Activiteiten Unlock Scheveningen

Activiteiten Scheveningen

Wil je graag meer activiteiten in Scheveningen doen tijdens je dagje weg of ga je met een grote groep op pad? Dan hebben wij verschillende uitjes die jullie dag compleet kan maken. Samen met verschillende partners hebben wij een uitgebreid pakket aan uiteenlopende activiteiten voor personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Hieronder staan onze meest geboekte pakketten maar neem gerust even contact op en leg je wensen bij ons neer. Scheveningen is namelijk een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag.

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kan je een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heb je een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastische dag in Scheveningen van te maken. Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room.

Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

powerboat Scheveningen

Poweboat Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

PubQuiz-Den-Haag

Interactieve Pubquiz  Den Haag

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea-287x181

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

Succes formule Unlock Scheveningen

Activiteiten Scheveningen

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in de buurt van Scheveningen dan vind je bij Unlock Scheveningen een ruim aanbod. Je kan creatief gaan doen met workshops, sportief doen met verschillende leuke sporten of de samenwerking aangaan in een Escape Room of met een GPS-tocht door de omgeving. Je kan de stad van Scheveningen ontdekken, maar het is ook mogelijk om een activiteit te doen op het strand van Scheveningen. Zo zijn er meerdere leuke activiteiten in en rondom Scheveningen te doen, zodat er altijd een activiteit bij zit die past bij jou en de rest van de groep. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote of kleine groep en of het gaat om een kinderfeestje of een uitje voor volwassenen met je vrienden, familie of collega’s.

Activiteiten strand van Scheveningen

Als je aan Scheveningen denkt dan denk je al gauw aan het mooie kilometerslange strand van Scheveningen met de pier en de uitnodigende zee. Als het mooi weer is dan is dit een hele goede plek om een activiteit te organiseren, zodat je ondertussen kan genieten van zon, zee en strand. Maar ook in de winter is dit een leuke en unieke combinatie om een van de vele activiteiten te doen. Kies bijvoorbeeld voor een potje beachvolleyballen, bubbel voetbal of boerengolf als activiteit op het strand. Als je graag tegen elkaar strijdt dan is de Robinson Crusoe Experience of het Beachcamp heel geschikt. Bij de Robinson Crusoe Experience moet je allerlei proeven zien uit te voeren en bij het Beachcamp strijd je op zes onderdelen tegen elkaar op het strand.

Creatieve activiteiten

Ook voor de creatievelingen zijn er genoeg leuke activiteiten bij Unlock Scheveningen te vinden. De meeste activiteiten zijn zelfs te combineren met een unieke locatie, zoals het strand van Scheveningen. Ga bijvoorbeeld voor een workshop schilderen of graffiti spuiten en creëer samen als groep één mooi, groot kunstwerk, terwijl je ondertussen geniet van het zand onder je voeten. Of ga voor een workshop zandsculpturen maken, waarbij het zand op het strand je materiaal is. Het is verder ook mogelijk om slippers of klompen te pimpen. Maar de creatieve activiteiten zijn natuurlijk ook op genoeg andere plekken uit te voeren. Je kan ook nog kiezen voor een workshop cocktails maken, sieraden maken en ijssculpturen maken. Genoeg creatieve activiteiten voor de creatieveling dus.

Activiteiten in Scheveningen

Als je graag Scheveningen zelf wil ontdekken dan kan je dat doen door middel van een boottocht door de grachten. Je ziet zo niet alleen het centrum, maar ook nog de vele andere mooie en geheime plekjes van Scheveningen. Het biedt een uniek perspectief en ondertussen kan je lekker genieten van hapjes, drankjes en elkaar. Als je liever wat meer actie wil tijdens het bezichtigen van de stad dan kan je ook kiezen voor een van de vele City Games. Ieder spel heeft een eigen verhaal met eigen puzzels en raadsels die je op moet lossen. Zo moet je bij het ene spel gijzelaars uit de stad zien te bevrijden en moet je bij een ander spel allerlei dingen zien te regelen voor de opkomende bruiloft. Je krijgt een iPad mee en instructies en moet vervolgens de raadsels op zien te lossen door de stad.

