N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

LEUKSTE ESCAPE ROOM VAN SCHEVENINGEN & DEN HAAG

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

LEUKSTE ESCAPE ROOM NEDERLAND

Activiteiten waarbij je moet samenwerken en tegelijkertijd mentaal uitgedaagd wordt, zijn leuk om te doen. Een van de spellen waarbij dit het geval is, is de Escape Room. Hierbij word je opgesloten in een ruimte en moet je onder tijdsdruk puzzels en raadsels op zien te lossen. Iedere Escape Room heeft weer zijn eigen verhaallijn en zijn eigen puzzels en raadsels. De puzzels sluiten op elkaar aan en passen bij de verhaallijn, zodat je je echt even in een andere wereld waant. Je leert om te gaan met tijdsdruk, samen te werken, je hoofd te gebruiken en hulp te vragen. Dat allemaal terwijl je het ondertussen hartstikke naar je zin hebt. De mogelijkheden van Escape Rooms zijn groot en om de leukste Escape Room aan te wijzen is een onmogelijke opgave.

De leukste escape room als cadeau doen? Bekijk dan snel onze cadeaukaarten

ESCAPE ROOM UNLOCK

Als je op zoek bent naar een leuke Escape Room in Zuid-Holland dan ben je bij Unlock Scheveningen aan het juiste adres. Hier kan je namelijk de Escape Room: The Mission Impossible spelen in Scheveningen. In dit verhaallijn behoor je tot een team spionnen, die de taak heeft gekregen om in te breken in een lab om een virus te stelen. Het is aan jullie om de missie te accepteren en het lab te betreden. Vervolgens gaat de deur dicht en is het aan jullie om door middel van puzzels en raadsels het virus in handen te krijgen. Je hebt een uur de tijd om dit te doen. Het vragen van hints is mogelijk als je echt vastzit. De kamer bestaat uit 7 ruimtes, waardoor je veel puzzels en raadsels in dat ene uur op moet zien te lossen. Zoek daarom een groep uit die goed kan samenwerken en handig is in puzzelen.

DÉ LEUKSTE ESCAPE ROOM:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 september 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN

Bij Unlock Scheveningen kan je zelf het programma bepalen en kan je ervoor kiezen om ontvangen te worden met thee en koffie. Op die manier ga je met een dosis theïne of cafeïne de Escape Room in, zodat je volledig gefocust bent op de taak. Ook heb je op deze manier nog de tijd om alvast van tevoren een strategie te bepalen voor als je in de kamer zit. Vervolgens word je naar de kamer begeleid en start de klok. Je hebt op dat moment een uur de tijd om de puzzels en raadsels op te lossen. Na een uur gaat de deur open. Het is aan jullie om ervoor te zorgen dat die deur eerder open gaat, zodat de missie is geslaagd. Daarnaast kan je ervoor kiezen om aansluitend een borrel of diner eraan vast te plakken, zodat iedereen de kans heeft om uit te rusten na een inspannend uurtje. Verder krijgt iedereen zo ook de mogelijkheid om alle puzzels en raadsels nog een keer door te nemen. Waar ging het goed en waar kon het beter?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

De Escape Room in Scheveningen is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. Je kan met maximaal 8 personen tegelijk in een kamer. Als je met meer personen bent dan kan je de groep opsplitsen, zodat je beide de mogelijkheid hebt om de Escape Room te doen. Terwijl de ene groep de puzzels en raadsels probeert op te lossen, is het mogelijk voor de andere groep om een van de vele andere activiteiten bij Unlock Scheveningen te doen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Je kan van tevoren vrijblijvend een offerte opvragen. Hierbij kan je aangeven wanneer je wil komen en met hoeveel personen je bent. Vervolgens geef je aan of je andere activiteiten of arrangementen bij wil boeken en zie je vervolgens welke kosten je kwijt bent. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan en zie je meteen of het mogelijk is om deze leuke activiteit te doen en een onvergetelijke dag te beleven.