N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM 8 PERSONEN OF MEER

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Ben je met meer dan 8 personen? Geen zorgen dan kunnen jullie natuurlijk ook bij Unlock Scheveningen escapen!
De groep moet in 3 groepjes verdeeld worden. De ene groep gaat de Mission Impossible doen en de andere groep gaat The Mummy doen.
Houd er rekening mee dat er in de Mission Impossible maximaal 8 personen kunnen en in The Mummy en The Pirates maximaal 6 personen!

Ben je met meer dan 20 personen? Omdat we maar 3 kamers hebben moeten we de groepen in zogenaamde rondes verdelen. Zie hieronder een voorbeeld:

PROGRAMMA ESCAPE ROOM 8 OF MEER PERSONEN

14:20 Ontvangst
14:30 – 15:30 Escape Room Mission Impossible – 8 personen
14:30 – 15:30 Escape Room The Mummy – 6 personen
14:30 – 15:30 Escape Room The Pirates – 6 personen

Starttijden worden in overleg naar uw wens vastgesteld

Escape Room 8 personen of meer:

vanaf

15,-

p.p

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 september 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

ESCAPE ROOM 8 PERSONEN

De Escape room 8 personen is meestal de grootste escape room want meestal is 8 personen wel zo’n beetje de limiet voor een room. Je vindt escaperooms door heel Nederland en natuurlijk zijn er dus ook escape room 8 personen Zuid Holland in meerdere keuzes. Speel Mission Impossible bij Unlock Scheveningen! De meeste escape rooms werken met thema’s en het is erg leuk om je daar van tevoren al op voor te bereiden. Zet gewoon die gekke hoed op of schmink je in een thema figuur voor nog meer fun. Een escape room 8 personen is geschikt voor familie en vrienden of vriendinnen groepen maar ook voor teambuilding uitjes voor bedrijven. Jullie kunnen ook met een veel grotere groep naar een escape room want de groep wordt dan gesplitst in kleinere groepjes die tegen elkaar strijden.

De opdrachten in een escape room zijn heel gevarieerd. Soms moet je een kluis kraken, soms een moordenaar zoeken, soms gewoon de uitgang zien te vinden of een ander raadsel oplossen, passend bij een bepaald thema. Op zoek naar een schat, een landkaart of iets anders. Ga je Mission Impossible spelen bij Unlock Scheveningen dan krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen, als spion welteverstaan.

Je hebt elkaar echt nodig om de raadsels op te kunnen lossen. Soms omdat je gewoon meer handjes nodig hebt om iets in elkaar te zetten en vaak ook omdat je allerlei verschillende talenten nodig hebt. Je hoeft niet sterk te zijn maar moet wel je zintuigen goed kunnen gebruiken. Je oren en ogen dus goed open houden! Je hoeft niet slim te zijn maar creativiteit is wel heel belangrijk. Kortom, een escape room 8 personen Zuid-Holland of andere plek in Nederland is een super leuk uitje voor elke groep voor jong en oud en voor mannen en vrouwen.

ESCAPE ROOM 20 PERSONEN

Wil je met een groot gezelschap naar een escape room, dan wordt jouw gezelschap doorgaans opgesplitst in kleinere groepjes. Naar een Escape room 20 personen betekent dan bijvoorbeeld dat jullie in groepjes van 5 personen spelen, steeds in een eigen room. Sommige escape rooms, zoals Unlock Scheveningen, hebben meerdere kamers zodat jullie toch tegelijk kunnen spelen en soms moeten jullie na elkaar spelen. De teams die niet spelen kunnen gezellig bijpraten en wat drinken. Er zijn verschillende mogelijkheden: jullie spelen per groep om de beurt dezelfde room maar kunnen er ook voor kiezen de groepssamenstelling te wijzigen of in een room met een ander thema te spelen. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt. Een escape room 20 personen kan je ook prima combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld als je er een hele dag uit van wilt maken. Combineer met sportieve activiteiten of met andere puzzeltochten zoals een gps tocht. Unlock organiseert in samenwerking met Flitz-events geweldig leuke teambuilding uitjes voor bedrijven. Een escape room is een heel geschikte activiteit voor teambuilding. Je hoeft namelijk niet over bepaalde vaardigheden of skills te beschikken maar moet vooral je zintuigen gebruiken. Ogen en oren wagenwijd open en daarnaast is creativiteit nodig en vooral een goede samenwerking. Elke deelnemer kan bijdragen! Jong en oud, hoog en laag opgeleid.

