Wat doen wij voor uw veiligheid

Deuren niet op slot

Het idee om opgesloten te worden is voor veel mensen een claustrofobisch gevoel. Gelukkig kunnen wij onze gasten geruststellen, onze entree deuren gaan nooit op slot. Hierdoor kunnen de spelers op elk moment de kamer weer verlaten.

Noodknop

In onze Mission Impossible kamer bevinden zich meerdere gesloten, dichte deuren. Deze deuren openen alleen als de oplossingen zijn gevonden. Om deze deuren gemakkelijk en snel open te krijgen in geval van nood is er naast elke gesloten deur een rode noodknop aanwezig. Wanneer deze knop word ingedrukt gaan alle deuren open en kunnen de spelers direct naar buiten lopen. 

Contact met Game Master

Onze spelbegeleiders hebben constant toezicht op de spelers. Via camera’s en microfoons volgen zij de groep gedurende het hele spel. Door meerdere camera’s in elke kamer heeft de spelbegeleider  een volledig overzicht op de gehele escape room.

Brandveiligheid

Uiteraard hebben wij ook maatregelen getroffen betreft brandveiligheid. In al onze kamers hangen thermische rookmelders. Deze rookmelders zijn allemaal op elkaar aangesloten zodat deze in geval van nood allemaal tegelijk afgaan. Mocht er brand uitbreken in een van de kamers, hangt er boven elke deur een nooduitgang bord. Wanneer de stroom uitvalt blijven deze borden nog 3 uur lang verlicht door een ingebouwde accu. Over de kamers verspreid hebben we vijf brandblussers hangen, waarvan er een bij de controle kamer hangt. Ook hangt er buiten bij de ingang een grote brandslang die tot aan de verste kamer in de escape room reikt. 

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman