N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Graffiti Banner

Graffiti Workshop

vanaf

20

p.p
}

1.5 uur

6 – 250 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Creatieve Workshops

N

Graffiti Workshop Kinderfeestje

Snelle prijs indicatie

STOER EN VERNIEUWEND

GRATIS SLECHT WEER SCENARIO

PROFESSIONELE SPUITBUSSEN

KUNSTWERK MEENEMEN

Graffiti Workshop Den Haag

Een verrassende graffiti workshop Scheveningen neemt je mee in de wereld van de spuitbus. Al denk je zelf van niet, creatief is iedereen. Laat je gaan met het creatieve brein en je zult er zelf versteld van staan. Met beschermende kleding en onder leiding van een artiest gaan jullie de creatieve kant naar boven brengen.

Graffiti

Graffiti is een vorm van kunst waar mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of zelfs een verhaal mee willen vertellen. Je zult dus zien dat graffiti meer is dan alleen een illegale vorm van beschilderen van muren op de straten. Je kunt nu op legale wijze je creatieve brein laten spreken op een groot doek.

Graffiti Workshop Op Het Strand!

Het Scheveningse strand is de perfect locatie voor deze Workshop. Het zand onder je voeten en de zon in je gezicht zorgen voor de perfecte creatieve omgeving. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om een prachtig kunstwerk op het prachtige mooie strand van Scheveningen te maken.

Teambuilding, Groepsuitjes, Kinderfeestje​

Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Deze graffitiworkshop Scheveningen is een perfecte teambuilding activiteit maar natuurlijk ook leuk om met familie of vrienden te doen. In deze creatieve graffitiworkshop Scheveningen leer je onder professionele begeleiding samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan op een groot doek.

Ontdek jouw talententen en laat je verrassen door het krachtige eindresultaat!

Onderdelen Graffiti Workshop:

  • Aankomst Graffiti Workshop
  • Instructies
  • Graffiti Workshop
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN GRAFFITI WORKSHOP

Vanaf 6 personen
27,50 p.p
Vanaf 10 personen
30,- p.p
Vanaf 25 personen
27,50 p.p
Vanaf 50 personen
25,- p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + GRAFFITI WORKSHOP

Groep vanaf 6 personen
40,- p.p
Groep vanaf 10 personen
37,50 p.p
Groep vanaf 25 personen
35,50 p.p
Groep vanaf 50 personen
32,50 p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de graffiti workshop met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Graffiti workshop

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Mina van Es
5 mei 2021

Toen ik bij het graffity spuiten aankwam had ik geen idee wat ik moest maken… De begeleider heeft me goed geholpen dat er uiteindelijk een heel vet resultaat uitkwam. Dankjewel allemaal!

Nikita Lohuis
22 mei 2021

Toch lastig hoor dat graffiti… maar echt de moeite waard. Hebben het gecombineerd met een cocktailworkshop. De tijd vloog voorbij!

Seray Bacuna
2 april 2021

Leuk iets met collega’s. Achteraf een foto gemaakt en die gaat 100% in het jaarboek.

Meest geboekte events

Powerkiten.

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen.

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

ONTDEK JE TALENT MET EEN GRAFFITI WORKSHOP DEN HAAG

Altijd al willen weten of er diep van binnen een artiest in je schuilt? Met de Graffiti Workshop Den Haag bij Unlock Scheveningen ga je dit ontdekken onder leiding van een artiest. Tijdens deze workshop komt je creatieve kant naar boven en kun je iets moois creëren, samen met je vrienden, familie of collega’s. Je kunt deze leuke workshop combineren met allerlei andere leuke activiteiten, zoals de escape room. Zo heb je niet alleen een hele creatieve, maar ook een spannende en vooral gezellige dag in Den Haag.

LAAT DE ARTIEST IN JOUW NAAR BOVEN KOMEN

Graffiti is een manier om jezelf te uiten. Door middel van graffiti kun je een statement maken, een boodschap overbrengen of simpelweg creatief bezig zijn. Tijdens de Graffiti Workshop Den Haag ontdek je dat deze vorm van kunst meer is dan alleen het illegaal beschilderen van muren op straat. Je krijgt bij de workshop niet alleen de kans om legaal aan de slag te gaan, je kunt dit ook gezellig doen in groepsverband. Je krijgt onder leiding van een artiest de mogelijkheid om je op creatief gebied helemaal te laten gaan. Uiteraard krijg je beschermende kleding en uitgebreid de ruimte om de artiest in je naar boven te laten komen.

LEERZAME EN GEZELLIG WORKSHOP AAN ZEE

De Graffiti Workshop Den Haag vindt plaats in het prachtige Scheveningen. Daar kun je met het zand onder je voeten en de zee op de achtergrond genieten van een leerzame en gezellige workshop. Deze workshop is niet alleen leuk voor vriendengroepen, maar ook voor vrijgezellenfeesten en een team- of bedrijfsuitje. Je bent creatief bezig, maar ook samenwerken en plezier maken zijn de ingrediënten van een leuk dagje uit met een groep. Deze creatieve workshop stelt je in staat om jouw talenten te ontdekken op het gebied van graffiti.

COMBINEER DE GRAFFITI WORKSHOP DEN HAAG MET DE ESCAPE ROOM

Om het bedrijfsuitje compleet te maken combineer je de Graffiti Workshop Den Haag met een andere leuke activiteit, zoals de escape room of een VR Experience. Zo kun je een compleet programma samenstellen waarmee jouw groep een leuke dag kan beleven. In de ochtend wordt de escape room gedaan, en na de pauze is het tijd voor de Graffiti Workshop. Na afloop van het programma is het optioneel om nog een hapje te eten; dan staat er een lekkere bbq voor jullie klaar. Je kunt ook kiezen voor een gezellig borreluurtje na het graffiti spuiten. Zo praat je met zijn allen onder het genot van een drankje nog na over de leuke dag.

VOOR BEDRIJFSUITJES OF MET VRIENDEN

Graffiti Workshop Den Haag is een leuke manier om je eigen talenten te ontdekken maar ook om een gezellige tijd te beleven met familie, vrienden, teamgenoten of collega’s. Met deze workshop ben je creatief bezig maar heb je ook de mogelijkheid om je collega’s buiten de werkvloer beter te leren kennen. Een ongedwongen Graffiti Workshop Den Haag zorgt voor een gezellig samenzijn. Ook als je elkaar als groep veel beter kent is het erg gezellig en leerzaam om te kiezen voor deze workshop!