N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ACTIVITEITEN SCHEVENINGEN

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Wil je graag meer activiteiten in Scheveningen doen tijdens je dagje weg of ga je met een grote groep op pad? Dan hebben wij verschillende uitjes die jullie dag compleet kan maken. Samen met verschillende partners hebben wij een uitgebreid pakket aan uiteenlopende activiteiten voor personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Hieronder staan onze meest geboekte pakketten maar neem gerust even contact op en leg je wensen bij ons neer. Scheveningen is namelijk een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag.

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kan je een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heb je een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastische dag in Scheveningen van te maken. Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room.

Waarom activiteiten bij Unlock:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Alle activiteiten

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

Zandsculpturen

Laat uw creativiteit de vrije loop en sculptuur uw eigen gekozen design.
Vanaf
€12,50

8 – 50 pers.

}

2 uur

$

Graffiti Workshop

Creeer je eigen kunstwerk en leer de fijne kneepjes van het graffiti spuiten
Vanaf
€20,-

6 – 100 pers.

}

2 uur

$

Bubble voetbal

Bubble voetbal staat garent voor lachen, gieren en brullen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1 uur

$
Archery A-tag.

Gewapend met pijl en boog ga je de strijd met elkaar aan tijdens verschillende spel vormen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1,5 uur

$

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

Katie de Gus
11 juli 2021

Robinsonnen was echt heel gaaf! We hebben de groep in 2 gesplitst en de verliezers mochten het drankje betalen haha.

Lisanne Kooi
28 jui 2021

Wij hebben de allerbeste katapult van het jaar gemaakt. Wat we afschoten ging heeel het strand over & de lunch was goed geregeld.

Mohammed Shitarou
22 juni 2021

Het zit erg goed in elkaar. Aangezien ik zelf in een bar werk was ik een beetje sceptisch over de cocktailworkshops. Ik kan toch zeggen dat ik met een glimlach weer weg ben gegaan. Mijn favoriete was de Mojito en sex on the beach!

ACTIVITEITEN SCHEVENINGEN

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in de buurt van Scheveningen dan vind je bij Unlock Scheveningen een ruim aanbod. Je kan creatief gaan doen met workshops, sportief doen met verschillende leuke sporten of de samenwerking aangaan in een Escape Room of met een GPS-tocht door de omgeving. Je kan de stad van Scheveningen ontdekken, maar het is ook mogelijk om een activiteit te doen op het strand van Scheveningen. Zo zijn er meerdere leuke activiteiten in en rondom Scheveningen te doen, zodat er altijd een activiteit bij zit die past bij jou en de rest van de groep. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote of kleine groep en of het gaat om een kinderfeestje of een uitje voor volwassenen met je vrienden, familie of collega’s.

ACTIVITEITEN STRAND VAN SCHEVENINGEN

Als je aan Scheveningen denkt dan denk je al gauw aan het mooie kilometerslange strand van Scheveningen met de pier en de uitnodigende zee. Als het mooi weer is dan is dit een hele goede plek om een activiteit te organiseren, zodat je ondertussen kan genieten van zon, zee en strand. Maar ook in de winter is dit een leuke en unieke combinatie om een van de vele activiteiten te doen. Kies bijvoorbeeld voor een potje beachvolleyballen, bubbel voetbal of boerengolf als activiteit op het strand. Als je graag tegen elkaar strijdt dan is de Robinson Crusoe Experience of het Beachcamp heel geschikt. Bij de Robinson Crusoe Experience moet je allerlei proeven zien uit te voeren en bij het Beachcamp strijd je op zes onderdelen tegen elkaar op het strand.

CREATIEVE ACTIVITEITEN

Ook voor de creatievelingen zijn er genoeg leuke activiteiten bij Unlock Scheveningen te vinden. De meeste activiteiten zijn zelfs te combineren met een unieke locatie, zoals het strand van Scheveningen. Ga bijvoorbeeld voor een workshop schilderen of graffiti spuiten en creëer samen als groep één mooi, groot kunstwerk, terwijl je ondertussen geniet van het zand onder je voeten. Of ga voor een workshop zandsculpturen maken, waarbij het zand op het strand je materiaal is. Het is verder ook mogelijk om slippers of klompen te pimpen. Maar de creatieve activiteiten zijn natuurlijk ook op genoeg andere plekken uit te voeren. Je kan ook nog kiezen voor een workshop cocktails maken, sieraden maken en ijssculpturen maken. Genoeg creatieve activiteiten voor de creatieveling dus.

