N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

BESTE ESCAPE ROOM VAN SCHEVENINGEN & DEN HAAG

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

BESTE ESCAPE ROOMS

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s dan is een Escape Room een leuke activiteit om te doen. Een Escape Room zit vol spanning en sensatie, waardoor je van tevoren kan fantaseren over de mogelijke raadsels en puzzels en na die tijd kan nagenieten van alles wat er is gebeurd. De beste Escape Room zelf duurt een uur, maar met alle voor- en napret is het een hele geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje of familie uitje. Dit uitje is goed te combineren met andere activiteiten en het is natuurlijk altijd een goed idee om na een activiteit nog na te zitten en te borrelen of een hapje te gaan eten.

SOORTEN ESCAPE ROOMS

Je hebt heel verschillende soorten Escape Rooms, waardoor het lastig is om te bepalen wat nu de beste Escape Room is. Iedere Escape Room heeft een eigen verhaallijn met puzzels en raadsels die passen bij het verhaal. Het concept is in elke Escape Room hetzelfde, namelijk binnen een uur alle puzzels en raadsels oplossen, zodat de deur van de kamer uiteindelijk open gaat. Ben je te laat dan is je missie gefaald. De beste Escape Room kiezen wordt moeilijk, maar natuurlijk niet onmogelijk. Je vindt de beste Escape Rooms namelijk in Scheveningen bij Unlock Scheveningen. Je hebt hier keuze uit meerdere Escape Rooms met elk hun eigen verhaallijn.

DÉ BESTE ESCAPE ROOM:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Bekijk onze kamers

NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: MISSION IMPOSSIBLE

8/10
2-8 Spelers
60 minutes
Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team.
NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: THE MUMMY’S TOMB

8/10
2-6 Spelers
60 minutes
Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan opzoek te gaan naar een andere uitgang. Maar… deze plek was niet voor niets afgesloten!
NL/EN
Moelijkheid: Uitdagend

KAMER: THE PIRATES

8/10
2-6 Spelers
60 minutes
Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 september 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

VERSCHILLENDE VERHAALLIJNEN

Unlock Scheveningen heeft maar liefst drie Escape Rooms met allemaal hun eigen unieke verhaallijn en bijbehorende puzzels en raadsels. Zo heb je bijvoorbeeld de Escape Room Mission Impossible, waarbij je als team spionnen moet zien in te breken en ontsnappen binnen een uur zonder dat iemand het door heeft. Je breekt in bij een lab om een virus te stelen. Deze kamer heeft maar liefst zeven verschillende ruimtes, waardoor het verhaal meerdere dimensies krijgt. Je krijgt echt het gevoel alsof je in een lab bent. Werk samen en denk out-of-the-box om binnen het uur te kunnen ontsnappen.

UNLOCK SCHEVENINGEN

De beste Escape Rooms bij Unlock Scheveningen kan je doen in een groep van 4 tot maximaal 8 personen. Je kan kiezen voor een ontvangst met koffie en thee om alvast de strategie te bespreken voor je de Escape Room in gaat. Als je dit nog moet doen, terwijl de tijd loopt dan verspil je kostbare minuten. Het zal toch jammer zijn als je net op een paar seconden na de missie niet kan laten slagen. Vervolgens heb je een uur de tijd om de puzzels en raadsels in de kamer op te lossen. Na de Escape Room zit je waarschijnlijk nog vol energie en wil je graag napraten. Dit kan door te kiezen voor een aansluitende borrel of een aansluitend diner. Zo heb je uitgebreid de kans om na te praten over alle goede en minder goede momenten van jezelf en de groep. Ben je meteen goed voorbereid voor de volgende beste Escape Room. Ook krijg je zo de mogelijkheid om te bespreken of dit echt de beste Escape Room van Scheveningen is.

WAAN JE IN EEN ANDERE WERELD

Genoeg keuze bij Unlock Scheveningen om te kiezen voor een leuke Escape Room en daarmee een leuk uitje te plannen. Kies de verhaallijn die het beste bij jouw groep past en waan je voor even in een andere wereld. Om voor eens en altijd te bepalen wat de beste Escape Room is, zal je ze alle drie moeten proberen. Elke Escape Room ziet er weer anders uit met een eigen verhaallijn en eigen puzzels en raadsels. Als je een van de Escape Rooms hebt gedaan dan zal je niet zomaar snel uit een van de andere Escape Rooms komen. Iedere keer opnieuw is het zoeken naar de juiste manier om een puzzel of raadsel op te lossen en ook iedere keer is samenwerking een belangrijke factor om uit de kamer te kunnen komen. Zorg dus voor een groep mensen met wie je goed kan samenwerken en op wie je kan bouwen. Dit vergroot je kans om de missie van de Escape Room te laten slagen.