N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Escape-The-City

Escape the city

vanaf

22,50

p.p
}

1 uur

10 – 750 personen

Scheveningen

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

TEAMBUILDING

SPANNING EN SENSATIE

AVONTUURLIJK

GRATIS PRIJSBEKER

Escape in the city: Spanning alom!

In de VR game: Escape City, staat uitdaging en tijdsdruk op de eerste plaats! Bereid je voor op een avontuur vol spanning en adrenaline terwijl je tegen de klok strijdt om te ontsnappen. Een unieke activiteit met vrienden, collega’s en familieleden, war je naast het doen van verschillende activiteiten ook de stad leert kennen!

Wat is Escape in the City?

Onze begeleider geeft een gedetailleerde uitleg van het spel en helpt jullie om de app-game te starten. Daarna is het aan jullie om met behulp van de app en spelmaterialen naar verschillende checkpoints in de stad te navigeren. De locaties van deze checkpoints blijven aanvankelijk geheim… Jullie zullen verschillende uitdagende escape-games moeten oplossen om deze te onthullen. Lukt het om alle checkpoints te bereiken en alle puzzels op te lossen? Dan verdienen jullie de overwinning in Escape the City!

De voordelen van Escape the City

  • Een unieke activiteit om aan de teambuilding en onderlinge sfeer te werken
  • Ideaal voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of vriendenuitjes
  • Gemakkelijk te combineren met andere activiteiten
  • Een uitdagende activiteit in combinatie met de stad ontdekken en verkennen
  • In alle grote steden beschikbaar!

City Escape: Kies voor unlock Scheveningen

Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ervaar de uitdaging van Escape the City bij Unlock Scheveningen. Ontdek de geheimen, los de puzzels op en geniet van een onvergetelijke escape-ervaring in en rondom de stad. Het leukste uitje voor alle leeftijden!

Bij Unlock Scheveningen staan we graag voor je klaar om een onvergetelijk uitje te organiseren. Zo kun je meerdere activiteiten combineren en helpen we je graag bij het samenstellen van een dagvullend programma. Neem vrijblijvend contact met ons op om de voordelen van Unlock te ervaren!

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Prijzen Escape the City

Vanaf 10 personen
30,- p.p
Vanaf 25 personen
27,50 p.p
Vanaf 50 personen
25,- p.p
Vanaf 100 personen
22,50 p.p

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!