ESCAPE ROOM 12 PERSONEN

Veel escape room groepen zijn gebaseerd op een thema. De puzzels sluiten hierbij aan. Ook is er altijd variatie in de puzzels zodat je bezoek aan de escape room niet eenmalig hoeft te zijn. Je kunt steeds opnieuw weer andere thema’s kiezen en nieuwe raadsels oplossen. Unlock Scheveningen heeft ontzettend gave escape rooms: voor spionnen, archeologen en piraten.

Een mooi gezelschap: 12 personen maar meestal te veel voor met z’n allen tegelijk escapen. Een escape room 12 personen wordt verdeeld in twee groepen van 6. Sommige escape rooms hebben de mogelijkheid van twee exact dezelfde kamers. Bij Unlock Scheveningen spelen jullie dan in verschillende kamers. Welk team heeft het raadsel het snelst opgelost? Welk team heeft als eerste de moordenaar ontmaskerd of de schat gevonden? Leuk voor teambuilding met een vleugje competitie!

Laat twee groepen elk twee kamers spelen voor nog meer fun. Elk team gaat dus twee keer de escape room in en speelt een plot. Super leuk! Met zo’n groot gezelschap is het sowieso leuk om wat langer bezig te zijn. Na afloop van de escape room 12 personen gezellig napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Zo maken jullie er een gezellige teambuilding dag van of een superleuk familie uitje of vrijgezellenfeestje. Ook leuk als kinderfeest! Heb jij veel vriendjes en vriendinnetjes dan kan je gerust kiezen voor escapen want jullie boeken gewoon twee kamers om daarna te gaan genieten van een kindermenu.

ESCAPE ROOM 10 PERSONEN

Met 10 personen ben je best een flink gezelschap en meestal te groot om in één groep een escape room te spelen. Bij Unlock Scheveningen is het maximum 8 personen maar we hebben wel meerdere rooms. Een goede oplossing is het verdelen van de personen in twee groepen van 5 personen. Elke groep speelt in een eigen kamer. Een andere oplossing is dat jullie om de beurt spelen. De groep die niet speelt kan op dat moment even gezellig wat drinken. De meeste escape rooms hebben meerdere kamers zodat tegelijk spelen meestal wel een optie is. Ook leuk: elke groep speelt twee verschillende kamers, dus twee maal een uur. Zo zijn jullie lekker lang uit! Dit is een heel geschikt groepsuitje voor allerlei soorten groepen.
De escape room voor 10 personen is superleuk als vrijgezellenfeest, een uitje zomaar met vrienden of vriendinnen en natuurlijk voor families of voor bedrijfsfeesten. Een escape the room room 10 personen kan prima worden gekozen als teambuildingsuitje. Escape the room met je collega’s en kijk of jullie goed kunnen samenwerken. Iedereen kan bijdragen, oud en jong en je hoeft niet slim of sterk te zijn. Wel je ogen en oren goed openhouden want je zintuigen worden op de proef gesteld. Wie kan goed brain brekers maken, wie is er super creatief en wie legt snel verbanden? Ontdek het in een escape room!

ESCAPE ROOM 13 PERSONEN

Escape the room 13 personen is misschien een beetje raar aantal maar het kan natuurlijk net zo uitkomen. Bijvoorbeeld als je met de hele afdeling naar een leuk uitje zoekt. Of aan teambuilding wilt doen. Een escape room 13 personen wordt gewoon verdeeld over twee groepen waardoor elk aantal deelnemers mogelijk is. In het geval van 13 personen hebben jullie twee kamer: eentje van 6 en eentje van 7 personen. Is 7 personen te veel dan kan er ook gekozen worden voor 3 kamers of voor om de beurt spelen. Er is altijd wel een oplossing!

Escape room room 13 deelnemers kan in allerlei groepen worden gespeeld. Als uitje met de hele familie. Iedereen kan namelijk meedoen; je hoeft niet heel slim te zijn of sterk. Opa en oma, de kinderen, iedereen kan meedoen met dit familie feestje. Ook als vrijgezellenfeest of uitje met vrienden is een escape room 13 personen of ander aantal personen super leuk. Wil je aan teambuilding doen dan is een escape room het neusje van de zalm. Je moet namelijk goed met elkaar samenwerken om de uitgang te vinden, de kluis te kraken of de moordenaar te vinden.

