Dé Escape room Zuid holland

Wij krijgen van onze klanten een 9,4 

Escape Room Zuid-Holland

Als je in Zuid-Holland woont en op zoek bent naar een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s dan kan het lastig zijn om een keuze te maken. Je kan ervoor kiezen om met elkaar een hapje te eten en te drinken, maar het is ook leuk om iets te doen waarbij je moet samenwerken en creatief bezig bent. Een populair uitje dat veel gedaan wordt tijdens deze uitjes is een Escape Room. Hierbij komen de elementen samenwerking en creativiteit naar voren. Het is ideaal te combineren met een hapje en een drankje. Tijdens de Escape Room zit je vol adrenaline en ben je alleen maar bezig en na die tijd kan je tot rust komen tijdens het eten en heb je de kans om na te praten over alles wat er tijdens de Escape Room is gebeurd. Er gebeurt altijd genoeg, dus er valt ook genoeg na te praten. Door alle verschillende verhaallijnen heb je een ruime keuze aan Escape Rooms en zit er altijd een Escape Room bij die jou aanspreekt.

Elementen Escape Room

Bij een Escape Room heb je een uur de tijd om in een groep uit de kamer te ontsnappen. De grootte van de groep verschilt per kamer. Het verschilt ook per Escape Room wat je missie is en hoe je de missie kan halen. Het ontsnappen of het halen van de missie is alleen mogelijk door de verschillende puzzels en raadsel in de Escape Room op te lossen. Deze puzzels en raadsels zijn in het thema van de verhaallijn van de Escape Room en sluiten op elkaar aan. Door het ene raadsel op te lossen kan je verder met een ander. Het is mogelijk dat je meerdere puzzels en raadsels moet oplossen om een andere op te lossen. Deze puzzels en raadsels vind je niet zomaar. Je maakt gebruik van de ruimte om ze te vinden én om ze op te lossen. Het leuke van een Escape Room is dat er verschillende elementen aan bod komen. Tijdens een Escape Room moet je kritisch nadenken, goed met elkaar kunnen communiceren, een gedetailleerd oog hebben, goed met elkaar kunnen samenwerken, beschikken over een probleemoplossend vermogen en zin hebben in een avontuur.

Beste Escape Room Zuid-Holland

Als je geïnteresseerd bent in een Escape Room in Zuid-Holland dan kan je het beste terecht bij Unlock Scheveningen. Hier vind je namelijk de beste Escape Rooms in Zuid-Holland. Je hebt keuze uit maar liefst drie verschillende Escape Rooms met allemaal een unieke en spannende verhaallijn en bijpassende puzzels en raadsels. Je kan ervoor kiezen om als team spionnen in te breken in een lab, je in het oude Egypte te wanen of juist als piraat de kamer te betreden. Elke Escape Room heeft zijn eigen thema. Bepaal naar welke wereld je wil ontsnappen en waan je een uur lang in een compleet andere wereld. Kies voor de Escape Room Mission Impossible, The Mummy’s Tomb of Pirates of the North Sea.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 spelers 6 spelers of 8 spelers
2 kamers 8 spelers 14 spelers
3 kamers 15 spelers 20 spelers 
4 kamers 20 spelers 28 spelers

dé Escape room Zuid Holland

 

PRUS

VANAR €12,50

NEEM CONTACT OP!

070 – 200 24 64

Escape Rooms Unlock Scheveningen

Als je kiest voor de Escape Room Mission Impossible dan ga je als groep spionnen de kamer binnen. De kamer is een lab waar je inbreekt om een virus te stelen. Het is jullie taak om in te breken en te ontsnappen zonder dat je gezien wordt. Deze missie kan alleen slagen als je alle puzzels en raadsels uit de kamer weet te vinden en kan oplossen. Bij de Escape Room The Mummy’s Tomb waan je je in Egypte met overal Pyramides om je heen. Jullie zijn archeologen die een nieuwe tombe hebben ontdekt. Een van jullie stond per ongeluk op een boobytrap, waardoor de uitgang geblokkeerd wordt. Er is op dat moment nog maar zuurstof om het een uur te overleven. Aan jullie de taak om de puzzels en raadsels op te lossen en zo een andere uitgang zien te vinden. Maar de plek was niet voor niets afgesloten en je krijgt nog met veel obstakels te maken in deze Escape Room. De derde Escape Room bij Unlock Scheveningen is Pirates of the Norh Sea. Je komt als nieuwelingen aan boord van een piratenschip, waarbij je begint als dekschrobbers. Door raadsels en puzzels op te lossen kunnen jullie bewijzen dat jullie meer in je mars hebben. Dit is het moment om in een uur jezelf te bewijzen.

Escape Room als uitje

Een Escape Room is uitermate geschikt voor elk type uitje. Tijdens een personeelsuitje leren de collega’s elkaar beter kennen en leren ze goed samenwerken. Dit leidt uiteindelijk tot betere samenwerking op het kantoor, waardoor het werkplezier groeit en daarmee ook het bedrijf. Maar ook voor een vrijgezellenfeest is dit een leuke opwarmer voor het eten en het stappen. Je kan alle adrenaline kwijt en leert je beste vrienden en vriendinnen nog beter kennen. Je leert samenwerken, iets dat tijdens een bruiloft erg belangrijk is om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook voor een uitje met familie is het heel geschikt. Kinderen kunnen onder begeleiding mee de Escape Room in. Het brengt je als familie dichterbij elkaar om zoiets te ‘overleven’. Ideaal om tijdens een familieweekend te doen, zodat je ’s avonds na het eten lekker kan napraten over deze leuke dag.

Escape Room Scheveningen

Een Escape Room doen is dus altijd een goed idee en de beste Escape Rooms in Zuid-Holland vind je bij Unlock Scheveningen. Een Escape Room is ideaal te combineren met andere activiteiten en je plakt er een hapje eten of een borrel aan vast als je de tijd wil om na te praten. Bij Scheveningen zit je vlakbij het strand, dus voor of na een Escape Room kan je er ook voor kiezen om lekker op het strand te genieten van het weer of een lekkere frisse duik te nemen. Of kies ervoor om een activiteit op het strand te doen voor of na de Escape Room, zoals Powerkiten of Blokarten. Zo zorg je meteen dat de spanning uit je lichaam verdwijnt. Of kies voor een iets rustigere activiteit zoals bijvoorbeeld een workshop zandsculpturen bouwen of schilderen. Genoeg activiteiten die goed te combineren zijn met een Escape Room van Unlock Scheveningen.

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience Scheveningen

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman