N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Powerkiten Scheveningen banner

Powerkiten/Vliegeren

vanaf

15

p.p
}

2 uur

5 – 500 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Meeslepend, krachtig en toegankelijk

N

Sportieve activiteiten

N

Actie & Adrenaline

Snelle prijs indicatie

SPORTIEF

GRATIS SLECHT WEER SCENARIO

VOOR JONG & OUD

Powerkiten Scheveningen

Powerkiten Scheveningen is vliegeren XXL! Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. De powerkites zijn in alle soorten en maten, zo kan iedereen deelnemen aan de activiteit.

De instructeurs zullen uitgebreide begeleiding geven zodat iedereen stapsgewijs leert om zelfstandig te powerkiten.

Het beheersen van de vlieger is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht. Voor iedereen is er een vlieger op maat, zodat je nooit ‘overpowered’ op het strand van Scheveningen staat. Namate het beter gaat en de powerkiten onder controle heeft zullen we uiteraard overgaan naar een grote kite om de ware krachten te ervaren.

Powerkiten kan gecombineerd worden met de escape room in Scheveningen voor een compleet dagprogramma. Indien gewenst, kun je de dag afsluiten met een heerlijke barbecue of een buffet op het terras van onze Beachclubs in Scheveningen

Powerkiten Scheveningen: Sportief Uitje Ten Top!

Een uniek dagje uit ervaren als bedrijf, vriendengroep of familie? Kies dan voor Powerkiten Scheveningen: de bijzondere en leerzame activiteit die voor iedereen geschikt is. Bij Unlock Scheveningen maak je er een gezellige dag van en combineer je het powerkiten ook nog met een leuke andere activiteit. Ook kun je een middag gaan powerkiten onder het toezicht van een ervaren instructeur. Eerst krijg je uitgebreide uitleg, maar daarna is er volop de tijd en ruimte om de krachten van de wind op het strand van Scheveningen te ervaren!

Een Goede Techniek Gaat Boven Kracht

Powerkiten Scheveningen is niet zomaar een sportieve activiteit. Het is een van de grootste sporten in Scheveningen en wordt ook wel vliegeren XXL genoemd. Bij deze sport draait het allemaal om het gebruiken van de juiste techniek om de vlieger goed te kunnen hanteren. Het is dus niet zo dat je veel kracht moet zetten of hebben om deze activiteit goed te kunnen uitvoeren. Deze sport vergt niet alleen genoeg inspanning, maar heeft ook alles te maken met goede timing. Daarnaast is er een belangrijk element dat hard nodig is voor een succesvolle sessie powerkiten: en dat is de wind!

Onderdelen Powerkiten:

  • Welkom + uitleg programma + gelegenheid tot omkleden
  • Start Powerkiten
  • Afsluiting van het programma

PRIJZEN POWERKITEN

Vanaf 10 personen
22,50- p.p
Vanaf 25 personen
20,00 p.p
Vanaf 50 personen
17,50- p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + POWERKITEN

Groep vanaf 5 personen
35,- p.p
Groep vanaf 10 personen
32,50 p.p
Groep vanaf 25 personen
27,50 p.p
Groep vanaf 50 personen
25,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer het Powerkiten met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Powerkiten

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Shivendro Cox
18 Februari 2021

Ik kon op een gegeven moment echt alles zelf doen! Gaaf om te doen dat powerkiten.

Samira Harts
22 April 2021

Mijn zoontje en zijn vriend vonden het vliegeren heel erg leuk!

Gijs Pes
5 mei 2021

Om aan te raden! Alleen zakte mijn broek wel steeds af xD

Meest geboekte events

Powerkiten.

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen.

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

OEFENING BAART KUNST, OOK BIJ POWERKITEN SCHEVENINGEN

Hoe werkt Powerkiten Scheveningen precies? Bij Unlock Scheveningen krijg je als groep eerst uitgebreide uitleg over powerkiten van een ervaren instructeur. Daarna ga je oefenen en hierbij maakt het niet uit hoe zwaar of lang je bent: er zijn kites in alle soorten en maten. In het begin zal het wat lastiger zijn om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Maar na een aantal oefeningen en duidelijke verbetering ben je klaar voor het echte werk. Je krijgt dan een grote kite waarmee je op het strand van Scheveningen de wind kunt gaan trotseren.

ONTSPANNING NA HET POWERKITEN

Na afloop van het Powerkiten Scheveningen is het tijd voor ontspanning. Je hebt de krachten van de wind ervaren en dat maakt hongerig en dorstig. Daarom is het van tevoren mogelijk om een bbq te reserveren in een van de beachclubs van Unlock Scheveningen. Hier geniet je van lekker eten en drinken en kun je met elkaar gezellig napraten over een geslaagde dag. Powerkiten Scheveningen is niet alleen gezellig als bedrijfsuitje, maar ook als vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of een leuke activiteit voor een vriendengroep. Online kun je vooraf een geschikt arrangement samenstellen waar je optimaal van kunt profiteren.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN ARRANGEMENT

Zo heb je de mogelijkheid om Powerkiten Scheveningen te combineren met een van de andere activiteiten bij Unlock Scheveningen. Zo kun je als ochtendprogramma een escape room inplannen, een VR-Experience of een race over het water met de Powerboat. Je hebt tal van leuke opties om er een compleet verzorgde dag van te maken. Met eten en drinken erbij ervaar je de voordelen van een compleet arrangement. Tijdens de dag zelf hoef je nergens rekening mee te houden: alles wordt voor je geregeld. Zo kunnen jij en je team volop genieten van een leuke dag in het prachtige Scheveningen.