N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Bubble Voetbal banner

Bubble Voetbal

vanaf

17,50

p.p
}

2 uur

10 – 100 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Hilarisch

N

Sportief en Actief

Snelle prijs indicatie

SCHEIDSRECHTER INBEGREPEN

GRATIS SLECHT WEER SCENARIO

COMPETITIEF & HILARISCH

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Bubble Voetbal Organiseren

Als je op zoek bent naar een leuk en sportief uitje met vrienden, collega’s of familie dan is Bubbel voetbal in de buurt van Den Haag een leuke activiteit om te doen. Het is voetballen, maar dan net even iets anders. Het is hier namelijk niet alleen de bedoeling om de bal te raken, maar ook elkaar. Iedereen zit in een zogeheten bubbel, die je beschermt tegen botsingen, maar die het ook aantrekkelijker maken om tegenaan te botsen. Bij een potje Bubbel voetbal moet je proberen te voetballen en de tegenstanders zien te ontwijken. Gelukkig helpen teamgenoten door ze letterlijk weg te stoten. Bij Unlock Scheveningen kan je deze activiteit boeken. Het is een sportieve activiteit, waarbij je al je frustratie eruit kan gooien. En een van de weinige activiteiten, waarbij je de tegenstander juist fysiek weg moet stoten.

Bubble Voetbal

Voordat het spel begint, wordt iedereen in een opgeblazen bal gehesen. Deze bubbel is niet alleen bescherming, maar ook een wapen. Dit maakt het namelijk makkelijk om tegen mensen aan te stoten, zonder dat jij of je tegenstander hier last van heeft. Bubbel voetbal kan je dus ook bumper voetbal noemen. Het zorgt er wel voor dat je de tegenstander goed kan hinderen, waardoor je zelf de bal in het doel kan schieten. De regels zijn dus iets anders, maar het is nog steeds het doel om de bal in het doel van de tegenstander te knallen. Het is een zeer sportieve activiteit, omdat je veel rent en je lachspieren veel gebruikt. Twee of meerdere teams strijden tegen elkaar. Met een grote groep is het mogelijk om een toernooi te organiseren, waarbij je in meerdere verschillende teams op verschillende velden tegen elkaar speelt. Het moeilijkste in dit spel is niet om de bal in het doel te schieten, maar om overeind te blijven. Bij unlock Scheveningen kunt u bubble voetbal huren en erop los beuk.

Combinatie Met Escape Room

Een andere mogelijkheid om het uitje te verlengen is door een andere activiteit met bubbel voetbal te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room. Ook hier ben je actief bezig, maar dan vooral met het hoofd en niet zozeer fysiek. Dat maakt dat deze activiteiten goed met elkaar te combineren zijn. Ook komt bij beide activiteiten het aspect samenwerking aan bod, zodat de hele groep in verschillende situaties leert samenwerken. Bij een grote groep kan je op deze manier ook zorgen voor verschillende samenstellingen tijdens de activiteiten. Het zorgt er meteen voor dat je de hele dag hebt volgepland met leuke dingen.

Onderdelen Bubble Voetbal:

  • Aankomst Bubble Voetbal
  • Instructies + gelegenheid tot omkleden
  • Bubble Voetbal
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN BUBBLE VOETBAL

Vanaf 10 personen
25,- p.p
Vanaf 25 personen
22,50 p.p
Vanaf 50 personen
20,- p.p
Vanaf 100 personen
17,50 p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + BUBBLE VOETBAL

Groep vanaf 5 personen
37,50 p.p
Groep vanaf 10 personen
35,- p.p
Groep vanaf 25 personen
30,- p.p
Groep vanaf 50 personen
25,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer bubbel voetbal met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
14:30
Ontvangst
14:45
Introductie
15:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Bubble Voetbal

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Saida Terung
4 oktober 2021

We hebben het echt naar ons zin gehad met bubbel voetbal en mn voetbal skills kwamen goed van pas.

Thijs Oudkamp
15 oktober 2021

We waren de Messi en Ronaldo van het strand vandaag. Alleen dan wel met een gigantische bubbel om je heen. Heel leuk verzonnen.

Annemarie Nelssen
2 november 2021

Bumper voetballen was echt next level!! Enthousiaste begeleider die alles heeft uitgelegd.

Meest geboekte events

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€17,50

10 – 1500 pers.

}

1,5/2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€30,-

10 – 50 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€17,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€22,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

AFSLUITER BUBBLE VOETBAL

Na een activiteit als Bubbel voetbal is de kans groot dat je uitgeput bent en graag even rustig aan doet. Het is dan fijn om nog even na te genieten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje en niet meteen in de auto te stappen en naar huis te gaan. Daarom kan je ervoor kiezen om de leuke dag te verlengen met bijvoorbeeld een diner- of drankarrangement. Zo kan je nog even met zijn allen uitrusten en bespreken wat de leukste momenten waren. Zo heb je de perfecte afsluiter van een leuke activiteit en heb je een mooie toevoeging aan het uitje.

STEL HET PROGRAMMA SAMEN

Je kan dus zelf je programma samenstellen en dingen toevoegen als een extra activiteit of een drank- of dinerarrangement. Bubbel voetbal is mogelijk in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, maar het is daarnaast in overleg ook mogelijk om deze activiteit op een andere locatie uit te voeren. Als de locatie het toe laat kan je dus ook Bubbel voetbal in Den Haag spelen. Je kan de dag beginnen met een welkomstdrankje. Daarna volgt een uitleg van het spel en worden de teams gemaakt. Volgens wordt iedereen in de bubbel gehesen en begint het toernooi. Na 1,5 uur is het spel afgelopen en is het mogelijk om de dag af te sluiten met onder meer een barbecue. Bespreek samen met Unlock Scheveningen hoe jij de dag voor je ziet, zodat je de perfecte dag beleeft.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OPVRAGEN

Je vraagt bij Unlock Scheveningen heel makkelijk en vrijblijvend een offerte aan via de telefoon of het formulier op de website. Laat weten wanneer je de activiteit wil doen, met hoeveel personen je bent en je eventuele wensen. Vervolgens neemt het bedrijf contact met je op om alles te bespreken. Je weet meteen wat de mogelijkheden en de kosten zijn, zodat je niet achteraf voor nare verrassingen komt te staan. Zo kan je deze leuke en sportieve activiteit gaan boeken en zorgen voor een perfect uitje, die iedereen nog lang zal herinneren.