N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

RESTAURANT SCHEVENINGEN

Stel je voor.. Je bent eindelijk uit die ene escape room ontsnapt. Na een intensief uur heb je waarschijnlijk enorm trek gekregen! En wat is fijner dan een lekker hapje eten in de haven? Met het zonnetje, lekker buiten of met regen, verwarmd binnen.. Met een mooi uitzicht op de Scheveningse Haven. Bij ons kan dat!
Aan de overkant van Unlock Scheveningen vind je de lekkerste restaurants van de haven. Hieronder vind je onze aanraders.

OMA TOOS

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten.

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.

Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Het parkeren is geheel gratis rondom het restaurant.

Bekijk het lunch menu hier.
Klik hier voor het diner menu!

Meer informatie op de website: https://www.oma-toos.nl

 

Speciaal voor onze fanatieke escapers heeft Oma Toos 2 speciale arrangementen samengesteld. Bekijk ze hieronder!

Ga voor de oer Hollandse lunch voor maar €17,50 !
(Vanaf 10 personen)

Bestaande uit:

Soep van Toos
Iedere dag verse soep volgens recept van Oma Toos

Broodje gezond 

Heeft u een allergie? Meld het Oma Toos!

Of ga voor de overheerlijke 3 gangen-diner voor maar €37,50!
(Vanaf 10 personen)

Soep van Toos
Iedere dag verse soep volgens recept van Oma Toos 

Verse stamppot met vlees
Dagelijks wordt er verse stamppot gemaakt

Dame Blance
Vanille ijs met warme chocolade saus, koekkruimels en slagroom

Heeft u een allergie? Meld het Oma Toos!

 

DAGVISSER

De Dagvisser staat voor 20 jaar eerlijke vis en werkt alleen met dagverse producten van het seizoen. De Dagvisser koopt elke dag verse vis op de visafslag. Met je handen kreeft eten, oesters naar binnen slurpen, Zeeuwse mosselen, een perfect gebakken schol, lauwwarme sushi, krokante kibbeling en natuurlijk een goed glas gekoelde witte wijn. Met uitzicht op de Scheveningse haven is het culinair en gemoedelijk genieten, voor jong en oud, zowel binnen in het restaurant als op het zonnige (verwarmde) terras!

Meer informatie op de website: https://www.dedagvisser.nl/

DI SOPRA

Bij Restaurant Di Sopra geniet je van de heerlijkste Italiaanse gerechten en dineer je met uitkijk over de 2e haven van Scheveningen. De menukaart van Restaurant Di Sopra is samengesteld door een gepassioneerde chef die veel ervaring heeft met de bereiding van pure, Italiaanse gerechten. U kunt bij Restaurant Di Sopra komen genieten van ambachtelijk bereidde pizza’s met knapperige, dunne bodems en van de meest smaakvolle pasta’s .

Meer informatie op de website: https://www.disopra.nl

DOK28

Dok.28 is een eetcafé gelegen in Scheveningen, een unieke locatie aan de haven. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht tijdens een hapje of een drankje. Vanaf het terras kijkt u uit over de jachthaven, het water, de zeelucht en de boten, alles draagt bij dat u een unieke ervaring beleeft.

Dok28 legt bij hun vlees-en visgerechten de focus op de basis, de pure smaak van eerlijk en goed bereidt vlees en vis. De vis komt direct van de visafslag in Scheveningen haven en het vlees bij een van de beste slagers van Nederland. De verse seizoensgroenten krijgt u standaard bij uw vlees- of visgerecht geserveerd

Meer informatie op de website: https://www.dok28.nl

LA TAVOLA

La Tavola houdt van (h)eerlijk. Heerlijk biologisch Italiaans eten en eerlijke ingrediënten. Zij vinden dat eten alleen maar écht lekker kan zijn als de ingrediënten vers zijn en er zorg en liefde aan wordt besteed.

Uit deze warmte halen ze elke dag hun inspiratie voor La Tavola: Voel je thuis omdat alle zorg is besteed aan elk gerecht maar vooral aan iedereen die aanwezig is. Toen zij in 2015 de eerste ideëen bespraken over koken en het laten proeven van echte smaken waren ze er vrij snel uit: het moest iets met Italië zijn. In welk land staat immers het gebruik van goede ingredienten zo centraal? En ja: Italie is eigenlijk ook wel ons favoriete land. Steeds als we daar zijn voelen we ons blij en meer samen.

Meer informatie op de website: https://latavola.nl/