N
Laagste prijsgarantie
N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM MET DE FAMILIE

Een escape room met de familie spelen, het leukste uitje voor jullie familie dag! Kinderen, broers, zussen, opa en oma, iedereen kan meedoen. Bij Unlock Scheveningen zijn drie gave escape rooms die geschikt zijn voor de hele familie.

Waar de meeste spelletjes gericht zijn op competitie is een escape room juist gericht op samenwerking. Sterker, zonder een goede samenwerking zal het jullie niet lukken om te escapen! Een mooi moment om te bekijken of jullie als familie goed kunnen samenwerken. Het is ook erg leuk dat iedereen kan meedoen in een escape room, jong en oud. Er zijn geen speciale vaardigheden nodig. Je hoeft niet sterk of slim te zijn hoewel dat laatste natuurlijk wel van pas kan komen. In een escape room komt het vooral aan op creativiteit en je zintuigen goed gebruiken. Oren en ogen dus wagenwijd open houden en goed overleggen met je teamgenoten. Willen jullie er een hele dag uit van maken met de familie dan zijn er nog veel meer leuke activiteiten die je rond Scheveningen en Den Haag kunt doen. Wij helpen je graag een topdag te organiseren. Familie uitjes Zuid-Holland kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een bezoek aan de escape room, heerlijk eten en drinken én te gekke activiteiten op het strand. Het wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

Escape Room met de Familie:

vanaf

12,50

p.p

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Bernard Kruijver
7 juni 2021

Perfecte activiteit om met de familie te spelen! Samenwerken is voor ons geen probleem, Jong en oud hadden veel plezier!

Victoria Cel
6 oktober 2021

Super uitdagende escaperoom gespeeld hier! de specialisten van Unlock konden alle zorgen afnemen i.v.m. lichamelijke opdrachten. Echt goede service! De cocktailworkshop was ook een en al gezelligheid! Als alles zo goed regeled is… 5 sterren en zeker voor herhaling vatbaar!

Raddah Abcoudde
23 april 2021

De kids raadde een keertje een escaperoom aan voor de bijeenkomst en wat was het leuk! nooit gedacht dat we met heel de familie dit zouden doen

Prijzen en reserveren escape room met de familie

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.