N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Cocktail Workshop Banner

Cocktail Workshop

vanaf

25

p.p
}

2 uur

5 – 100 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Populaire cocktails

N

Creatieve Workshops

N

Alcohol vrij mogelijk

Snelle prijs indicatie

ALCOHOL VRIJ MOGELIJK

MIX JE EIGEN DRANKJES

3 ZOMERSE COCKTAILS

DE LEKKERSTE MOJITO MAAK JE ZO

Cocktail Workshop Scheveningen

“Hét uitje op het strand van Scheveningen!”

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen maakt u maken met de Cocktail workshop Scheveningenheerlijkste cocktails en laat u zien hoe er gewerkt wordt in de beste cocktailbars. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker. Bent u graag creatief met uw favoriete drankje? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

De Workshop Cocktail Shaken Scheveningen

U wordt welkom geheten op het mooie Scheveningse strand tijdens de cocktailworkshop. Onder begeleiding van een cocktail expert zal u de kneepjes van het vak leren en zal u uw favoriete drankje als de lekkerste maken. Tijdens deze workshop leert u de basis technieken voor het shaken en stirren van de heerlijkste cocktails. Er wordt tevens uit de doeken gedaan hoe de cocktail is ontstaan, de filosofie achter de cocktail (jazeker!) en u leert technieken om zelf de perfecte cocktail te maken en te shaken.

Cocktails Maken Scheveningen

U hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al die heerlijke drankjes te mixen! Deze workshop geeft u de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar en is ideaal voor vrijgezellenfeesten of voor een gezellig personeelsuitje. Tijdens deze workshop zal u drie overheerlijke cocktails maken. Onze cocktail expert zal u alles leren wat u moet weten over het bereiden van een zeer goede cocktail.

In deze twee uur durende workshop zal u erachter komen hoe u al die lekkere cocktails ook thuis kunt maken. Een ware belevenis voor u, uw vrienden en/of uw collega’s!

Cocktail Workshop Scheveningen

Kom ook naar de cocktail workshop in Scheveningen! Altijd al willen weten hoe een cocktail gemaakt wordt? Dan is deze workshop zeker de moeite waard. Aanmelden met een kleine of grote groep vrienden of collega’s. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Tijdens de workshops krijg je inzicht hoe en waar er gewerkt wordt met cocktails. Wat gaat er in een cocktail, welke smaken passen bij elkaar? Waarom moet je een cocktail shaken maar ook hoe lang. Wel eens gehoord van de term stirren? Leer het tijdens dit uitje!

Onderdelen Cocktail Workshop:

  • Aankomst Cocktail Workshop
  • Instructies
  • Cocktail Workshop
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN COCKTAIL WORKSHOP

Vanaf 10 personen
35,- p.p
Vanaf 25 personen
32,50,- p.p
Vanaf 50 personen
30,- p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + COCKTAIL WORKSHOP

Groep vanaf 10 personen                                                                      40,- p.p

Groep vanaf 15 personen
45,- p.p
Groep vanaf 25 personen
40,- p.p
Groep vanaf 50 personen
35,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de cocktail workshop met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Cocktail Workshop

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Meerte de bruijn
16 juni 2021

Zalige drankjes gemaakt & Gezellig contact met de host! Wij zijn erg benieuwd naar andere activiteitjes.

Mohammed Shitarou
22 juni 2021

Het zit erg goed in elkaar. Aangezien ik zelf in een bar werk was ik een beetje sceptisch over de cocktailworkshops. Ik kan toch zeggen dat ik met een glimlach weer weg ben gegaan. Mijn favoriete was de Mojito en sex on the beach!

Chris van Leunen
7 juli 2021

Super! Zelfs een paar extra drankjes mogen drinken dan afgesproken. Heel fijn en vooral lekkerr!!!! Bedankt.

Meest geboekte events

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$
Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$
Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show
Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
WAT GA JE DOEN TIJDENS DE COCKTAIL WORKSHOP?BEKENDE COCKTAILS

Tijdens deze cocktail workshop in Scheveningen, maak jij misschien wel een uniek drankje. Die kan tippen aan bekende namen. Heb je Mojito zelf wel eens gedronken? Een klassieker, deze heerlijke verfrissing gemaakt met onder andere rum, munt en limoen. Weleens na de maaltijd de Espresso Martini genomen? Vers gezette espresso, wodka, koffielikeur en ijs. Of de echte klassieker Manhattan, hier bestaan ongelooflijk veel varianten van. En natuurlijk de Margarita, mensen drinken dit drankje met tequila en limoen vaak tijdens hun vakantie.

INGREDIËNTEN VAN EEN COCKTAIL

Wist je dat een cocktail minimaal drie ingrediënten moet bevatten? Bij minder noem je het een mix. Daarbij moeten twee van de drie ingrediënten drinkbaar zijn. En er moet alcohol aan toegevoegd zijn. Ook zijn de mengsels te herkennen aan prachtige kleuren, die in opvallende glazen geschonken worden. Het drankje onderscheidt zich dus op nogal wat punten van andere dranken. Deze workshop laat je kennismaken met de ins en de outs. Of je nu overdag of ’s avonds gaat, plezier en genieten zijn gegarandeerd!

VERVOLG WORKSHOP

Naast dat je zelf aan de slag mag en kan oefenen met heerlijke mengelingen krijg je ook meer achtergrondinformatie. Zo kom je te weten hoe de cocktail is ontstaan. Hoe lang wordt dit al gedronken eigenlijk? Dat deze heerlijke drank een mix is met onder andere alcohol is bekend. Maar weet jij welke filosofie er achter schuil gaat? Laat je informeren en neem plaats op de plek van de barkeeper! En als je daar in Scheveningen dan toch staat, welk van je twee gemaakte drankjes heeft jouw voorkeur?