Beste Escape room van SCheveningen & Den haag

Wij krijgen van onze klanten een 9,4 

beste Beste Escape Rooms

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s dan is een Escape Room een leuke activiteit om te doen. Een Escape Room zit vol spanning en sensatie, waardoor je van tevoren kan fantaseren over de mogelijke raadsels en puzzels en na die tijd kan nagenieten van alles wat er is gebeurd. De beste Escape Room zelf duurt een uur, maar met alle voor- en napret is het een hele geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje of familie uitje. Dit uitje is goed te combineren met andere activiteiten en het is natuurlijk altijd een goed idee om na een activiteit nog na te zitten en te borrelen of een hapje te gaan eten.

Soorten Escape Rooms

Je hebt heel verschillende soorten Escape Rooms, waardoor het lastig is om te bepalen wat nu de beste Escape Room is. Iedere Escape Room heeft een eigen verhaallijn met puzzels en raadsels die passen bij het verhaal. Het concept is in elke Escape Room hetzelfde, namelijk binnen een uur alle puzzels en raadsels oplossen, zodat de deur van de kamer uiteindelijk open gaat. Ben je te laat dan is je missie gefaald. De beste Escape Room kiezen wordt moeilijk, maar natuurlijk niet onmogelijk. Je vindt de beste Escape Rooms namelijk in Scheveningen bij Unlock Scheveningen. Je hebt hier keuze uit meerdere Escape Rooms met elk hun eigen verhaallijn.

Verschillende verhaallijnen

Unlock Scheveningen heeft maar liefst drie Escape Rooms met allemaal hun eigen unieke verhaallijn en bijbehorende puzzels en raadsels. Zo heb je bijvoorbeeld de Escape Room Mission Impossible, waarbij je als team spionnen moet zien in te breken en ontsnappen binnen een uur zonder dat iemand het door heeft. Je breekt in bij een lab om een virus te stelen. Deze kamer heeft maar liefst zeven verschillende ruimtes, waardoor het verhaal meerdere dimensies krijgt. Je krijgt echt het gevoel alsof je in een lab bent. Werk samen en denk out-of-the-box om binnen het uur te kunnen ontsnappen.

Unlock Scheveningen

De beste Escape Rooms bij Unlock Scheveningen kan je doen in een groep van 4 tot maximaal 8 personen. Je kan kiezen voor een ontvangst met koffie en thee om alvast de strategie te bespreken voor je de Escape Room in gaat. Als je dit nog moet doen, terwijl de tijd loopt dan verspil je kostbare minuten. Het zal toch jammer zijn als je net op een paar seconden na de missie niet kan laten slagen. Vervolgens heb je een uur de tijd om de puzzels en raadsels in de kamer op te lossen. Na de Escape Room zit je waarschijnlijk nog vol energie en wil je graag napraten. Dit kan door te kiezen voor een aansluitende borrel of een aansluitend diner. Zo heb je uitgebreid de kans om na te praten over alle goede en minder goede momenten van jezelf en de groep. Ben je meteen goed voorbereid voor de volgende beste Escape Room. Ook krijg je zo de mogelijkheid om te bespreken of dit echt de beste Escape Room van Scheveningen is.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 spelers 6 spelers of 8 spelers
2 kamers 8 spelers 14 spelers
3 kamers 15 spelers 20 spelers 
4 kamers 20 spelers 28 spelers

dé beste Escape room

PRUS

VANAR €12,50

NEEM CONTACT OP!

070 – 200 24 64

Waan je in een andere wereld

Genoeg keuze bij Unlock Scheveningen om te kiezen voor een leuke Escape Room en daarmee een leuk uitje te plannen. Kies de verhaallijn die het beste bij jouw groep past en waan je voor even in een andere wereld. Om voor eens en altijd te bepalen wat de beste Escape Room is, zal je ze alle drie moeten proberen. Elke Escape Room ziet er weer anders uit met een eigen verhaallijn en eigen puzzels en raadsels. Als je een van de Escape Rooms hebt gedaan dan zal je niet zomaar snel uit een van de andere Escape Rooms komen. Iedere keer opnieuw is het zoeken naar de juiste manier om een puzzel of raadsel op te lossen en ook iedere keer is samenwerking een belangrijke factor om uit de kamer te kunnen komen. Zorg dus voor een groep mensen met wie je goed kan samenwerken en op wie je kan bouwen. Dit vergroot je kans om de missie van de Escape Room te laten slagen.

