N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM VOOR KINDEREN

De escape rooms zijn gebaseerd op fantastische thema’s en geweldig om te spelen. Kinderen gaan helemaal op in het verhaal!

Voor de Mission Impossible kamer hebben we een kinderversie gemaakt. Deze is dus anders dan voor volwassenen. De minimale leeftijd voor onze Mission Impossible kamer is 10 jaar oud. Deze kamer biedt toegang voor maximaal 10 kinderen. Er dient ook minimaal één volwassene mee te gaan in de kamer om een oogje in het zijl te houden.

Vanaf 14 jaar is er de Mummy’s Tomb room. Er kunnen maximaal 8 kinderen meedoen en ook hier geldt dat er een volwassene mee de kamer in gaat.

Vanaf 15 jaar kan je de Pirates of the Northsea room in, en mogen er eveneens 8 kinderen mee. Jullie mogen helemaal alleen en er hoeft geen volwassene mee. Dat mag natuurlijk wel.

Behalve de escape rooms is er bij Unlock Scheveningen ook een VR Adventure Room. Ook dat is ontzettend leuk om te doen tijdens je kinderfeestje! Of doe ze allebei: de escape room én de VR room. Het is echt spectaculair. Je neemt je vrienden en vriendinnen en/of je klasgenoten mee in een avontuur zoals zij dat nog nooit hebben beleefd. Jullie kunnen samenwerken in de VR room maar ook de strijd aanbinden met elkaar.
De VR room staat onder leiding van een ervaren instructeur die er voor zorgt dat het kinderfeestje een groot succes zal worden en veilig verloopt. De VR instructeur stelt een belevenis samen die is afgestemd op de leeftijd van de deelnemers.

Natuurlijk hoort bij een escape room voor kinderen, een echt kinderfeest dus, ook lekkers.  Je kunt  zelf wat  lekkers meenemen; een verjaardagstaart bijvoorbeeld. Na afloop gezellig verder feesten? Ga in de omgeving van Unlock Scheveningen heerlijk uit eten. Er is van alles mogelijk, ook pizza eten of pannenkoeken. We adviseren je graag bij de volledige organisatie van jouw escape room kinderfeestje.

Escape Room voor kinderen:

vanaf

12,50

p.p

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Charlotte van der Boeg
7 augustus 2021

Met de meiden een onwijs gave escape room gespeeld! De meiden hebben door samenwerking en veel plezier te hebben alles opgelost!  

Linda Vleers
23 september 2021

Voor iedereen wel iets te doen tijdens het kinderfeestje van Vera. Van de escaperoom tot VR. Alles was goed geregeld en de chips en limonade was echt een hele prettige bijvoeging.

Thomas de Kompaan
8 november 2021

We begonnen de dag met pannenkoeken en sloten af met een escape room. Het beste feestje van het jaar! De begeleiders waren super tof en konden goed met de kids opschieten.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.