Cocktail workshop Scheveningen

Hét uitje op het strand van Scheveningen!

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen maakt u maken met de Cocktail workshop Scheveningenheerlijkste cocktails en laat u zien hoe er gewerkt wordt in de beste cocktailbars. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker. Bent u graag creatief met uw favoriete drankje? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

De workshop cocktail shaken Scheveningen

U wordt welkom geheten op het mooie Scheveningse strand tijdens de cocktailworkshop. Onder begeleiding van een cocktail expert zal u de kneepjes van het vak leren en zal u uw favoriete drankje als de lekkerste maken. Tijdens deze workshop leert u de basis technieken voor het shaken en stirren van de heerlijkste cocktails. Er wordt tevens uit de doeken gedaan hoe de cocktail is ontstaan, de filosofie achter de cocktail (jazeker!) en u leert technieken om zelf de perfecte cocktail te maken en te shaken.

Cocktails maken Scheveningen

U hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al die heerlijke drankjes te mixen! Deze workshop geeft u de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar en is ideaal voor vrijgezellenfeesten of voor een gezellig personeelsuitje. Tijdens deze workshop zal u twee overheerlijke cocktails maken. Onze cocktail expert zal u alles leren wat u moet weten over het bereiden van een zeer goede cocktail.

In deze twee uur durende workshop zal u erachter komen hoe u al die lekkere cocktails ook thuis kunt maken. Een ware belevenis voor u, uw vrienden en/of uw collega’s!

Cocktail Workshop Scheveningen.

Kom ook naar de cocktail workshop in Scheveningen! Altijd al willen weten hoe een cocktail gemaakt wordt? Dan is deze workshop zeker de moeite waard. Aanmelden met een kleine of grote groep vrienden of collega’s. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Tijdens de workshops krijg je inzicht hoe en waar er gewerkt wordt met cocktails. Wat gaat er in een cocktail, welke smaken passen bij elkaar? Waarom moet je een cocktail shaken maar ook hoe lang. Wel eens gehoord van de term stirren? Leer het tijdens dit uitje!

Wat ga je doen tijdens de cocktail workshop?

De workshop zal ongeveer twee uur duren. Een echte kenner en liefhebber van cocktails zal jullie begeleiden bij het maken van de heerlijkste mengelingen. Wat vind jij het allerlekkerst en wat lijkt je een goede combinatie? Basistechnieken, zoals shaken en stirren zullen voorgedaan worden. Je krijgt alle benodigde informatie voor het ultieme drankje. Maar bovenal ga jij samen met je collega’s of vrienden zelf aan de slag. Zodat het thuis nogmaals gemaakt kan worden. Een heerlijk samenzijn, waar lang nagenoten van kan worden.

Bekende cocktails.

Tijdens deze cocktail workshop in Scheveningen, maak jij misschien wel een uniek drankje. Die kan tippen aan bekende namen. Heb je Mojito zelf wel eens gedronken? Een klassieker, deze heerlijke verfrissing gemaakt met onder andere rum, munt en limoen. Weleens na de maaltijd de Espresso Martini genomen? Vers gezette espresso, wodka, koffielikeur en ijs. Of de echte klassieker Manhattan, hier bestaan ongelooflijk veel varianten van. En natuurlijk de Margarita, mensen drinken dit drankje met tequila en limoen vaak tijdens hun vakantie.

Ingrediënten van een cocktail.

Wist je dat een cocktail minimaal drie ingrediënten moet bevatten? Bij minder noem je het een mix. Daarbij moeten twee van de drie ingrediënten drinkbaar zijn. En er moet alcohol aan toegevoegd zijn. Ook zijn de mengsels te herkennen aan prachtige kleuren, die in opvallende glazen geschonken worden. Het drankje onderscheidt zich dus op nogal wat punten van andere dranken. Deze workshop laat je kennismaken met de ins en de outs. Of je nu overdag of ’s avonds gaat, plezier en genieten zijn gegarandeerd!

Vervolg workshop.

Naast dat je zelf aan de slag mag en kan oefenen met heerlijke mengelingen krijg je ook meer achtergrondinformatie. Zo kom je te weten hoe de cocktail is ontstaan. Hoe lang wordt dit al gedronken eigenlijk? Dat deze heerlijke drank een mix is met onder andere alcohol is bekend. Maar weet jij welke filosofie er achter schuil gaat? Laat je informeren en neem plaats op de plek van de barkeeper! En als je daar in Scheveningen dan toch staat, welk van je twee gemaakte drankjes heeft jouw voorkeur?

Cocktail workshop

Prijzen cocktail workshop Scheveningen

Groep vanaf 5 personen : € 35,-
Groep vanaf 10 personen : € 30,00
Groep vanaf 25 personen : € 25,-

NEEM CONTACT OP!

Programma Workshop cocktail shaken Scheveningen:

Voorbeeldprogramma workshop cocktail shaken scheveningen:

 De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd

• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur Start van Cocktail workshop
• 16.30 uur Einde einde Cocktail workshop en afsluiting van het programma

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

TIJDSDUUR cocktail workshop:

– 2 UUR

TIJDSDUUR cocktail workshop escape ROOM:

– 3.5 UUR

Prijzen cocktail workshop:

Groep vanaf 5 personen : € 35,-
Groep vanaf 10 personen : € 30,00
Groep vanaf 25 personen : € 25,-

Prijzen Escape room + cocktail workshop

Groep vanaf 5 personen   : € 50,-
Groep vanaf 10 personen : € 45,-
Groep vanaf 25 personen : € 40,-
Groep vanaf 50 personen : € 35,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
powerboat Scheveningen

Poweboat Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

PubQuiz-Den-Haag

Interactieve Pubquiz  Den Haag

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea-287x181

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience Scheveningen

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman