POWERKITEN SCHEVENINGEN

Powerkiten Scheveningen is vliegeren XXL! Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. De powerkites zijn in alle soorten en maten, zo kan iedereen deelnemen aan de activiteit.

De instructeurs zullen uitgebreide begeleiding geven zodat iedereen stapsgewijs leert om zelfstandig te powerkiten.

Het beheersen van de vlieger is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht. Voor iedereen is er een vlieger op maat, zodat je nooit ‘overpowered’ op het strand van Scheveningen staat. Namate het beter gaat en de powerkiten onder controle heeft zullen we uiteraard overgaan naar een grote kite om de ware krachten te ervaren.  

Powerkiten  kan gecombineerd worden met de escape room in Schevenignen voor een compleet dagprogramma. Indien gewenst, kun je de dag afsluiten met een heerlijke barbecue of een buffet op het terras van onze Beachclubs in Scheveningen

Powerkiten Scheveningen: sportief uitje ten top!

Een uniek dagje uit ervaren als bedrijf, vriendengroep of familie? Kies dan voor Powerkiten Scheveningen: de bijzondere en leerzame activiteit die voor iedereen geschikt is. Bij Unlock Scheveningen maak je er een gezellige dag van en combineer je het powerkiten ook nog met een leuke andere activiteit. Ook kun je een middag gaan powerkiten onder het toezicht van een ervaren instructeur. Eerst krijg je uitgebreide uitleg, maar daarna is er volop de tijd en ruimte om de krachten van de wind op het strand van Scheveningen te ervaren!

Een goede techniek gaat boven kracht

Powerkiten Scheveningen is niet zomaar een sportieve activiteit. Het is een van de grootste sporten in Scheveningen en wordt ook wel vliegeren XXL genoemd. Bij deze sport draait het allemaal om het gebruiken van de juiste techniek om de vlieger goed te kunnen hanteren. Het is dus niet zo dat je veel kracht moet zetten of hebben om deze activiteit goed te kunnen uitvoeren. Deze sport vergt niet alleen genoeg inspanning, maar heeft ook alles te maken met goede timing. Daarnaast is er een belangrijk element dat hard nodig is voor een succesvolle sessie powerkiten: en dat is de wind!

Powerkiten Unlock Scheveningen

Powerkiten Scheveningen

Prijzen powerkiten

Groep vanaf 5 personen : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

NEEM CONTACT OP!

Programma powerkiten Scheveningen:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur Start van powerkiten
• 16.30 uur Einde einde powerkiten en afsluiting van het programma

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

TIJDSDUUR VLIEGEREN / POWERKITEN:

– 2 UUR

TIJDSDUUR ESCAPE ROOM + POWERKITEN:

– 3.5 UUR

Prijzen vliegeren / powerkiten:

Groep vanaf 5 personen : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen Escape room + powerkiten

Groep vanaf 5 personen : € 35,-
Groep vanaf 10 personen : € 32,50
Groep vanaf 25 personen : € 27,50
Groep vanaf 50 personen : € 25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

 

Oefening baart kunst, ook bij Powerkiten Scheveningen

Hoe werkt Powerkiten Scheveningen precies? Bij Unlock Scheveningen krijg je als groep eerst uitgebreide uitleg over powerkiten van een ervaren instructeur. Daarna ga je oefenen en hierbij maakt het niet uit hoe zwaar of lang je bent: er zijn kites in alle soorten en maten. In het begin zal het wat lastiger zijn om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Maar na een aantal oefeningen en duidelijke verbetering ben je klaar voor het echte werk. Je krijgt dan een grote kite waarmee je op het strand van Scheveningen de wind kunt gaan trotseren.

Ontspanning na het powerkiten

Na afloop van het Powerkiten Scheveningen is het tijd voor ontspanning. Je hebt de krachten van de wind ervaren en dat maakt hongerig en dorstig. Daarom is het van tevoren mogelijk om een bbq te reserveren in een van de beachclubs van Unlock Scheveningen. Hier geniet je van lekker eten en drinken en kun je met elkaar gezellig napraten over een geslaagde dag. Powerkiten Scheveningen is niet alleen gezellig als bedrijfsuitje, maar ook als vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of een leuke activiteit voor een vriendengroep. Online kun je vooraf een geschikt arrangement samenstellen waar je optimaal van kunt profiteren.

Ervaar de voordelen van een arrangement

Zo heb je de mogelijkheid om Powerkiten Scheveningen te combineren met een van de andere activiteiten bij Unlock Scheveningen. Zo kun je als ochtendprogramma een escape room inplannen, een VR-Experience of een race over het water met de Powerboat. Je hebt tal van leuke opties om er een compleet verzorgde dag van te maken. Met eten en drinken erbij ervaar je de voordelen van een compleet arrangement. Tijdens de dag zelf hoef je nergens rekening mee te houden: alles wordt voor je geregeld. Zo kunnen jij en je team volop genieten van een leuke dag in het prachtige Scheveningen.

 

Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman