Leukste Escape room van SCheveningen & Den haag

Wij krijgen van onze klanten een 9,4 

Leukste Escape Room

Activiteiten waarbij je moet samenwerken en tegelijkertijd mentaal uitgedaagd wordt, zijn leuk om te doen. Een van de spellen waarbij dit het geval is, is de Escape Room. Hierbij word je opgesloten in een ruimte en moet je onder tijdsdruk puzzels en raadsels op zien te lossen. Iedere Escape Room heeft weer zijn eigen verhaallijn en zijn eigen puzzels en raadsels. De puzzels sluiten op elkaar aan en passen bij de verhaallijn, zodat je je echt even in een andere wereld waant. Je leert om te gaan met tijdsdruk, samen te werken, je hoofd te gebruiken en hulp te vragen. Dat allemaal terwijl je het ondertussen hartstikke naar je zin hebt. De mogelijkheden van Escape Rooms zijn groot en om de leukste Escape Room aan te wijzen is een onmogelijke opgave.

Escape Room Unlock

Als je op zoek bent naar een leuke Escape Room in Zuid-Holland dan ben je bij Unlock Scheveningen aan het juiste adres. Hier kan je namelijk de Escape Room Unlock spelen in Scheveningen. In dit verhaallijn behoor je tot een team spionnen, die de taak heeft gekregen om in te breken in een lab om een virus te stelen. Het is aan jullie om de missie te accepteren en het lab te betreden. Vervolgens gaat de deur dicht en is het aan jullie om door middel van puzzels en raadsels het virus in handen te krijgen. Je hebt een uur de tijd om dit te doen. Het vragen van hints is mogelijk als je echt vastzit. De kamer bestaat uit 7 ruimtes, waardoor je veel puzzels en raadsels in dat ene uur op moet zien te lossen. Zoek daarom een groep uit die goed kan samenwerken en handig is in puzzelen.

Escape Room Scheveningen

Bij Unlock Scheveningen kan je zelf het programma bepalen en kan je ervoor kiezen om ontvangen te worden met thee en koffie. Op die manier ga je met een dosis theïne of cafeïne de Escape Room in, zodat je volledig gefocust bent op de taak. Ook heb je op deze manier nog de tijd om alvast van tevoren een strategie te bepalen voor als je in de kamer zit. Vervolgens word je naar de kamer begeleid en start de klok. Je hebt op dat moment een uur de tijd om de puzzels en raadsels op te lossen. Na een uur gaat de deur open. Het is aan jullie om ervoor te zorgen dat die deur eerder open gaat, zodat de missie is geslaagd. Daarnaast kan je ervoor kiezen om aansluitend een borrel of diner eraan vast te plakken, zodat iedereen de kans heeft om uit te rusten na een inspannend uurtje. Verder krijgt iedereen zo ook de mogelijkheid om alle puzzels en raadsels nog een keer door te nemen. Waar ging het goed en waar kon het beter? 

Bekijk de mogelijkheden

De Escape Room in Scheveningen is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. Je kan met maximaal 8 personen tegelijk in een kamer. Als je met meer personen bent dan kan je de groep opsplitsen, zodat je beide de mogelijkheid hebt om de Escape Room te doen. Terwijl de ene groep de puzzels en raadsels probeert op te lossen, is het mogelijk voor de andere groep om een van de vele andere activiteiten bij Unlock Scheveningen te doen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Je kan van tevoren vrijblijvend een offerte opvragen. Hierbij kan je aangeven wanneer je wil komen en met hoeveel personen je bent. Vervolgens geef je aan of je andere activiteiten of arrangementen bij wil boeken en zie je vervolgens welke kosten je kwijt bent. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan en zie je meteen of het mogelijk is om deze leuke activiteit te doen en een onvergetelijke dag te beleven.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 spelers 6 spelers of 8 spelers
2 kamers 8 spelers 14 spelers
3 kamers 15 spelers 20 spelers 
4 kamers 20 spelers 28 spelers

dé leukste Escape room

PRUS

VANAR €12,50

NEEM CONTACT OP!

070 – 200 24 64

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience Scheveningen

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman