N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM GROEPEN

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Enorm populair: escape room groepen feestjes! Maar wat is het eigenlijk precies? Een escape room is een avontuur waarbij je allerlei puzzels moet oplossen. Toen het fenomeen escape room groepen net bestond was de opdracht letterlijk “ontsnappen”. Tegenwoordig is er veel meer variatie. De opdracht is bijvoorbeeld een kluis te kraken of een moord op te lossen. Het leuke aan een escape room is dat je echt moet samenwerken om resultaat te hebben. In je eentje lukt het je niet. Je hebt elkaar nodig. Daarom is het extra leuk om escape room groepen te spelen met familie, vrienden of met je collega’s. In het laatste geval is het ook nog eens een heel geschikt uitje voor teambuilding. Bij Unlock Scheveningen kies je uit drie te gekke escape rooms en kan je ook VR spellen spelen. Waanzinnig leuk! Wist je dat je ook allerlei andere leuke activiteiten kunt doen? Kiten op het strand, varen met de powerboat of vliegeren en nog veel meer.

 Waarom Escape Rooms bij Unlock:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Bekijk onze kamers

NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: MISSION IMPOSSIBLE

8/10
2-10 Spelers
60 minutes
Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.
NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: THE MUMMY’S TOMB

8/10
2-10 Spelers
60 minutes
Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan opzoek te gaan naar een andere uitgang. Maar… deze plek was niet voor niets afgesloten!
NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: THE PIRATES

8/10
2-10 Spelers
60 minutes
Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Angelique Klooswijk
4 april 2021

Erg naar ons zin gehad op het bedrijfsuitje! We waren allemaal erg enthousiast over de escaperoom & cocktails!  

Tjeerd Friesman
23 mei 2021

Onwijs leuk feest gehad met de gasten. Ken ze al jaren dus wou echt uitpakken… 2 escaperooms gespeeld ene wel ontsnapt de andere niet. Echt totaal iets anders maar we hebben er geen spijt van gehad! Lachen gieren brullen

René Pont
12 oktober 2021

Nadat wij van onze cocktails genoten hadden zijn wij daarna een escaperoom gaan spelen. De wereld redden was toch wel een grote verantwoordelijkheid maar het was echt super cool! Goed gereld feest zowel door Flitz als Unlock

VEEL SOORTEN ESCAPE ROOM GROEPEN

Je kan een escape room in met z’n tweetjes spelen maar ook met een grote groep van 24 personen. En alles wat daar tussen zit. Super leuk en mega spannend. Het is natuurlijk wel een heel verschil of je met twee of drie personen een spel speelt of met twaalf, twintig of zelfs 24 personen.
De bedoeling is dus dat jullie puzzels oplossen. Elke keer als je een raadsel hebt opgelost kom je verder in het spel. Een puzzel opgelost? Er opent zich een nieuwe opdracht voor je, net zo lang tot je het complete raadsel hebt opgelost.

Je beloning voor het oplossen van een puzzel kan van alles zijn. Je vindt een sleutel waarmee je een deur kunt openen. Of een kast. Of je krijgt toegang tot lades, vindt nieuwe voorwerpen of er zijn opeens special effects. Je weet nooit wat er gaat gebeuren dus het is van begin tot eind een heel spannend spel. Er zijn escape room groepen mogelijk speciaal voor gezinnen, voor kinderen, voor bedrijven en in allerlei groottes.

TIJDENS DE ESCAPE ROOM

Moet je slim of sterk zijn?

Bij Escape Room Unlock Scheveningen zijn er geen vaste groepssamenstellingen. Voor iedere Escape room is er een ander aantal beschikbaar. Je kan met ze tweeën komen of met ze achten. Voor de beste Escape Room ervaring raden wij aan om in groepen van 4, 5 of 6 de Escape Room te spelen. Met dit aantal komt de Escape Room het meest tot zijn recht Met wie kan jij nou het beste naar Escape Room in Scheveningen. Dit is geheel aan jou! Wil jij op een vrijdagavond gezellig met vrienden of vriendinnen komen dan is dit mogelijk. Toch liever met collega’s om de samenwerking te verbeteren op werk, maar ook in de Escape Room in Scheveningen is dit mogelijk. Of toch familie.. zie een hele andere kant van jouw familie door de oplopende spanning. Bij Escape Room onze Scheveningen is dit allemaal mogelijk!

THEMA

Veel escape room groepen zijn gebaseerd op een thema. De puzzels sluiten hierbij aan. Ook is er altijd variatie in de puzzels zodat je bezoek aan de escape room niet eenmalig hoeft te zijn. Je kunt steeds opnieuw weer andere thema’s kiezen en nieuwe raadsels oplossen. Unlock Scheveningen heeft ontzettend gave escape rooms: voor spionnen, archeologen en piraten.

EN ALS HET NIET LUKT?

De meeste escape rooms duren een uur. En wat nou als je al een tijd bezig bent maar nog niet echt bent opgeschoten? Dan helpen de game masters jou. Er wordt goed opgelet hoever je bent in het spel en als het tegenzit dan krijg je een hint. Je kijkt door de hint net weer even anders tegen de puzzel aan waardoor je de oplossing sneller vindt en verder kunt. Hartstikke leuk dus en gegarandeerd succes met je escape.