N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Rib Powerboat banner

RIB Powerboat

vanaf

39,50

p.p
}

30 minuten

6 – 12 personen

Scheveningen

Offerte Aanvragen

N

Spectaculair

N

Uitdagend

N

Ware beleving

Snelle prijs indicatie

ADRENALINE KICK

30 MINUTEN VAREN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

SAFETY FIRST

Powerboat Scheveningen

Een uitdagende dag gegarandeerd met RIB Powerboat varen in Scheveningen! RIB varen staat voor de ultieme combinatie tussen snelheid, water en avontuur! Behaal snelheden tot 90 km/h, spring over de golven en ervaar de krachten van de verschillende elementen.

Ervaar de Noordzee als een attractie die beter is dan iedere achtbaan die je ooit tegen zult komen. RIB varen in Scheveningen is niet gevaarlijk maar vooral leuk en ideaal voor snelheidsduivels. Dit uitje is perfect te combineren met de escape room van Scheveningen. Stap op de powerboat 50 meter van onze escape room. Aangekomen bij de powerboat krijgt u eerst instructies en uiteraard een reddingvest aan. Nadat iedereen plaatst heeft genomen op de powerboat, varen we rustig door de haven richting open water. Wanneer we eenmaal de haven uitzijn gaat de gaskraan open en vliegen we met hoge snelheid over het water.

Het varen met een powerboat zorgt voor een hoog adrenalinegehalte en met een combinatie in een Escape Room zal deze hoger worden! U zal op de open zee meen RIB powerboat varen, het zijn boten die speciaal ontworpen zijn voor extreme omstandigheden, zo blijft het stabiel en veilig!

Een Onvergetelijke Ervaring Met Powerboat Scheveningen

Een adrenaline-kick en een onvergetelijke ervaring: dat is Powerboat Scheveningen in een notendop. Bij Unlock Scheveningen heb je dan ook de mogelijkheid om deze spannende activiteit met je team, collega’s of een vriendengroep te ondernemen. Tijdens het uitje met Powerboat Scheveningen zie je de Noordzee van een andere kant en geniet je van hoge snelheden op het water. Je kunt deze activiteit goed combineren met andere opties bij Unlock Scheveningen. Ook heb je na afloop de mogelijkheid om met je team, collega’s of vrienden gezellig te gaan bbq’en.

Onderdelen Powerboat:

  • Aankomst Powerboat
  • Instructies
  • Powerboat varen
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN POWERBOAT

Vanaf 6 personen
39,50 p.p
Vanaf 12 personen
39,50 p.p
Vanaf 25 personen
42,50 p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + POWERBOAT

Groep vanaf 6 personen
55,- p.p
Groep vanaf 20 personen
52,50 p.p
Groep vanaf 25 personen
50,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de Powerboat met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
14:30
Einde activiteit
Optioneel
15:00
borreluurtje

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Powerboat

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Jolanda Kohler
2 september 2021

1 woord: cool! Top ontvangst en lekker hard over het water daar houd ik van! We mochten zelfs wat langer blijven zitten, dat is voor mij de reden om het liefst 10 sterren te geven!

Max Belsium
19 mei 2021

Ik heb met mijn klas gepowerboat (als dat een word is) en wij komen volgend jaar terug!

Gees Verkade
2 Juni 2021

Nog nooit zo iets cools gedaan als een powerboat. Vet om Scheveningen op die manier te zien. Zo zie je toch dat het echt een klein vissersdorpje was. Kunnen jullie volgende keer nog sneller??

Meest geboekte events

Powerkiten.

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen.

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
MEER OVER POWERBOAT SCHEVENINGEN

Powerboat, de naam zegt het al. Bij deze activiteit gaat het om power en snelheid. De Powerboat vliegt met een snelheid van 90 km/u over het water. Hierbij spring je over de golven en ervaar je de kracht van water en wind. Je groep wordt in verschillende kleine groepjes verdeeld die in de powerboat stappen. Eerst krijg je als groep de uitgebreide instructies en daarna ontvangt iedereen een reddingsvest. Vervolgens neemt iedereen plaats op de Powerboat; die vertrekt door de haven naar het open water. Daar begint de snelheid pas echt!

NOG BETER DAN EEN ACHTBAAN!

Op de Powerboat Scheveningen schiet je met hoge snelheid over het water. Het ideale uitje voor liefhebbers van snelheid. Je kunt de Powerboat Scheveningen goed vergelijken met een achtbaan; alleen dit is vele malen beter: een achtbaan op het water! Wees gerust: varen op de powerboat is volledig veilig en totaal ongevaarlijk. De boten zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme omstandigheden op het water. Op deze manier blijven de boten stabiel en veilig en kun je met een gerust hart kiezen voor een uitje met de Powerboat Scheveningen.

COMBINEER DE POWERBOAT SCHEVENINGEN MET DE ESCAPE ROOM

Je kunt kiezen om alleen een tocht te maken met de Powerboat Scheveningen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om deze optie te combineren met een van de andere activiteiten die bij Unlock Scheveningen worden aangeboden. Zo kun je in de ochtend beginnen met een spannende escape room en in de middag nog een adrenalinekick krijgen op de Powerboat Scheveningen! Met een escape room draait alles om teambuilding en tijdsdruk: ook dit geeft een adrenalinekick! Ook kun je kiezen voor een van de andere activiteiten, zoals bubble football of de VR Experience. Er is voor iedere groep een leuke en geschikte combinatie te vinden, zodat het een onvergetelijke dag wordt!

EEN VOLLEDIG VERZORGD PROGRAMMA

Het is gezellig om een bedrijfsuitje te doen met de Powerboat Scheveningen, maar ook als vrijgezellenfeest of een uitje met vrienden is dit een geslaagde activiteit. Tijdens deze gezellige dag wordt het hele programma voor je verzorgd; van te voren weet dus ook iedereen wat er staat te gebeuren. Zo kun je er ook voor kiezen om na de activiteiten een gezellig borreluurtje in te plannen waarbij je gezellig kunt napraten over de Powerboat Scheveningen en de andere activiteit. Daarnaast is het ook optioneel om voor een bbq te kiezen die aansluitend plaatsvindt.