N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Een escape room doen voor je bedrijfsuitje? Ja, dat kan. Unlock Scheveningen is een Escape Room gevestigd in de Scheveningse haven en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers. Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 10 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten.

Wilt u samen met uw personeel een leuk dagje uit organiseren? Wij organiseren jullie perfecte dag die in het teken staat van teambuilding, plezier en ontspanning. Unlock Scheveningen ligt gelegen aan de binnenhaven in Scheveningen, een echte A-locatie. Ideaal voor jullie dag bestaande uit escape rooms, virtual reality, strand en heerlijk eten.

 

Waarom bedrijfsuitjes bij Unlock:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Meest geboekte bedrijfsuitjes

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€17,50

10 – 1500 pers.

}

1,5/2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€30,-

10 – 50 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€17,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€22,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

Zandsculpturen

Laat uw creativiteit de vrije loop en sculptuur uw eigen gekozen design.
Vanaf
€17,50

10 – 100 pers.

}

2 uur

$

Graffiti Workshop

Creeer je eigen kunstwerk en leer de fijne kneepjes van het graffiti spuiten
Vanaf
€25,-

10 – 100 pers.

}

1,5 uur

$

Bubble voetbal

Bubble voetbal staat garent voor lachen, gieren en brullen.
Vanaf
€17,50

8 – 50 pers.

}

1,5 uur

$
Archery A-tag.

Gewapend met pijl en boog ga je de strijd met elkaar aan tijdens verschillende spel vormen.
Vanaf
€15,-

10 – 50 pers.

}

1,5 uur

$

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Angelique Klooswijk
4 april 2021

Erg naar ons zin gehad op het bedrijfsuitje! We waren allemaal erg enthousiast over de cocktails!

Christiaan Lennaert
6 mei 2021

We hebben een uitje via flitz georganiseerd en het was onwijs leuk allemaal! Goed geregeld, voor iedereen wat te doen!    

Simone Hermans
19 november 2021

Omwille van de Corona maatregelen hebben wij alsnog een top uitje gehad! De activiteiten zaten vol met spannende opdrachten die je met en tegen je collega’s speelt. Echt een schot in de roos! 

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Scheveningen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0) of een Robinson Crusoe Scheveningen. Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

VOORBEELD PROGRAMMA GROEP 40 PERSONEN:

We zullen 6 groepen maken:
Poule A = groep 1, 2 & 3
Poule B = groep 4, 5 & 6

Het programma voor jullie zal er dan als volgt uit zien:
14:50 ontvangst met een drankje
15:00 – 16:00 Escape Room Mission Impossible
15:00 – 16:00 Escape Room The Mummy
15:00 – 16:00 VR-experience
16:00 Wissel groep 4, 5 en 6.
16:15 – 17:15 Escape Room Mission Impossible
16:15 – 17:15 Escape Room The Mummy
16:15 – 17:15 VR-Experience
17:30 Prijsuitreiking

Na afloop zullen de groepen op basis van nacalculatie hapjes en drankjes afnemen bij bijvoorbeeld Brouwcafe De Hofnar.

Zij zijn gelegen op aan de overkant van de straat van de escape room aan de binnenhaven in Scheveningen.

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN? DIT ZIJN JE UNIEKE OPTIES

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Scheveningen? Door de unieke ligging aan de zee kun je in Scheveningen een aantal hele leuke en unieke activiteiten ondernemen. Bij Unlock Scheveningen vind je alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje. Alles komt aan bod: samenwerken als team, logisch nadenken, gezelligheid, spanning, heel veel lol en daarna ook gezellig een hapje eten. Vul je bedrijfsuitje in Scheveningen met een of meer van de leukste activiteiten. Onderstaand vind je een overzicht van de bedrijfsuitjes die je hier kunt vinden.