GPS-tocht door Scheveningen

Een andere goede manier om Scheveningen te ontdekken is door middel van een GPS-tocht door de stad. Van tevoren krijg je uitleg over de GPS-apparatuur. Vervolgens word je als team gedropt en heb je alleen de apparatuur, de coördinaten van de eindbestemming en een aantal opdrachten. Door goed samen te werken en slim na te denken zal je uiteindelijk op de eindbestemming aankomen. Ondertussen zie je de mooie omgeving van Scheveningen. Als je met een grote groep bent dan strijd je tegen elkaar en gaat het erom wie het snelste de bestemming heeft bereikt. De winnaars krijgen uiteraard een beloning voor hun harde werk.

Escape Rooms

Een van de specialiteiten van Unlock Scheveningen is de Escape Room. Een leuke en uitdagende activiteit, waarbij je goed moet samenwerken. Je wordt opgesloten in een van de drie kamers en moet binnen een uur alle puzzels en raadsels in die kamer zien op te lossen om de missie te volbrengen. Het thema van de kamer en de bijbehorende puzzels verschillen. Zo kan je kiezen tussen Mission Impossible, The Mummy’s Thomb en Pirates of the North Sea. Je kan zelf kiezen of je liever als een team spionnen ongezien in wil breken in een lab en vervolgens ook weer zien te ontsnappen. Of dat je als archeoloog de uitgang van een tombe moet zien te ontdekken. Wie weet heb je altijd gedroomd om piraat te zijn en wil je jezelf graag bewijzen aan boord van het schip. Zo kan je dus zelf een kamer kiezen die bij je past en vervolgens in een uur tijd de raadsels zien op te lossen.

Combineren van activiteiten

In en rondom Scheveningen zijn er dus heel veel leuke activiteiten te doen. Het kan daarom moeilijk zijn om een keuze te maken. Bij Unlock Scheveningen kan je er daarom ook voor kiezen om meerdere activiteiten met elkaar te combineren en zo te gaan voor een dag- of weekend vullend programma. Ga bijvoorbeeld voor een intensieve activiteit als een Escape Room en combineer dit met een rustige boottocht door de grachten van Scheveningen. Of ga voor een combinatie van een creatieve activiteit als het schilderen van een schilderij en een sportieve activiteit als een potje beachvolleyballen op het strand. Zo kan je eindeloos veel combinaties verzinnen en kan het lastig blijven om een keuze te maken tussen het grote aanbod aan activiteiten.

Offerte aanvragen

Als je enthousiast bent geworden van alle activiteiten in Scheveningen en graag wil weten wat de mogelijkheden zijn dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Je geeft aan hoe groot de groep is, welke activiteit je wil doen en waar. Het is mogelijk om de activiteit op een locatie naar keuze te doen als de locatie zich daarvoor leent. Bespreek daarom samen met Unlock Scheveningen de mogelijkheden. Je ziet meteen wat de kosten zijn, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Powerkiten (vliegeren) + Escape room Scheveningen

Powerkiten (vliegeren) is een van de populairste activiteit van Nederland. Het is de ultieme uitdaging voor zowel jong als oud, sportief of minder sportief. Er zijn kleine vliegers voor als je het wat rustiger aan wilt doen of krachtige kites voor iedereen die van actie houdt. Door de verschillende soorten en maten kites die Flitz-events ter beschikking heeft, is er voor ieder wat wils. 

Natuurlijk doe je dit niet alleen, tijdens het powerkiten zal er een ervaren instructeur bij zijn die jou de beste tips & trucs laat proeven. Het powerkiten in combinatie met Escape Room maakt jou dag onvergetelijk door de spanning en de actie! 

Prijzen powerkiten Scheveningen

Groep vanaf 2 personen             : €20,00 per persoon
Groep vanaf 10 personen           :  €20,00 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €17,50 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €15,-   per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Powerboat + Escape Room Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen… Je zal rustig de haven uitvaren maar zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast! Met hoge snelheden over het water… Golven…  Haakse bochten… Een ritje in de achtbaan is er niets bij. Natuurlijk is het ook mogelijk om een wat rustigere tocht te maken. De snelheid kan naar wens aangepast worden. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte en al helemaal in combinatie met Escape Room! 

