N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN

NR 1 ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN

Escape room in Scheveningen, wat is dat nou precies? Spanning, codes, proeven en special effects. Dit zijn de beste combinaties voor de Escape Room liefhebber. Het is een wereldwijde hype geworden. De combinatie van alle puzzels, licht, geluid en spannende verhaallijnen lijkt het alsof jij je in een film waant.

ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN, VERSCHILLENDE KAMERS

In 2019 is de derde Escape room The Pirates geopend. Je kunt direct reserveren op de website of een offerte aanvragen voor groepen boven de 16 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Escape room te combineren met 1 van onze andere activiteiten.

WAT ALS JE NIET KUNT ONTSNAPPEN BIJ DE ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN, WAT GEBEURT ER DAN?

Als het niet lukt binnen de 60 minuten te ontsnappen is dit erg jammer maar natuurlijk helemaal niet erg. Bij Escape Room Unlock Scheveningen gaat het licht niet opeens aan en je stapt weer naar buiten. Nee! Bij ons maak je de gehele escape room af. Het is natuurlijk zonde als jullie onze mooie Escape Room in Scheveningen niet af kunt maken.

Escape Room:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 september 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

UITJE BIJ ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN?

Als je naast de Escape room wat meer van Scheveningen wilt zien, dan is dit zeker mogelijk. Er zijn meerde opties om er een leuke dag van te maken. Zo kunnen we nog een actieve of creatieve draai aan jouw Escape room ervaring geven. Zie hier onze horeca gelegenheden en ons verdere activiteiten in Scheveningen voor een leuke dag bij escape room in Scheveningen. Voor wat te eten en of drinken zit je in Scheveningen ook aan het juiste adres. Zo zijn er voldoende mogelijkheden om naderhand gezellig wat te gaan drinken of voorafgaand lekker uit eten te gaan. Bij de Escape room Unlock Scheveningen kan een dag worden verzorgt naar ieders wens! Door de samenwerking tussen Unlock Scheveningen, Flitz-Events en verschillende horecagelegenheden kunnen er voor zowel particulieren als bedrijven perfecte uitjes worden georganiseerd. Uiteraard is het mogelijk om de Escape room te combineren met een vergadering, borrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten, vraag om de offerte en wij maken graag een offerte op maat!

ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN MET FAMILIE, VRIENDEN OF TOCH COLLEGA’S.

Bij Escape Room Unlock Scheveningen zijn er geen vaste groepssamenstellingen. Voor iedere Escape room is er een ander aantal beschikbaar. Je kan de escape room Den Haag 2 personen doen of met ze achten. Voor de beste Escape Room ervaring raden wij aan om in groepen van 4, 5 of 6 de Escape Room te spelen. Met dit aantal komt de Escape Room het meest tot zijn recht Met wie kan jij nou het beste naar Escape Room in Scheveningen. Dit is geheel aan jou! Wil jij op een vrijdagavond gezellig met vrienden of vriendinnen komen dan is dit mogelijk. Toch liever met collega’s om de samenwerking te verbeteren op werk, maar ook in de Escape Room in Scheveningen is dit mogelijk. Of toch familie.. zie een hele andere kant van jouw familie door de oplopende spanning. Bij Escape Room onze Scheveningen is dit allemaal mogelijk!

SOORTEN ESCAPE ROOMS IN SCHEVENINGEN

ESCAPE ROOM MISSION IMPOSSIBLE:

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team. Geen sleutels.. maar alleen digitale codes, wetenschappelijke proeven en de 7 verschillende ruimtes met een totaal oppervlakte van 80m2.

Durft u het aan?

THE MUMMY’S TOMB:

Verscholen tussen de piramides en de duinen, dreigt een boze geest te ontwaken uit de oude graftombe van Achnaton. De bezeten Farao zal voor een tweede keer trachten de wereld terug te brengen naar een primordiale chaos, waar vanuit hij beschaving opnieuw zal opbouwen om als totalitaire oppergod te heersen. Langzaam is Achnaton op kracht aan het komen, en nog geen enkele sterveling is staat geweest zijn wederopstand tegen te houden…

PIRATES OF THE NORTH SEA:

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dek schrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

HOE VOORBEREIDEN OP EEN ESCAPE ROOM VAN UNLOCK?

Kan jij presteren onder druk? Een paar tips om jou mentaal en lichamelijk voor te bereiden. Je zit namelijk een uur opgesloten. Ga voordat jij begint nog even snel naar het toilet. Eet en drink van tevoren goed, in de Escape Room in Scheveningen kan je niet eten of drinken. Het is mentaal zwaar.. je moet niet alleen veel nadenken maar er komt ook lichamelijk bewegingen in voor. Daarom raden wij ook aan om comfortabele kleding aan te trekken. Geen strakke broeken, geen hoge hakken. Een goede samenwerking met je team is het halve werk. Stel een tactiek samen, wees geconcentreerd en gemotiveerd om deze opdrachten samen uit te voeren.

ESCAPE ROOM IN SCHEVENINGEN?

De Escape Room Unlock in Scheveningen is uniek in zijn soort. Normaal is een Escape room een soort gevangenis, in de zin dat je wordt opgesloten en probeert te ontsnappen. Bij de Escape room Unlock in Scheveningen is de missie om juist in te breken. Om bij het virus te komen moeten jullie door 7 verschillende ruimtes heen, elk met andere uitdagingen. Wanneer jullie het virus bemachtigd hebben en jullie weer weten te ontsnappen is de mission accomplished. Maak gebruik van het Hacking System, raadsels, chemische proeven en andere aanwijzingen in de kamer om in te breken. Een goede samenwerking is cruciaal om het virus binnen een uur te stelen. De Escape room Unlock in Scheveningen is de grootste Escape room van Scheveningen. Escape Room in Scheveningen, speel dit spannende spel nu in de haven van Scheveningen De Escape room Unlock in Scheveningen is één van de leukste activiteiten in Scheveningen voor zowel particulieren als bedrijven. De Escape room Unlock in Scheveningen duurt ongeveer één uur, maar het is natuurlijk de bedoeling om zo snel mogelijk het virus te bemachtigen en te ontsnappen.

WAT ZIJN DE GEDRAGSVOORWAARDEN IN ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN?

Communiceer goed met elkaar, zorg dat iedereen op een andere plek kijkt en niet dat jij al ergens kijkt, waar een teamgenoot al heeft gekeken. De beste tip die wij kunnen geven is: probeer alles! Ook een paar tips wat je niet moet doen. Kom niet te laat voor je afspraak. Dit is vervelend voor jouw eigen ervaring, maar ook die van jouw team en heeft natuurlijk ook gevolgen door de andere teams. Ga absoluut niet naar antwoorden zoeken op het internet, dit kan jullie spel minder leuk maken. Als u drank of drugs heeft genuttigd kan je geweigerd worden in Escape Room Unlock Scheveningen.