ESCAPE ROOM

Een van de meest populaire activiteiten voor een bedrijfsuitje in Scheveningen is een escape room. Je kunt bij Unlock Scheveningen kiezen uit twee spannende opties: Mission Impossible en The Mummy’s Thombe. Tijdens deze escape room is het de bedoeling om door middel van samenwerking, logisch nadenken en het oplossen van puzzels zo snel mogelijk uit de escape room te ontsnappen. Dit is leuk als teamuitje omdat je echt met elkaar samen moet werken onder grote druk; je leert elkaar op een andere manier kennen.

ROBINSON CRUSOE

Een van de voordelen van Scheveningen als locatie voor een bedrijfsuitje is dat deze plaats aan het strand ligt. Dat betekent dat je op het strand zelf ook allerlei leuke activiteiten kunt ondernemen. Altijd al willen weten hoe het is om in Robinson Crusoe te zitten? Het is goed mogelijk om als bedrijfsuitje het avontuur aan te gaan. Het team wordt verdeeld in 2 groepen die de strijd aangaan. Deze spellen zijn een combinatie van durf, kracht, behendigheid en geluk. Dit is het ultieme bedrijfsuitje!

DE POWERBOAT

De adrenaline giert door je lijf bij deze toffe activiteit: de powerboat. Bij deze activiteit vertrek je op een boot die op grote snelheid over de Noordzee vaart. De snelheden lopen op tot wel 90 km/u! Je kunt de powerboat goed combineren met bijvoorbeeld de escape room. In de ochtend staat de escape room op het programma en in de middag gaat je team het water op. Na afloop kun je kiezen voor een borrel en/of een gezellige bbq om het bedrijfsuitje in Scheveningen compleet te maken.

GRAFFITI WORKSHOP

Een ander leuk idee als bedrijfsuitje in Scheveningen is een graffiti workshop. Dit uitje zorgt voor gezelligheid en de mogelijkheid om je op creatief gebied helemaal uit te leven. Een graffiti workshop is daarom een zeer geslaagd uitje voor jouw team. Ook deze activiteit kun je combineren met de spanning van een escape room. Na de adrenalinekick van de escape room kun je wat meer ontspannen met de voeten in het zand: tijd voor graffiti!

VR EXPERIENCE

De ultieme VR Experience ervaar je bij Unlock Scheveningen. Virtual Reality is een activiteit die de laatste tijd enorm populair is geworden, onder andere vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Er zijn verschillende ruimtes waar je uit kunt kiezen en waar je om beurten allerlei opdrachten moet uitvoeren. Als team kun je meekijken hoe jouw collega het er vanaf brengt; met de nodige lachsalvo’s die hierop zullen volgen. Er zijn naast bovenstaande opties nog meer activiteiten die je kunt ondernemen als bedrijfsuitje in Scheveningen. Neem een kijkje op de site en boek een onvergetelijk teamuitje.

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Als je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in en rondom Scheveningen dan vind je een ruim aanbod aan leuke activiteiten om te doen bij Unlock Scheveningen. Door het ruime aanbod zit er altijd een activiteit bij die iedereen leuk vindt om te doen. Of je nu houdt van een creatieve, sportieve of rustige activiteit. Of je als bedrijf nu een kleine of grote groep medewerkers hebt, bij Unlock Scheveningen zit er voor elk formaat groep iets tussen. Ook zijn de activiteiten leuk voor jong én oud, dus ook voor een groep met veel verschillende persoonlijkheden zit er altijd iets tussen. Bespreek samen met Unlock Scheveningen de mogelijkheden om zo te zorgen voor een heel leuk bedrijfsuitje in Scheveningen.

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Een goede samenwerking tussen collega’s is belangrijk om te zorgen voor goed resultaat binnen het bedrijf. Een van de manieren om te zorgen voor een goede samenwerking, is om alle collega’s een teambuilding activiteit te laten doen. Daarom vind je bij Unlock Scheveningen heel veel uitjes, waarbij goed samengewerkt moet worden om bepaalde opdrachten of puzzels op te lossen. Dat maakt een activiteit zeer geschikt voor een bedrijfsuitje. De medewerkers nemen deze lessen terug naar kantoor. Daarnaast leren ze elkaar tijdens een bedrijfsuitje in Scheveningen ook beter kennen en zal de sfeer op kantoor alleen maar beter worden. Ook dit is zeer belangrijk voor de tevredenheid van de medewerkers en de productiviteit. Een bedrijfsuitje is dus een win-win situatie.

