Escape rooms kinderen

dé escape room met kinderen

Escape room voor kinderen

Escape room voor kinderen zijn er over het algemeen gek op: met vrienden vriendjes en vriendinnetjes de kinder escape room in. Het kan al vanaf de leeftijd van een jaar of 6. De kinderen hoeven geen speciale de vaardigheden te hebben want succes hebben hangt veel meer af van creativiteit. Het leuke van een escaperoom voor kinderen is dat elk kind wel ergens in kan uitblinken. Het ene kind is heel creatief en ziet oplossingen waar een ander kind heel goed is in het oplossen van raadseltjes. Een escape room met kinderen bezoeken is een erg leuk manier om een verjaardagsfeestje te vieren. Bij Unlock Scheveningen organiseren we een fantastisch kinderfeestje in de escape room.

Onze “kinderkamers” zijn volwaardige escape rooms en er zijn er maar liefst drie.
Je moet minstens 10 jaar oud zijn voor onze escape rooms. Kies je voor de Mission Impossible Kamer dan mag je meedoen als je 10 jaar bent en er mogen zelfs 10 kinderen mee! Er dient ook minimaal één volwassene mee te gaan in de room. Er zijn nog twee escape room jeugd kamers, respectievelijk vanaf 14 jaar en vanaf 15 jaar.

Vanaf 14 jaar is er de Mummy’s Thomb room. Er kunnen maximaal 8 kinderen meedoen en ook hier geldt dat er een volwassene mee de kamer in gaat.

Vanaf 15 jaar kan je de Pirates of the Northsea room in, en mogen er eveneens 8 kinderen mee. Jullie mogen helemaal alleen en er hoeft geen volwassene mee. Dat mag natuurlijk wel.

De escape rooms zijn gebaseerd op fantastische thema’s en geweldig om te spelen. Je bent zeker van een zeer geslaagd kinderfeestje.

Behalve de escape rooms is er bij Unlock Scheveningen ook een VR Adventure Room. Ook dat is ontzettend leuk om te doen tijdens je kinderfeestje! Of doe ze allebei: de escape room én de VR room. Het is echt spectaculair. Je neemt je vrienden en vriendinnen en/of je klasgenoten mee in een avontuur zoals zij dat nog nooit hebben beleefd. Jullie kunnen samenwerken in de VR room maar ook de strijd aanbinden met elkaar.
De VR room staat onder leiding van een ervaren instructeur die er voor zorgt dat het kinderfeestje een groot succes zal worden en veilig verloopt. De VR instructeur stelt een belevenis samen die is afgestemd op de leeftijd van de deelnemers.

Natuurlijk hoort bij een escape room voor kinderen, een echt kinderfeest dus, ook lekkers. Daar zorgen wij voor. Jullie krijgen chips en drinken. Je kunt ook zelf lekkers meenemen; een verjaardagstaart bijvoorbeeld. Na afloop gezellig verder feesten? Ga in de omgeving van Unlock Scheveningen heerlijk uit eten. Er is van alles mogelijk, ook pizza eten of pannenkoeken. We adviseren je graag bij de volledige organisatie van jouw kinderfeestje.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 spelers 6 spelers of 8 spelers
2 kamers 8 spelers 14 spelers
3 kamers 15 spelers 20 spelers 
4 kamers 20 spelers 28 spelers

Escape room voor kinderen

 

PRUS

VANAR €12,50

NEEM CONTACT OP!

070 – 200 24 64

Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman