N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Robinson Crusoe banner

Be Robinson Crusoe

vanaf

17,50

p.p
}

2 uur

10 – 500 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Competitief & Hilarisch

N

Sportieve activiteiten

N

Actie & Adrenaline

Snelle prijs indicatie

GRATIS PRIJSBEKER

GRATIS SLECHT WEER SCENARIO

TEAMBUILDING

TROPISCHE AANKLEDING

Robinson Crusoe Scheveningen / Den Haag

Dat kun jij ook ervaren! Wij hebben onze eigen robinson crusoe ontwikkeld! Met Robinson crusoe Experience Scheveningen ga je leuke en spannende proeven doen op het strand van Scheveningen. Jouw groep wordt verdeeld in twee teams die tegen elkaar gaan strijden om de titel. Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Experience Scheveningen. Je kunt je online aanmelden met jouw groep van familie, vrienden, teamgenoten of collega’s om de strijd aan te gaan op het strand van Scheveningen.

Verschillende proeven Robinson Crusoe events

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende teambuildings activiteiten te winnen.

De kracht van Robinson Crusoe events is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven.(uitdagingen). Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef (uitdaging/challenge)! Misschien bent u wel de ware leider van de Robinson crusoe survival games! Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, welk team het best de proeven(uitdagingen/Challenge) doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen?

Onderdelen Robinson Crusoe:

  • Teamvlag maken
  • Touwtrekken
  • Reuze katapult maken
  • Jenga XL
  • Bamboe toren bouwen of waterrace
  • Mindgames en breinbrekers
  • Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan
  • Prijsuitreiking met een beker

PRIJZEN ROBINSON CRUSOE

Vanaf 10 personen
25,- p.p
Vanaf 25 personen
22,50 p.p
Vanaf 50 personen
20,- p.p
Vanaf 100 personen
17,50- p.p

Aanbiedingen

Robinson + BBQ + 3 Consumptiebonnen
50,- p.p
Robinson + BBQ + Drankarrangement + 2 Consumpties
60,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de hele invulling van jullie dag samen. Combineer de Robinson Games met onze Escape rooms of een van onze andere leuke activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Robinson Games

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Katie de Gus
11 juli 2021

Robinsonnen was echt heel gaaf! We hebben de groep in 2 gesplitst en de verliezers mochten het drankje betalen haha.

 

Lisanne Kooi
28 juli 2021

Wij hebben de allerbeste katapult van het jaar gemaakt. Wat we afschoten ging heeel het strand over & de lunch was goed geregeld.

Mohammed Moki
2 september 2021

De spanning was echt om te snijden en ik zat er helemaal in! Ik wou graag winnen van mijn broer maar helaas. Ik vond het superrrr!

Meest geboekte events

Powerkiten.

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€17,50

10 – 500 pers.

}

1,5 uur/ 2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen.

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€30,-

10 – 50 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€17,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN: UNIEKE ERVARING

Dat kun jij ook ervaren! Wij hebben onze eigen robinson crusoe ontwikkeld! Met robinson crusoe experience Scheveningen ga je leuke en spannende proeven doen op het strand van Scheveningen. Jouw groep wordt verdeeld in twee teams die tegen elkaar gaan strijden om de titel. Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij robinson crusoe experience Scheveningen. Je kunt je online aanmelden met jouw groep van familie, vrienden, teamgenoten of collega’s om de strijd aan te gaan op het strand van Scheveningen.

EEN IDEAAL SPEL VOOR TEAMBUILDING

Waarom is robinson crusoe experience Scheveningen zo’n geschikte activiteit voor teamuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten? Dit spel vraagt niet alleen een bijzonder uithoudingsvermogen, maar ook logisch nadenken, creativiteit, behendigheid en samenwerking. robinson crusoe experience Scheveningen is dan ook een ideale teambuilding ervaring die je met jouw collega’s of teamgenoten kunt ondernemen. Alles draait om een goede samenwerking. Je moet zelf goed presteren, omdat anders de rest van het team eronder lijdt. Ook is het interessant om te zien wie de leiding neemt bij bepaalde uitdagingen. Het is op deze manier niet alleen een uitdagend, maar ook een leerzaam bedrijfsuitje. Ook voor vrijgezellenfeesten is robinson crusoe experience Scheveningen een hilarisch uitje.

HET SAMENGESTELDE PROGRAMMA VAN ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN

Van te voren is er een programma samengesteld die op de afgesproken tijd begint. Er zijn bij robinson crusoe experience Scheveningen 6 spelrondes die ieder 15 minuten duren. Tussendoor is er een pauze. Na afloop van de spellen wordt de prijs uitgereikt aan het winnende team. Je kunt robinson crusoe experience Scheveningen ook combineren met een andere activiteit die in de ochtend plaatsvindt, bijvoorbeeld een escape room of een andere uitdagende activiteit op het strand van Scheveningen. Op deze manier kun je een dag vol leuke activiteiten samenstellen waar je jaren na afloop nog lachend aan terug kunt denken!

ZO WERKT ROBINSON CRUSOE SCHEVENINGEN

Hoe werkt robinson crusoe experience Scheveningen? Jouw groep wordt door Unlock Scheveningen in meerdere teams verdeeld die tegen elkaar gaan strijden. Eerst ontwerpt ieder team zijn eigen vlag en daarna worden er diverse proeven gedaan. Denk hierbij aan liaantrekken, Jenga, een katapult maken, een bamboetoren bouwen en nog veel meer. Het team dat de meeste proeven wint, kan zich de winnaar noemen. Aan het einde van robinson crusoe experience Scheveningen volgt een prijsuitreiking en is er een mogelijkheid voor een borreluurtje of een BBQ.