GROTE EN KLEINE GROEPEN

Bij Unlock Scheveningen kan je altijd samen de mogelijkheden bespreken, zodat je een geschikt bedrijfsuitje in Scheveningen organiseert dat bij het bedrijf en de medewerkers past. Dus als het gaat om een hele grote groep dan zorgt Unlock Scheveningen dat alles goed verloopt en dat de activiteiten mogelijk zijn. Bij verschillende activiteiten is het daarom mogelijk om de groepen op te delen in kleinere groepen en die bij bepaalde activiteiten tegen elkaar te laten strijden. Maar ook tijdens een rustig boottochtje is het mogelijk om de groep op te delen en met meerdere boten te varen door de grachten van Scheveningen. Zo past Unlock Scheveningen de activiteit op de groep aan. Het is mogelijk om een activiteit van 2 personen tot wel 3000 personen te organiseren. Geen bedrijf is te klein of te groot om een leuk bedrijfsuitje te organiseren.

CREATIEVE BEDRIJFSUITJES

Een van de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Scheveningen is een creatief uitje. Ga bijvoorbeeld voor een workshop schilderen of graffiti spuiten op het strand. De medewerkers moeten samenwerken om samen één mooi schilderij te maken. Een ander goed voorbeeld van creatief uitje is de workshop zandsculpturen maken. Iedereen moet van tevoren een thema bedenken en een plan opstellen. De taken worden verdeeld en hierbij wordt duidelijk wie de denkers en wie de doeners zijn. Alleen door goed samen te werken zullen de werknemers een mooi zandsculptuur kunnen maken. Maar het is ook mogelijk om te gaan voor een individuele activiteit als slippers of klompen pimpen. Een workshop cocktails maken is ook altijd een populaire activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje.

SPORTIEVE BEDRIJFSUITJES

Als je bedrijf in de sportbranche zit of als je gewoon hele fitte medewerkers hebt dan is een sportieve activiteit zeer geschikt tijdens het bedrijfsuitje in Scheveningen. Ga bijvoorbeeld voor de workshop Powerkiten of Blokarten, waarbij je leert om over het strand gesleurd te worden door je vlieger. Je leert controle te houden over de vlieger en tijdens het Powerkiten kan je zelfs leren om sprongen te maken voor een extra uitdaging. Als je meer kijkt naar een sportief bedrijfsuitje waarbij medewerkers samen moeten werken dan is een potje bubbel voetbal of beachvolleybal geschikt. Ze leren als team te strijden tegen het andere team. Ook de Robinson Crusoe Experience, waarbij ze proeven moeten doen, is zeer geschikt als bedrijfsuitje. Hetzelfde geldt voor het Zeskamp, waarbij medewerkers samen onderdelen moeten uitoefenen om de anderen te verslaan.

HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Een mooie en unieke omgeving zorgt meteen voor een goede sfeer tijdens het bedrijfsuitje. Het strand van Scheveningen is daarbij ideaal. Unlock Scheveningen organiseert tal van activiteiten op dit strand, waaronder de Robinson Crusoe Experience. Tijdens deze activiteit moet elk team proeven goed zien uit te voeren door goed na te denken en goed samen te werken. Alleen op die manier zullen zij de proeven doorstaan en uit handen blijven van de kannibalen, die ook op het strand rondlopen. Daarnaast is het strand een ideale locatie om een zeskamp te doen en op zes onderdelen tegen elkaar te strijden. Je hebt keuze uit maar liefst 16 onderdelen, dus je kan de zeskamp geheel naar eigen wens indelen. Verder kan je gaan golfen, voetballen of volleyballen op het strand.

