N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

STRANDTENTEN SCHEVENINGEN

Stel je voor.. Je bent eindelijk uit die ene escape room ontsnapt. Na een intensief uur heb je waarschijnlijk enorm trek gekregen! En wat is fijner dan een lekker hapje eten op het strand? Met het zonnetje, lekker buiten of met regen, verwarmd binnen.. Bij ons kan dat!
Op enkele minuten lopen, ben je zo op het strand.

SOLBEACH

Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach. Kom lekker loungen op het terras. Zelf een visje roosteren op je houtskoolbarbecue of genieten van de kunsten van onze chef-kok.
Mooi weer of slecht weer, bij Solbeach is het genieten.

Eten, drinken, feestvieren, luieren of juist actief bezig zijn. Het kan allemaal bij Solbeach. In een ongedwongen sfeer, met versbereide gerechten aan de hele Hollandse kust.

DE WATERREUS

De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan zee. Maar het is ook dé locatie om iets te vieren. Vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op onze schitterende strandlocatie brengen wij elk feest op smaak. Met de lekkerste gerechten, workshops of iets anders. Compleet verzorgd, dus! Het hele jaar door een feest. Zij zijn ook makkelijk toegankelijk voor mensen voor minder valide mensen en zij hebben daar ook een certificaat voor. Kortom, kom een lekker hapje eten bij De Waterreus!

BUENA VISTA

Elk seizoen richt Buena Vist zich opnieuw op de menukaart. “Wat vinden onze gasten lekker?” en
“Hoe kunnen we dit zo biologisch en lokaal mogelijk voor elkaar krijgen?” zijn hierbij belangrijke vragen.
Je vindt de gerechten rechts in de rode zeshoek onder menukaart. Binnenkort is hier een nieuwe kaart te vinden. We zullen alvast een tipje van de sluier oplichten: “Sharing is caring!” Zien wij je snel bij Buena Vista?