ACTIVITEITEN IN SCHEVENINGEN

Als je graag Scheveningen zelf wil ontdekken dan kan je dat doen door middel van een boottocht door de grachten. Je ziet zo niet alleen het centrum, maar ook nog de vele andere mooie en geheime plekjes van Scheveningen. Het biedt een uniek perspectief en ondertussen kan je lekker genieten van hapjes, drankjes en elkaar. Als je liever wat meer actie wil tijdens het bezichtigen van de stad dan kan je ook kiezen voor een van de vele City Games. Ieder spel heeft een eigen verhaal met eigen puzzels en raadsels die je op moet lossen. Zo moet je bij het ene spel gijzelaars uit de stad zien te bevrijden en moet je bij een ander spel allerlei dingen zien te regelen voor de opkomende bruiloft. Je krijgt een iPad mee en instructies en moet vervolgens de raadsels op zien te lossen door de stad.

GPS-TOCHT DOOR SCHEVENINGEN

Een andere goede manier om Scheveningen te ontdekken is door middel van een GPS-tocht door de stad. Van tevoren krijg je uitleg over de GPS-apparatuur. Vervolgens word je als team gedropt en heb je alleen de apparatuur, de coördinaten van de eindbestemming en een aantal opdrachten. Door goed samen te werken en slim na te denken zal je uiteindelijk op de eindbestemming aankomen. Ondertussen zie je de mooie omgeving van Scheveningen. Als je met een grote groep bent dan strijd je tegen elkaar en gaat het erom wie het snelste de bestemming heeft bereikt. De winnaars krijgen uiteraard een beloning voor hun harde werk.

ESCAPE ROOMS

Een van de specialiteiten van Unlock Scheveningen is de Escape Room. Een leuke en uitdagende activiteit, waarbij je goed moet samenwerken. Je wordt opgesloten in een van de drie kamers en moet binnen een uur alle puzzels en raadsels in die kamer zien op te lossen om de missie te volbrengen. Het thema van de kamer en de bijbehorende puzzels verschillen. Zo kan je kiezen tussen Mission Impossible, The Mummy’s Thomb en Pirates of the North Sea. Je kan zelf kiezen of je liever als een team spionnen ongezien in wil breken in een lab en vervolgens ook weer zien te ontsnappen. Of dat je als archeoloog de uitgang van een tombe moet zien te ontdekken. Wie weet heb je altijd gedroomd om piraat te zijn en wil je jezelf graag bewijzen aan boord van het schip. Zo kan je dus zelf een kamer kiezen die bij je past en vervolgens in een uur tijd de raadsels zien op te lossen.

COMBINEREN VAN ACTIVITEITEN

In en rondom Scheveningen zijn er dus heel veel leuke activiteiten te doen. Het kan daarom moeilijk zijn om een keuze te maken. Bij Unlock Scheveningen kan je er daarom ook voor kiezen om meerdere activiteiten met elkaar te combineren en zo te gaan voor een dag- of weekend vullend programma. Ga bijvoorbeeld voor een intensieve activiteit als een Escape Room en combineer dit met een rustige boottocht door de grachten van Scheveningen. Of ga voor een combinatie van een creatieve activiteit als het schilderen van een schilderij en een sportieve activiteit als een potje beachvolleyballen op het strand. Zo kan je eindeloos veel combinaties verzinnen en kan het lastig blijven om een keuze te maken tussen het grote aanbod aan activiteiten.

OFFERTE AANVRAGEN

Als je enthousiast bent geworden van alle activiteiten in Scheveningen en graag wil weten wat de mogelijkheden zijn dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Je geeft aan hoe groot de groep is, welke activiteit je wil doen en waar. Het is mogelijk om de activiteit op een locatie naar keuze te doen als de locatie zich daarvoor leent. Bespreek daarom samen met Unlock Scheveningen de mogelijkheden. Je ziet meteen wat de kosten zijn, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.