N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Vr-stripclub

VR Stripclub escape game

vanaf

27,50

p.p
}

1,5 uur

8 – 50 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

INTERACTIEF

SPANNEND

BIJZONDERE ERVARING

UITBREIDING NAAR LOCATIE

VR stripclub: Ideaal voor een vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een lachwekkende en unieke activiteit voor een vrijgezellenfeestje? Kies voor de VR stripclub! Dit is een hilarische manier om de bruidegom een beetje te plagen, terwijl je allemaal kunt genieten van het plezier van deze speciale gelegenheid. Het is belangrijk op te benoemen dat dit een volledig virtuele ervaring is, zonder echt in een stripclub te zijn.

Waarom de VR stripclub game?

  • Hilariteit gegarandeerd! Deze unieke VR-ervaring zal ongetwijfeld veel lachen en plezier met zich meebrengen, en zorgt voor een ontspannen en humoristische sfeer.
  • De ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest! Als je op zoek bent naar een spannende en vermakelijke toevoeging aan een vrijgezellenfeest, dan is de VR Stripclub Game de perfecte keuze. Het is een originele en onvergetelijke manier om de bruidegom te verrassen en samen met vrienden een speciale tijd te beleven.
  • Uitstekend te combineren met meerdere van onze activiteiten.

Plan je volgende uitje bij Unlock Scheveningen!

Nodig je nog vrijgezelle vriend of vriendin uit tijdens het leukste VR uitje voor vrijgezellenfeesten! Bij Unlock Scheveningen staan we klaar om jouw bijzondere dag te verzorgen. We kunnen diverse activiteiten combineren en assisteren je graag bij het opstellen van een volledig dagprogramma, waar je ook maar wilt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Prijzen VR La casa de dinero

Vanaf 8 personen
35,- p.p
Vanaf 20 personen
30,- p.p
Vanaf 50 personen
27,50 p.p

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!