Prijzen powerboat varen Scheveningen

 

Groepen vanaf 5    personen     : € 37,50 per persoon 
Groepen vanaf 10 personen      : € 35,- per persoon 
Groepen vanaf 30 personen      : € 32,50 per persoon 

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Met meer dan 10 personen? Bekijk onze arrangementen hieronder.

Be Robinson Crusoe + Escaperoom Scheveningen

Robinson Crusoe survival games is ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of een familiedag. Robinson Crusoe is het ultieme overlevingsspel aan het strand van Scheveningen waarin teamspirit de bepalende factor is. Het overlevingsspel is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier. Dit in combinatie met Escape Room zorgt voor een compleet onvergetelijke dag met collega’s of vrienden. 

Prijzen Robinson Crusoe Scheveningen

Groepen vanaf 10 personen      : €20,00 per persoon
Groepen vanaf 25 personen      : €17,50  per persoon
Groepen vanaf 50 personen      : €15,00 per persoon
Groepen vanaf 80 personen      : €12,50 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

 

Cocktailworkshop + Escape room Scheveningen

Ben jij graag creatief met je favoriete drankje? Dan is deze workshop ideaal voor jou! 

Je wordt welkom geheten op het mooie Scheveningse strand tijdens de cocktailworkshop. Onder begeleiding van een cocktail expert zal je de kneepjes van het vak leren en zal jij jouw favoriete drankje als de lekkerste maken.

Je hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al die heerlijke drankjes te mixen. Deze workshop geeft je de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar en is ideaal voor vrijgezellenfeesten of voor een gezellig personeelsuitje. Tijdens deze workshop zal je twee overheerlijke cocktails maken. Onze cocktail expert zal je alles leren wat je moet weten over het bereiden van een zeer goede cocktail. 

In deze twee uur durende workshop zal jij erachter komen hoe je al die lekkere cocktails ook thuis kunt maken. Een ware belevenis voor jou, je vrienden en/of je collega’s! 

Prijzen cocktailworkshop

De prijs voor de cocktailworkshop bedraagt €35,- per persoon (Let op dit arangement is vanaf 10 personen!)

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Graffiti workshop + Escape room Scheveningen

Al denk je zelf van niet, creatief is iedereen. Laat je gaan met het creatieve brein en je zult er zelf versteld van staan. Graffiti is een vorm van kunst waar mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of zelfs een verhaal mee willen vertellen. Je zult dus zien dat graffiti meer is dan alleen een illegale vorm van beschilderen van muren op de straten. Je kunt nu op legale wijze je creatieve brein laten spreken op een groot doek.  

Deze graffitiworkshop is een perfecte teambuilding activiteit maar natuurlijk ook leuk om met familie of vrienden te doen. In deze creatieve graffitiworkshop leer je onder professionele begeleiding samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan op een groot doek.  

Ontdek jouw talententen en laat je verrassen door het krachtige eindresultaat! 

Prijzen graffiti workshop

Groep vanaf 10 personen           : €27,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €25,00 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €22,50 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Workshop-Zandsculpturen-Scheveningen-strand
Zandsculpturen-Scheveningen-Bedrijfsuitje-Scheveni

Zandsculpturen + Escape room Scheveningen

Deze creatieve workshop zandsculpturen bouwen is het ideale strandactiviteit voor iedere gelegenheid. Tijdens deze workshop laat je je creativiteit los en maak je aan de hand van een leuk thema de mooiste creaties. Door de creativiteit, communicatie en planning is deze workshop ideaal als teambuildingsactiviteit. 

Voordat het echte werk gaat beginnen, moet het zand klaargemaakt worden. Water moet gehaald worden, het water moet gemend worden en uiteindelijk moet het zand gestampt worden tot een stevige emulsie. Dan moet het creatieve brein gekraakt worden! Het ontwerp aan de hand van het thema moet komen..  

Aan het eind van de workshop zal er een prijsuitreiking zijn. Wie van jullie heeft de aspecten en de creativiteit wat een echt kunstwerk nodig heeft? 

Prijzen zandsulpturen

Groep vanaf 8  personen            : € 17,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : € 15,-  per persoon
Groep vanaf 50 personen           : € 12,50 per persoon
Groep vanaf 100 personen         : € 10,00 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Liever wat anders? Dat kan! Voor meer informatie en/of vragen, neem gerust contact met ons op.
DutchEnglishGerman