RUSTIGE BEDRIJFSUITJES

Maar ook als je niet heel sportief of creatief bezig wil zijn, maar vooral van de omgeving wil genieten en bij wil praten kan dat bij Unlock Scheveningen. Ga bijvoorbeeld voor een boottocht door de grachten van Scheveningen, terwijl je ondertussen met elkaar kan praten en kan genieten van een hapje of drankje. De boot is voorzien van een wc, een bluetooth verbinding voor muziek en een wasbak. Er is zelfs een zwemplateau, waardoor je met mooi weer een frisse duik kan nemen. Een andere rustiger bedrijfsuitje in Scheveningen is de workshop pokeren of cocktails maken. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de Pubquiz Show, waarbij je tegen elkaar strijd en zoveel mogelijk vragen goed moet beantwoorden over algemene weetjes. Het is ook mogelijk om de quiz in samenspraak af te stemmen op jullie bedrijf.

ESCAPE ROOM

Een steeds populairdere activiteit voor een bedrijfsuitje is de Escape Room. Hierbij word je in groepen opgesloten in een kamer en moet je puzzels en raadsels in die kamer zien op te lossen door creatief te denken, goed samen te werken en de attributen in de kamer te gebruiken. Bij Unlock Scheveningen heb je drie verschillende Escape Rooms, zodat je kan gaan voor het thema dat jou het meest aanspreekt. Ga voor een spionnen thema, een archeologische thema of voor een piraten thema. Een Escape Room is een goede methode om de samenwerking en het denkniveau te testen.

COMBINEREN VAN ACTIVITEITEN

Unlock Scheveningen heeft heel veel verschillende activiteiten die zorgen voor een leuk bedrijfsuitje in Scheveningen. Het kan lastig zijn om slechts één activiteit te kiezen. Daarom is het ook mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren. Zo verdubbel je het plezier tijdens deze dag. Ga bijvoorbeeld voor een sportief uitje als beachvolleybal om vervolgens lekker te ontspannen tijdens een boottocht door de grachten van Scheveningen. Of kies een Escape Room in combinatie met de Robinson Crusoe Experience. Zo zijn er talloze combinaties mogelijk. Kies de activiteiten die bij de groep passen en maak er een onvergetelijke dag van.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN

Als je enthousiast bent geworden van alle activiteiten en graag weet wat er allemaal mogelijk is dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Unlock Scheveningen. Vul in welke activiteit of activiteiten je geïnteresseerd bent, hoe groot de groep is en wanneer jullie langs willen komen. Unlock Scheveningen bespreekt alle mogelijkheden, waaronder een door jullie gekozen locatie. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een drank- of dinerarrangement aan de activiteit vast te plakken of te gaan voor een barbecue. Zo kan je rustig napraten over de dag, terwijl je ondertussen geniet van lekker eten en drinken.

PUZZEL SAMEN HET AVONTUUR DOOR!

Kunt u uw zenuwen in bedwang houden tijdens uw bedrijfsuitje in Unlock Scheveningen? Lukt het u om rustig te blijven in een hectische situatie? Goed in het ontcijferen van raadsels en bent u opzoek naar een escape room om uw bedrijfsuitje te vieren? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje voor u! De escape room is erg leuk voor een bedrijfsuitje. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw bedrijfsuitje om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen.

COMBINATIEARRANGEMENTEN

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kunt een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heeft u een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastisch bedrijfsuitje in Scheveningen van te maken. Klik hier om enkele mogelijkheden te zien, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room tijdens uw bedrijfsuitje escape room.

COMBINATIEARRANGEMENT MET HORECA

Naast de escape rooms van Unlock biedt de Scheveningse haven ook schitterende horeca gelegenheden, waar u het gehele jaar door lekker kunt eten en drinken. Met enkele minuten lopen komt u terecht bij de beste restaurants van de Scheveningse haven.