Graffiti workshop Den Haag

Creatieve workshops | graffiti workshop kinderfeestje

Graffiti workshop Den Haag

Een verrassende graffiti workshop Scheveningen neemt je mee in de wereld van de spuitbus. Al denk je zelf van niet, creatief is iedereen. Laat je gaan met het creatieve brein en je zult er zelf versteld van staan. Met beschermende kleding en onder leiding van een artiest gaan jullie de creatieve kant naar boven brengen.

Graffiti

Graffiti is een vorm van kunst waar mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of zelfs een verhaal mee willen vertellen. Je zult dus zien dat graffiti meer is dan alleen een illegale vorm van beschilderen van muren op de straten. Je kunt nu op legale wijze je creatieve brein laten spreken op een groot doek. 

Graffiti workshop Op het strand!

Het Scheveningse strand is de perfect locatie voor deze Workshop. Het zand onder je voeten en de zon in je gezicht zorgen voor de perfecte creatieve omgeving. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om een prachtig kunstwerk op het prachtige mooie strand van Scheveningen te maken.

Teambuilding, groepsuitjes, kinderfeestje

Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Deze graffitiworkshop Scheveningen is een perfecte teambuilding activiteit maar natuurlijk ook leuk om met familie of vrienden te doen. In deze creatieve graffitiworkshop Scheveningen leer je onder professionele begeleiding samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan op een groot doek. 

Ontdek jouw talententen en laat je verrassen door het krachtige eindresultaat!

Graffiti workshop

Graffiti workshop

Groep vanaf 6 personen : € 30,50
Groep vanaf 10 personen : € 27,50
Groep vanaf 25 personen : € 25,00
Groep vanaf 50 personen : € 20,00

NEEM CONTACT OP!

Combinatie Graffiti workshop + escape room Scheveningen:

PROGRAMMA GRAFFITI WORKSHOP SCHEVENINGEN:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.45 uur Ontvangst gasten escape room
• 14.00 uur Welkom + uitleg programma
• 14.15 uur Start escape room 
• 15.15 uur Groepsfoto 
• 15.30 uur graffiti workshop
• 17.00 uur A
fsluiting van het programma

Optioneel

• 17.00 uur aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

Prijzen graffiti workshop:

Groep vanaf 5   personen : € 27,50
Groep vanaf 10 personen : € 25,00
Groep vanaf 25 personen : € 22,50
Groep vanaf 50 personen : € 20,-

Prijzen Escape room +

graffiti workshop

Groep vanaf 5   personen : € 40,-
Groep vanaf 10 personen : € 37,50
Groep vanaf 25 personen : € 35,50
Groep vanaf 50 personen : € 32,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Ontdek je talent met een Graffiti Workshop Den Haag

Altijd al willen weten of er diep van binnen een artiest in je schuilt? Met de Graffiti Workshop Den Haag bij Unlock Scheveningen ga je dit ontdekken onder leiding van een artiest. Tijdens deze workshop komt je creatieve kant naar boven en kun je iets moois creëren, samen met je vrienden, familie of collega’s. Je kunt deze leuke workshop combineren met allerlei andere leuke activiteiten, zoals de escape room. Zo heb je niet alleen een hele creatieve, maar ook een spannende en vooral gezellige dag in Den Haag.

Laat de artiest in jouw naar boven komen

Graffiti is een manier om jezelf te uiten. Door middel van graffiti kun je een statement maken, een boodschap overbrengen of simpelweg creatief bezig zijn. Tijdens de Graffiti Workshop Den Haag ontdek je dat deze vorm van kunst meer is dan alleen het illegaal beschilderen van muren op straat. Je krijgt bij de workshop niet alleen de kans om legaal aan de slag te gaan, je kunt dit ook gezellig doen in groepsverband. Je krijgt onder leiding van een artiest de mogelijkheid om je op creatief gebied helemaal te laten gaan. Uiteraard krijg je beschermende kleding en uitgebreid de ruimte om de artiest in je naar boven te laten komen.

Leerzame en gezellig workshop aan zee

De Graffiti Workshop Den Haag vindt plaats in het prachtige Scheveningen. Daar kun je met het zand onder je voeten en de zee op de achtergrond genieten van een leerzame en gezellige workshop. Deze workshop is niet alleen leuk voor vriendengroepen, maar ook voor vrijgezellenfeesten en een team- of bedrijfsuitje. Je bent creatief bezig, maar ook samenwerken en plezier maken zijn de ingrediënten van een leuk dagje uit met een groep. Deze creatieve workshop stelt je in staat om jouw talenten te ontdekken op het gebied van graffiti.

Combineer de Graffiti Workshop Den Haag met de escape room

Om het bedrijfsuitje compleet te maken combineer je de Graffiti Workshop Den Haag met een andere leuke activiteit, zoals de escape room of een VR Experience. Zo kun je een compleet programma samenstellen waarmee jouw groep een leuke dag kan beleven. In de ochtend wordt de escape room gedaan, en na de pauze is het tijd voor de Graffiti Workshop. Na afloop van het programma is het optioneel om nog een hapje te eten; dan staat er een lekkere bbq voor jullie klaar. Je kunt ook kiezen voor een gezellig borreluurtje na het graffiti spuiten. Zo praat je met zijn allen onder het genot van een drankje nog na over de leuke dag.

Voor bedrijfsuitjes of met vrienden

Graffiti Workshop Den Haag is een leuke manier om je eigen talenten te ontdekken maar ook om een gezellige tijd te beleven met familie, vrienden, teamgenoten of collega’s. Met deze workshop ben je creatief bezig maar heb je ook de mogelijkheid om je collega’s buiten de werkvloer beter te leren kennen. Een ongedwongen Graffiti Workshop Den Haag zorgt voor een gezellig samenzijn. Ook als je elkaar als groep veel beter kent is het erg gezellig en leerzaam om te kiezen voor deze workshop!

Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman