Bubble voetbal organiseren


Als je op zoek bent naar een leuk en sportief uitje met vrienden, collega’s of familie dan is Bubbel voetbal in de buurt van Den Haag een leuke activiteit om te doen. Het is voetballen, maar dan net even iets anders. Het is hier namelijk niet alleen de bedoeling om de bal te raken, maar ook elkaar. Iedereen zit in een zogeheten bubbel, die je beschermt tegen botsingen, maar die het ook aantrekkelijker maken om tegenaan te botsen. Bij een potje Bubbel voetbal moet je proberen te voetballen en de tegenstanders zien te ontwijken. Gelukkig helpen teamgenoten door ze letterlijk weg te stoten. Bij Unlock Scheveningen kan je deze activiteit boeken. Het is een sportieve activiteit, waarbij je al je frustratie eruit kan gooien. En een van de weinige activiteiten, waarbij je de tegenstander juist fysiek weg moet stoten.

Bubble voetbal

Voordat het spel begint, wordt iedereen in een opgeblazen bal gehesen. Deze bubbel is niet alleen bescherming, maar ook een wapen. Dit maakt het namelijk makkelijk om tegen mensen aan te stoten, zonder dat jij of je tegenstander hier last van heeft. Bubbel voetbal kan je dus ook bumper voetbal noemen. Het zorgt er wel voor dat je de tegenstander goed kan hinderen, waardoor je zelf de bal in het doel kan schieten. De regels zijn dus iets anders, maar het is nog steeds het doel om de bal in het doel van de tegenstander te knallen. Het is een zeer sportieve activiteit, omdat je veel rent en je lachspieren veel gebruikt. Twee of meerdere teams strijden tegen elkaar. Met een grote groep is het mogelijk om een toernooi te organiseren, waarbij je in meerdere verschillende teams op verschillende velden tegen elkaar speelt. Het moeilijkste in dit spel is niet om de bal in het doel te schieten, maar om overeind te blijven. Huur bubbel voetbal en beuk erop los.

Combinatie met Escape Room

Een andere mogelijkheid om het uitje te verlengen is door een andere activiteit met bubbel voetbal te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room. Ook hier ben je actief bezig, maar dan vooral met het hoofd en niet zozeer fysiek. Dat maakt dat deze activiteiten goed met elkaar te combineren zijn. Ook komt bij beide activiteiten het aspect samenwerking aan bod, zodat de hele groep in verschillende situaties leert samenwerken. Bij een grote groep kan je op deze manier ook zorgen voor verschillende samenstellingen tijdens de activiteiten. Het zorgt er meteen voor dat je de hele dag hebt volgepland met leuke dingen.

Afsluiter Bubble voetbal

Na een activiteit als Bubbel voetbal is de kans groot dat je uitgeput bent en graag even rustig aan doet. Het is dan fijn om nog even na te genieten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje en niet meteen in de auto te stappen en naar huis te gaan. Daarom kan je ervoor kiezen om de leuke dag te verlengen met bijvoorbeeld een diner- of drankarrangement. Zo kan je nog even met zijn allen uitrusten en bespreken wat de leukste momenten waren. Zo heb je de perfecte afsluiter van een leuke activiteit en heb je een mooie toevoeging aan het uitje.

Stel het programma samen

Je kan dus zelf je programma samenstellen en dingen toevoegen als een extra activiteit of een drank- of dinerarrangement. Bubbel voetbal is mogelijk in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, maar het is daarnaast in overleg ook mogelijk om deze activiteit op een andere locatie uit te voeren. Als de locatie het toe laat kan je dus ook Bubbel voetbal in Den Haag spelen. Je kan de dag beginnen met een welkomstdrankje. Daarna volgt een uitleg van het spel en worden de teams gemaakt. Volgens wordt iedereen in de bubbel gehesen en begint het toernooi. Na 1,5 uur is het spel afgelopen en is het mogelijk om de dag af te sluiten met onder meer een barbecue. Bespreek samen met Unlock Scheveningen hoe jij de dag voor je ziet, zodat je de perfecte dag beleeft.

Vrijblijvende offerte opvragen

Je vraagt bij Unlock Scheveningen heel makkelijk en vrijblijvend een offerte aan via de telefoon of het formulier op de website. Laat weten wanneer je de activiteit wil doen, met hoeveel personen je bent en je eventuele wensen. Vervolgens neemt het bedrijf contact met je op om alles te bespreken. Je weet meteen wat de mogelijkheden en de kosten zijn, zodat je niet achteraf voor nare verrassingen komt te staan. Zo kan je deze leuke en sportieve activiteit gaan boeken en zorgen voor een perfect uitje, die iedereen nog lang zal herinneren.

Bubble voetbal Scheveningen

Prijzen bubble voetbal

Groep vanaf 6 personen   : € 25,-
Groep vanaf 10 personen : € 20.00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,00

NEEM CONTACT OP!

Programma bubble voetbal Scheveningen:

voorbeeldprogramma

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur Start van bubble voetbal
• 16.30 uur Einde bubble voetbal en afsluiting van het programma

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

TIJDSDUUR bubble voetbal:

– 1,5 UUR

TIJDSDUUR ESCAPE ROOM + bubble voetbal:

– 3.5 UUR

Prijzen bubble voetbal:

Groep vanaf 5 personen : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen Escape room + bubble voetbal

Groep vanaf 5 personen : € 35,-
Groep vanaf 10 personen : € 32,50
Groep vanaf 25 personen : € 27,50
Groep vanaf 50 personen : € 25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
powerboat Scheveningen

Poweboat Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

PubQuiz-Den-Haag

Interactieve Pubquiz  Den Haag

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea-287x181

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience Scheveningen

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman