Escape Room groepen

Weet jij je weg naar buiten te vinden?

Escape room Scheveningen Unlock

Escape Room groepen

Enorm populair: escape room groepen feestjes! Maar wat is het eigenlijk precies? Een escape room is een avontuur waarbij je allerlei puzzels moet oplossen. Toen het fenomeen escape room groepen net bestond was de opdracht letterlijk “ontsnappen”. Tegenwoordig is er veel meer variatie. De opdracht is bijvoorbeeld een kluis te kraken of een moord op te lossen. Het leuke aan een escape room is dat je echt moet samenwerken om resultaat te hebben. In je eentje lukt het je niet. Je hebt elkaar nodig. Daarom is het extra leuk om escape room groepen te spelen met familie, vrienden of met je collega’s. In het laatste geval is het ook nog eens een heel geschikt uitje voor teambuilding. Bij Unlock Scheveningen kies je uit drie te gekke escape rooms en kan je ook VR spellen spelen. Waanzinnig leuk! Wist je dat je ook allerlei andere leuke activiteiten kunt doen? Kiten op het strand, varen met de powerboat of vliegeren en nog veel meer.

Veel soorten escape room Groepen

Je kan een escape room in met z’n tweetjes spelen maar ook met een grote groep van 24 personen. En alles wat daar tussen zit. Super leuk en mega spannend. Het is natuurlijk wel een heel verschil of je met twee of drie personen een spel speelt of met twaalf, twintig of zelfs 24 personen.
De bedoeling is dus dat jullie puzzels oplossen. Elke keer als je een raadsel hebt opgelost kom je verder in het spel. Een puzzel opgelost? Er opent zich een nieuwe opdracht voor je, net zo lang tot je het complete raadsel hebt opgelost.

Je beloning voor het oplossen van een puzzel kan van alles zijn. Je vindt een sleutel waarmee je een deur kunt openen. Of een kast. Of je krijgt toegang tot lades, vindt nieuwe voorwerpen of er zijn opeens special effects. Je weet nooit wat er gaat gebeuren dus het is van begin tot eind een heel spannend spel. Er zijn escape room groepen mogelijk speciaal voor gezinnen, voor kinderen, voor bedrijven en in allerlei groottes.

Escape room Scheveningen Unlock Scheveningen

Tijdens de escape room

Moet je slim of sterk zijn?

Bij Escape Room Unlock Scheveningen zijn er geen vaste groepssamenstellingen. Voor iedere Escape room is er een ander aantal beschikbaar. Je kan met ze tweeën komen of met ze achten. Voor de beste Escape Room ervaring raden wij aan om in groepen van 4, 5 of 6 de Escape Room te spelen. Met dit aantal komt de Escape Room het meest tot zijn recht Met wie kan jij nou het beste naar Escape Room in Scheveningen. Dit is geheel aan jou! Wil jij op een vrijdagavond gezellig met vrienden of vriendinnen komen dan is dit mogelijk. Toch liever met collega’s om de samenwerking te verbeteren op werk, maar ook in de Escape Room in Scheveningen is dit mogelijk. Of toch familie.. zie een hele andere kant van jouw familie door de oplopende spanning. Bij Escape Room onze Scheveningen is dit allemaal mogelijk!

Thema

Veel escape room groepen zijn gebaseerd op een thema. De puzzels sluiten hierbij aan. Ook is er altijd variatie in de puzzels zodat je bezoek aan de escape room niet eenmalig hoeft te zijn. Je kunt steeds opnieuw weer andere thema’s kiezen en nieuwe raadsels oplossen. Unlock Scheveningen heeft ontzettend gave escape rooms: voor spionnen, archeologen en piraten.

En als het niet lukt?

De meeste escape rooms duren een uur. En wat nou als je al een tijd bezig bent maar nog niet echt bent opgeschoten? Dan helpen de game masters jou. Er wordt goed opgelet hoever je bent in het spel en als het tegenzit dan krijg je een hint. Je kijkt door de hint net weer even anders tegen de puzzel aan waardoor je de oplossing sneller vindt en verder kunt. Hartstikke leuk dus en gegarandeerd succes met je escape.

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman