N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM ZUID-HOLLAND

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Als je in Zuid-Holland woont en op zoek bent naar een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s dan kan het lastig zijn om een keuze te maken. Je kan ervoor kiezen om met elkaar een hapje te eten en te drinken, maar het is ook leuk om iets te doen waarbij je moet samenwerken en creatief bezig bent. Een populair uitje dat veel gedaan wordt tijdens deze uitjes is een Escape Room Zuid Holland. Hierbij komen de elementen samenwerking en creativiteit naar voren. Het is ideaal te combineren met een hapje en een drankje. Tijdens de Escape Room zit je vol adrenaline en wordt je actief bezig gehouden. Na die tijd kan je tot rust komen tijdens het eten en heb je de kans om na te praten over alles wat er tijdens de Escape Room gebeurd is. Er gebeurt altijd genoeg, dus er valt ook genoeg na te praten. Door alle verschillende verhaallijnen heb je een ruime keuze aan Escape Rooms en zit er altijd een Escape Room bij die jou aanspreekt.

ELEMENTEN ESCAPE ROOM

Bij een Escape Room heb je een uur de tijd om in een groep uit de kamer te ontsnappen. De grootte van de groep verschilt per kamer. Het verschilt ook per Escape Room wat je missie is en hoe je de missie kan halen. Het ontsnappen of het halen van de missie is alleen mogelijk door de verschillende puzzels en raadsel in de Escape Room op te lossen. Deze puzzels en raadsels zijn in het thema van de verhaallijn van de Escape Room en sluiten op elkaar aan. Door het ene raadsel op te lossen kan je verder met een ander. Het is mogelijk dat je meerdere puzzels en raadsels moet oplossen om een andere op te lossen. Deze puzzels en raadsels vind je niet zomaar. Je maakt gebruik van de ruimte om ze te vinden én om ze op te lossen. Het leuke van een Escape Room is dat er verschillende elementen aan bod komen. Tijdens een Escape Room moet je kritisch nadenken, goed met elkaar kunnen communiceren, een gedetailleerd oog hebben, goed met elkaar kunnen samenwerken, beschikken over een probleemoplossend vermogen en zin hebben in een avontuur.

ESCAPE ROOMS ZUID-HOLLAND

vanaf

12,50

p.p

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 september 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

BESTE ESCAPE ROOM ZUID HOLLAND

Als je geïnteresseerd bent in een Escape Room in Zuid-Holland dan kan je het beste terecht bij Unlock Scheveningen. Hier vind je namelijk de beste Escape Room Zuid-Holland. Je hebt keuze uit maar liefst drie verschillende Escape Rooms met allemaal een unieke en spannende verhaallijn en bijpassende puzzels en raadsels. Je kan ervoor kiezen om als team spionnen in te breken in een lab, je in het oude Egypte te wanen of juist als piraat de kamer te betreden. Elke Escape Room heeft zijn eigen thema. Bepaal naar welke wereld je wil ontsnappen en waan je een uur lang in een compleet andere wereld. Kies voor de Escape Room Mission Impossible, The Mummy’s Tomb of Pirates of the North Sea.

ESCAPE ROOMS UNLOCK SCHEVENINGEN

Als je kiest voor de Escape Room Mission Impossible dan ga je als groep spionnen de kamer binnen. De kamer is een lab waar je inbreekt om een virus te stelen. Het is jullie taak om in te breken en te ontsnappen zonder dat je gezien wordt. Deze missie kan alleen slagen als je alle puzzels en raadsels uit de kamer weet te vinden en kan oplossen. Bij de Escape Room The Mummy’s Tomb waan je je in Egypte met overal Pyramides om je heen. Jullie zijn archeologen die een nieuwe tombe hebben ontdekt. Een van jullie stond per ongeluk op een boobytrap, waardoor de uitgang geblokkeerd wordt. Er is op dat moment nog maar zuurstof om het een uur te overleven. Aan jullie de taak om de puzzels en raadsels op te lossen en zo een andere uitgang zien te vinden. Maar de plek was niet voor niets afgesloten en je krijgt nog met veel obstakels te maken in deze Escape Room. De derde Escape Room bij Unlock Scheveningen is Pirates of the Norh Sea. Je komt als nieuwelingen aan boord van een piratenschip, waarbij je begint als dekschrobbers. Door raadsels en puzzels op te lossen kunnen jullie bewijzen dat jullie meer in je mars hebben. Dit is het moment om in een uur jezelf te bewijzen.

ESCAPE ROOM ALS UITJE

Een Escape Room is uitermate geschikt voor elk type uitje. Tijdens een personeelsuitje leren de collega’s elkaar beter kennen en leren ze goed samenwerken. Dit leidt uiteindelijk tot betere samenwerking op het kantoor, waardoor het werkplezier groeit en daarmee ook het bedrijf. Maar ook voor een vrijgezellenfeest is dit een leuke opwarmer voor het eten en het stappen. Je kan alle adrenaline kwijt en leert je beste vrienden en vriendinnen nog beter kennen. Je leert samenwerken, iets dat tijdens een bruiloft erg belangrijk is om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook voor een uitje met familie is het heel geschikt. Kinderen kunnen onder begeleiding mee de Escape Room in. Het brengt je als familie dichterbij elkaar om zoiets te ‘overleven’. Ideaal om tijdens een familieweekend te doen, zodat je ’s avonds na het eten lekker kan napraten over deze leuke dag.

ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN

Een Escape Room doen is dus altijd een goed idee en de beste Escape Rooms in Zuid-Holland vind je bij Unlock Scheveningen. Een Escape Room is ideaal te combineren met andere activiteiten en je plakt er een hapje eten of een borrel aan vast als je de tijd wil om na te praten. Bij Scheveningen zit je vlakbij het strand, dus voor of na een Escape Room kan je er ook voor kiezen om lekker op het strand te genieten van het weer of een lekkere frisse duik te nemen. Of kies ervoor om een activiteit op het strand te doen voor of na de Escape Room, zoals Powerkiten of Blokarten. Zo zorg je meteen dat de spanning uit je lichaam verdwijnt. Of kies voor een iets rustigere activiteit zoals bijvoorbeeld een workshop zandsculpturen bouwen of schilderen. Genoeg activiteiten die goed te combineren zijn met een Escape Room van Unlock Scheveningen.