Escape room: Mission Impossible,

Break in Break out Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.

 • Tijdsduur:  60 minuten
 • Aantal personen:  2 – 8 personen
 • Minimale leeftijd 10 jaar
 • Tussen 10 en 14 jaar, begeleider verplicht
 • Also available in English

Escape room Scheveningen Unlock Scheveningen Mission Impossible
Escape room Scheveningen Unlock Scheveningen The Mummy

ESCAPE ROOM: THE MUMMY’S TOMB

Een andere kandidaat voor de beste Escape Room is The Mummy’s Tomb bij Unlock Scheveningen. Je waant je in het oude Egypte met piramides en duinen om je heen. Een boze geest wil ontwaken uit een oude graftombe van Achnaton en dat moeten jullie zien te voorkomen. Hij is namelijk uit op een primordiale chaos, waar hij de beschaving opnieuw wil opbouwen zodat hij als oppergod kan heersen. Aan de hand van puzzels en raadsels is het aan jullie om zijn wederopstand te voorkomen. Je hebt een uur de tijd om te voorkomen dat de oude Farao ontwaakt, terwijl hij langzaam maar zeker meer krachten krijgt. Lukt het je binnen een uur om alle puzzels en raadsels op te lossen dan blijft de Farao slapen en is de wereld veilig. Maar lukt dit niet, dan is de missie mislukt en zal de wereld er ineens heel ander uit gaan zien.

 • Tijdsduur:  60 minuten
 • Aantal personen:  2 – 6 personen
 • Minimale leeftijd 12 jaar
 • Also available in English

ESCAPE ROOM: PIRATES OF THE NORTH SEA

Als je meer houdt van piraten en de open zee dan is de Escape Room Pirates of the North Sea iets voor jou. Waan je in de bijzondere wereld van piraten en start een geheel nieuw avontuur. Jullie team stapt aan boord als een stel beginnelingen, die het dek moeten schrobben en andere vervelende klusjes moeten opknappen. Iets dat jullie natuurlijk graag zien veranderen. Maar om dat te doen moet je jezelf bewijzen. Dat doe je door op reis te gaan en puzzels en raadsels op te zien lossen. Je hebt een uur de tijd om te bewijzen dat jullie meer zijn dan dek schrobbers. Lukt het om alle puzzels en raadsels binnen een uur op te lossen dan is de missie geslaagd en zal je het een stuk leuker krijgen aan boord van het schip. Jullie worden dan eindelijk gezien als de volwaardige piraten die jullie zijn. Maar lukt het niet dan zijn jullie gedoemd om voor de rest van jullie piraten bestaan niets anders te doen dan het dek te schrobben.

 • Tijdsduur:  60 minuten
 • Aantal personen:  2 – 6 personen
 • Minimale leeftijd 15 jaar
 • Also available in English
 • Niet geschikt voor Kinderfeestjes
 • Niet geschikt voor mensen met een pacemaker!

 

Escape room unlock Scheveningen Pirates of the Caribbean

VIRTUAL REALITY EXPERIENCE SCHEVENINGEN

Fantasie wordt werkelijkheid. Stap in een nieuwe wereld en ervaar wat de indrukwekkende Virtual Reality te bieden heeft!

Sta op een plank 80 verdiepingen hoog.  Knieën wankel, palmen zweterig. Je hebt een keuze. Loop je of bevries je? De VR-ervaring waarmee je elke realistische plank in de virtuele wereld kunt klonen voor werkelijkheid. Samen met je vrienden speel je verschillende spellen om te bepalen wie het beste tegen grote hoogtes kan of het beste fruit kan hakken. Doe nu de Virtual Reality Experience en begeef je in een andere wereld.

 • Tijdsduur:  75 minuten
 • Aantal personen:  2 – 8 personen
 • Minimale leeftijd 8 jaar
 • Also available in English
 • Meer informatie over Virtual reality experienc

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

KVK: 67347053

BTW nummer: 856941773B01

TELEFONISCH BEREIKBAAR:

Ma t/m vr:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Elke dag van 09:00-00:00

 

Contact

DutchEnglishGerman