N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

squad-game-vr-Tug-off-war

VR Squad Game

vanaf

27,50

p.p
}

1,5 uur

8 – 50 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

OP LOCATIE

SPANNING EN SENSATIE

LEUK VOOR JONG EN OUD

ECHTE HERSENKRAKERS

VR Squad Game

VR Squad game: Teamwork voorop!

Op zoek naar een unieke activiteit waar teambuilding en meeslepende opdrachten voorop staan? Stap dan in de opwindende wereld van de VR Squad Game, waar samenwerking, uitdaging en avontuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Hoe werkt de Squad game?

De squad game is een van de populairste activiteiten bij Unlock Scheveningen. En dat is niet zomaar! Daag jezelf uit in een reeks van minigames met een team van zes personen. Deze minigames zijn speciaal ontworpen om je creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Om als winnaar uit de bus te komen, is doeltreffende teamwork, heldere communicatie en strategische planning cruciaal.

Het spel beslaat een tijdsbestek van 90 minuten en dompelt je volledig onder in een virtuele omgeving die sterk doet denken aan de onvoorspelbare Squad Game-arena. De uitdagingen zijn zowel virtueel als fysiek en zijn ontworpen om jou en je team tot het uiterste te drijven en het beste in jullie naar boven te halen.

Van vriendenuitjes tot bedrijfsuitjes en van kinderpartijtjes tot vrijgezellenfeest, de Squad game is toepasbaar voor alle leeftijden. Teambuilding staat voorop tijdens deze unieke activiteit!

Plan je volgende avontuur bij Unlock Scheveningen!

Breng je vrienden, familie of collega’s mee en onderga de ultieme uitdaging van de Escape Box bij Unlock Scheveningen. Ontdek verborgen geheimen, kraak ingewikkelde puzzels en beleef een escape-ervaring om nooit te vergeten.

Bij Unlock Scheveningen staan we klaar om jouw speciale dag te organiseren. We kunnen verschillende activiteiten combineren en helpen je graag bij het samenstellen van een volledig dagprogramma, op iedere gewenste locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Prijzen VR Squad Game

Vanaf 8 personen
35,- p.p
Vanaf 20 personen
30,- p.p
Vanaf 50 personen
27,50 p.p

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!