROOM DEN HAAG

Een totaal andere activiteit is de escape room. Weleens van gehoord? Of zelf al eens gedaan? Een escape room is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. In kleine groepen worden de kinderen opgesloten in een ruimte. Doel van het spel is om binnen de tijd de kamer te kunnen ontsnappen. Om dit te doen slagen zijn er allerlei soorten opdrachten en raadsels die opgelost moeten worden. Zoek de sleutel om de uitgang te vinden en te kunnen openen. Unlock Scheveningen biedt ook spannende escape rooms aan. Bij kinderen onder de vijftien jaar, wordt een volwassene als begeleider meegevraagd.

EEN GESLAAGD KINDERFEESTJE IN SCHEVENINGEN.

Zijn jullie er al uit wat het wordt? Voor meer informatie kun je terecht op de website: https://unlockscheveningen.nl/kinderfeestje. Voor een hele dag plezier kunnen er ook arrangementen geboekt worden. Zo kan er genoten worden van de heerlijke pannenkoeken bij oma Toos. Gewoon met stroop, of misschien wel met appel en rozijn. Of lekker een pizza na een spannende en actieve verjaardagspartij. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Een goed verzorgd feestje, waarbij iedereen met een blij gezicht thuis komt. Dat is waar de medewerkers van Unlock Scheveningen voor staan.

CREATIEVE KINDERFEESTJES SCHEVENINGEN

Ook aan de creatieveling is gedacht. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld slippers of klompen pimpen en hun eigen unieke creaties hiervan maken. De kinderen kunnen daarnaast ook samenwerken aan een creatie, zoals bij de workshop zandsculpturen maken of schilderen. Ze werken in dat geval samen aan één groot kunstwerk. Het is ook mogelijk om ze op te geven voor een workshop graffiti spuiten. Een activiteit die normaal gesproken illegaal is, waardoor de aantrekkingskracht om het een keer te mogen doen erg groot is. Ze maken individueel of samen een mooi kunstwerk op een doek door hier met verf overheen te spuiten. Zo zijn er ook voor de creatieve kinderen genoeg leuke uitjes om te doen tijdens een kinderfeestje. Veel uitjes vinden plaats op het strand van Scheveningen en is dus een ideale locatie voor je kinderfeestje in Scheveningen.

ESCAPE ROOM KINDERFEESTJE DEN HAAG

Een andere leuke activiteit waarbij de kinderen goed leren samenwerken is tijdens een Escape Room. Ga daarom voor een Escape Room kinderfeestje in Den Haag en omgeving. De kinderen gaan in groepen van maximaal 8 personen op avontuur. Ze worden opgesloten en moeten samen puzzels op zien te lossen binnen het uur. Alleen op die manier kunnen ze uit de kamer ontsnappen. Het grote mysterie van een Escape Room heeft vaak een grote aantrekkingskracht op zowel volwassenen als kinderen. De Escape Room Unlock heeft maar liefst 7 verschillende ruimtes waar de kinderen langs komen. Elke Escape Room heeft een uniek verhaal. Zo zijn de kinderen spionnen die bij de Escape Room Unlock in moeten breken in een lab om een virus te stelen. Door de puzzels op te lossen, ontsnapt het team uit de kamer en ligt er een mooie beloning op ze te wachten.

KINDERFEESTJES IN SCHEVENINGEN

Als je specifiek op zoek bent naar een kinderfeestje in Scheveningen dan heb je ook nog een ruime keuze bij Unlock Scheveningen. Je kan hier onder meer terecht voor verschillende Escape Rooms, die je in combinatie met andere uitjes op het strand van Scheveningen kan doen. Ga bijvoorbeeld voor een Beach camp, waarbij de kinderen de strijd met elkaar aan gaan op zes onderdelen naar keuze. Of laat ze ontsnappen aan kannibalen door verschillende proeven te doorstaan. Voor de echte sporters is er een workshop Powerkiten, waarbij ze met een vlieger over het strand gesleept kunnen worden. Ze krijgen hierbij les van ervaren instructeurs om de vlieger onder controle te houden. Alle uitjes zijn veilig en staan onder toezicht van professionele begeleiders.

GOEDKOOP KINDERFEESTJE DEN HAAG

Als je kind veel vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt dan kan een kinderfeestje in Den Haag en omgeving al snel erg prijzig worden. Daarom heeft Unlock Scheveningen uitjes in allerlei prijscategorieën, zodat het ook voor een kleinere portemonnee of grote groep betaalbaar blijft. Daarnaast geldt dat een uitje goedkoper wordt als er meer personen aan de activiteit meedoen. Je kan al genieten van een activiteit vanaf 10 euro per persoon. Een Escape Room is 120 euro voor een kamer, waar je met maar liefst 8 kinderen in kan. Op die manier is er eventueel nog budget over om een barbecue achter de activiteit vast te plakken. Zo hebben de kinderen de mogelijkheid om alle momenten nog met elkaar te bespreken. En zo kunnen ze uitrusten van een enerverende dag. Je kan voor het kinderfeestje op meerdere plekken in Zuid-Holland terecht. Zo kan je onder meer terecht in Scheveningen, Noordwijk, Kijkduin, Den Haag en Hoek van Holland.