N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

TEAMUITJE ESCAPEROOM

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Als je op zoek bent naar een teamuitje dan wil je graag dat je echt als team samenwerkt en het naar je zin hebt. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is door voor een teamuitje Escape Room te kiezen. Of je nu met collega’s, vrienden of familie dit teamuitje doet, het is allemaal mogelijk. Er zijn ontzettend veel verschillende Escape Rooms te vinden, zodat er altijd een tussen zit die jou aanspreekt qua verhaallijn. Probeer in een uur alle puzzels en raadsels in de kamer te vinden en op te lossen om de missie te volbrengen en de kamer uit te komen. Werk samen aan een opdracht of splits je op in kleinere groepen om de puzzels en raadsels op te lossen. Alle creativiteit, slimheid en groepsgevoel heb je hierbij nodig. Een Escape Room is dus het ideale teamuitje.

Waarom teamuitje bij Unlock:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Meest geboekte teamuitjes

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

Zandsculpturen

Laat uw creativiteit de vrije loop en sculptuur uw eigen gekozen design.
Vanaf
€12,50

8 – 50 pers.

}

2 uur

$

Graffiti Workshop

Creeer je eigen kunstwerk en leer de fijne kneepjes van het graffiti spuiten
Vanaf
€20,-

6 – 100 pers.

}

2 uur

$

Bubble voetbal

Bubble voetbal staat garent voor lachen, gieren en brullen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1 uur

$
Archery A-tag.

Gewapend met pijl en boog ga je de strijd met elkaar aan tijdens verschillende spel vormen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1,5 uur

$

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Olga van der Boeg
2 februari 2021

Hele leuke gezellige quiz voor het teamuitje. De host was gezellig en vermaakte iedereen goed! Echt op een professionele manier gepresenteerd, wat een feest!

Ruben Goudmein
23 mei 2021

Zeker aan te raden voor iedereen, je hebt een mega leuke dag. Aardige mensen met een goede uitleg & verstand ervan.

Arnold Fazer
12 oktober 2021

Ga boerengolven voor een geslaagd uitje! Het is echt hilarisch. Ook erg fijn dat je genoeg horecamogelijkheden hebt na afloop! Het leek net op een sportdag van vroeger

TEAMUITJE ESCAPE ROOM ZUID-HOLLAND

De beste Escape Rooms vind je in Zuid-Holland, namelijk bij Unlock Scheveningen. Je hebt keuze uit drie totaal verschillende Escape Rooms, die elk hun eigen thema en raadsels hebben. Bepaal samen welk thema je het beste aanspreekt en ga samen het avontuur aan. Ga je voor een Escape Room waar je als team archeologen op zoek moet naar een uitgang van de graftombe? Ben je meer van de piraten en wil je jezelf bewijzen op een piratenschip? Of ga je toch liever voor een moderne variant, waarbij je als team spionnen ongezien moet zien in te breken in een lab om een virus te stelen? Alle varianten zijn mogelijk bij Unlock Scheveningen. En alle Escape Rooms zijn uitermate geschikt voor een teamuitje in Zuid-Holland, waarbij je moet samenwerken en je hersens moet gebruiken.

TEAMUITJE DEN HAAG

Als je op zoek bent naar een teamuitje in Den Haag en een Escape Room heel leuk vindt dan kan je kiezen voor het spel Escape The City. Dit spel kan je ook spelen in Scheveningen. In plaats van puzzels en raadsels in de kamer te vinden, krijg je als groep een Ipad mee, waarop de opdrachten verschijnen. Het is aan jullie om gijzelaars te bevrijden, die ergens in Den Haag vastzitten. Dr. Crypto, een gangster die gijzelaars heeft vastgezet, heeft boobytraps geplaatst om jullie op te houden. Dit zijn raadsels en puzzels die je binnen 15 minuten moet oplossen om geld in de pot te brengen. Als het mislukt of als je hints nodig hebt dan gaat er juist geld uit de pot. In plaats van een uur heb je tijdens Escape The City ongeveer 2 uur de tijd om de raadsels en puzzels op te lossen. Het is ook mogelijk om een van de vele andere City Games met andere verhaallijnen te doen in Den Haag. Zo heb je onder meer de City Game The Hangover, waarbij je met een dikke kater je best moet doen om alles voor het huwelijk te regelen. En kan je ook kiezen voor Wie is de Rat, waarbij je moet uitzoeken wie de boel probeert te saboteren.

STRIJD TEGEN ELKAAR ÉN DE KLOK

De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor twee tot acht personen. Maar ook met een grotere groep kan je zorgen voor een leuk teamuitje. Het is namelijk ook mogelijk om de groep op te splitsen in kleinere groepen en allemaal tegelijk een andere kamer in te gaan. Zo kan je tegen elkaar strijden en niet alleen tegen de klok. Het is nu niet alleen maar noodzaak om binnen een uur alle raadsels en puzzels op te lossen, maar eerder te zijn dan de rest. Mocht je het leuker vinden om de strijd echt gelijkwaardig te maken dan kan je er ook voor kiezen om de beurt dezelfde Escape Room te betreden. Zo kan het verliezende team niet meer het excuus gebruiken dat de ene kamer makkelijker is dan de ander.

VR EXPERIENCE

Als je op zoek bent naar een uniek teamuitje dan kan je ook kiezen voor een VR Experience bij Unlock Scheveningen. Je krijgt een bril op en waant je meteen in een hele andere wereld. Welke wereld dat is kan je zelf kiezen. Je kan namelijk uit meer dan 50 verschillende spellen en belevenissen kiezen. Zo kan je onder meer in een virtuele achtbaan rijden of tegen zombies vechten. Hoewel je individueel de bril opzet, is de VR Experience uitermate geschikt als teamuitje. Iedereen kan namelijk op een groot scherm meekijken wat de vriend, ouder of collega doet in de andere wereld. Dit leidt vaak tot support en natuurlijk tot veel lachbuien om de gekke acties.

ARRANGEMENTEN

Om een teamuitje nog leuker te maken kan je kiezen uit verschillende arrangementen bij Unlock Scheveningen. Een Escape Room duurt een uur, waardoor er nog genoeg tijd is om andere activiteiten te ondernemen en de hele dag te vullen. Bij een arrangement krijg je meer activiteiten en meer korting. Zo kan je ervoor kiezen om een Escape Room te combineren met een activiteit als Powerkiten. Tijdens het Powerkiten krijg je les van ervaren instructeurs over de controle houden over de vlieger en kan je eventueel spectaculaire sprongen maken. Of ga voor een Escape Room in combinatie met de Robinson Crusoe Experience. Dit is een spel waar, net als een Escape Room, samenwerking vereist is. Doe proeven op het zand om op die manier te ontsnappen aan de kannibalen. Zo zijn er nog veel meer verschillende arrangementen die je kan doen bij Unlock Scheveningen.

ESCAPE ROOM MET DINER- OF DRANKARRANGEMENT

Om een teamuitje in Zuid-Holland helemaal compleet te maken kan je naast een combinatie van meerdere activiteiten ook kiezen voor een diner- of drankarrangement om de dag goed af te sluiten. Praat na over alle puzzels en raadsels die jullie moesten oplossen en bespreek wat er allemaal goed en minder goed ging. Ga voor een teamuitje in Scheveningen, waarbij je kiest voor een van de Escape Rooms of de VR Experience bij Unlock Scheveningen. Of kies bijvoorbeeld voor het spel Escape The City voor een teamuitje in Den Haag. Waar je ook voor kiest, het teamuitje wordt in ieder geval een ervaring om nooit te vergeten.