ESCAPE ROOM 9 PERSONEN

Ok, het is een gek aantal, 9 personen maar het kan natuurlijk net zo uitkomen. Je bent net met 9 vrienden of vriendinnen of je gezin telt nu eenmaal dat aantal personen. Zoek je naar een escape room 9 personen dan kan je in sommige gevallen wel gebruik maken van een escape room 8 personen. Een alternatief is je gezelschap splitsen in twee groepen en elk spelen in een eigen room. Jullie hebben dan een escape room met 4 en eentje met 5 personen. Ook wel leuk is natuurlijk dat jullie er dan een wedstrijd element aan kunnen toevoegen. Namelijk wie het snelst is in het oplossen van het raadsel.

Nog een leuk idee: speel elk twee rondes en varieer in groepssamenstelling. De mannen tegen de vrouwen of jong tegen oud. Je kunt er alle kanten mee op. Elke groep speelt dan twee rooms en na afloop bijpraten tijdens een borrel of etentje. Zo wordt een bedrijfsuitje of personeelsfeestje extra leuk! Je vindt escape rooms door heel Nederland, voornamelijk natuurlijk in de (grotere) steden. Bij sommige escape rooms kan je ook nog andere spellen spelen waardoor het splitsen van je groep ook leuk kan zijn. De groep die niet speelt kan dan een andere activiteit gaan doen of even ergens wat gaan drinken. Bij Unlock Scheveningen speel je gave VR spellen en we helpen je ook graag met de organisatie van activiteiten in de buurt.

ESCAPE ROOM 20 / 24 PERSONEN

Je kan een escape room in met z’n tweetjes spelen maar ook met een grote groep van 24 personen. En alles wat daar tussen zit. Super leuk en mega spannend. Het is natuurlijk wel een heel verschil of je met twee of drie personen een spel speelt of met twaalf, twintig of zelfs 24 personen. De bedoeling is dus dat jullie puzzels oplossen. Elke keer als je een raadsel hebt opgelost kom je verder in het spel. Een puzzel opgelost? Er opent zich een nieuwe opdracht voor je, net zo lang tot je het complete raadsel hebt opgelost.

Je beloning voor het oplossen van een puzzel kan van alles zijn. Je vindt een sleutel waarmee je een deur kunt openen. Of een kast. Of je krijgt toegang tot lades, vindt nieuwe voorwerpen of er zijn opeens special effects. Je weet nooit wat er gaat gebeuren dus het is van begin tot eind een heel spannend spel. Er zijn escape room groepen mogelijk speciaal voor gezinnen, voor kinderen, voor bedrijven en in allerlei groottes.

Hebben jullie een grote familie en willen jullie met z’n allen iets leuks doen, dan is een escape room 24 personen een heel geschikt uitje. Of met het hele bedrijf op stap en aan teambuilding doen! Escape rooms 24 personen worden altijd opgedeeld in kleine groepjes. Bijvoorbeeld 4 groepjes van 6 personen. Elk groepje moet goed kunnen samenwerken om de moordenaar te vinden, de kluis te kraken of de uitgang te vinden. Er zijn in een escape rooms ook altijd super leuke thema’s waarop je je thuis al kan voorbereiden. Trek iets toepasselijks aan en smink je gezicht! Zo maak je van een uitstapje naar een escape room echt iets bijzonders. Het is niet altijd makkelijk om een geschikt uit te vinden voor zo’n grote groep maar een escape room kan altijd en is ook nog eens geschikt voor elke soort groep. Met de hele afdeling, met vrienden of met de hele familie!

Combineer de escape room ook met andere leuke activiteiten aan het strand. Er zijn veel aantrekkelijke arrangementen met de leukste spellen. Sportief of creatief activiteiten doen en natuurlijk wordt ook het eten en drinken verzorgd als je dat wilt. Escaperoom 24 personen combineer je superleuk met een gps tocht of een boottocht om bij te komen van alle belevenissen met onderweg een borrel of lekker eten.

FAQ

?Vragen over onze Escape room? (of over iets anders)

Vragen over onze escape room? (of over iets anders) Neem contact met ons op of bel ons op 070 – 200 24 64

? Met een groep van 2 personen in de escape room, kan dit?

Unlock Scheveningen heeft drie escape rooms die allemaal toegankelijk zijn voor 2 personen. Bent u met meer personen geen probleem, de kamers zijn toegankelijk voor 2 tot 8 personen.

?Groepen tussen 3 en 7 personen, hoe werkt dat dan?

Unlock Scheveningen heeft verschillende kamers waaruit gekozen kan worden, de kamers zijn voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen per kamer.

?Met meer dan 20 personen in de escape room?

Als u met meer dan 20 personen bent kunnen wij onze VR-Experience toevoegen aan het arrangement. Het is altijd leuk om een dubbel programma te maken waardoor de deelnemers de keuze hebben om een escape room, én de VR-experience te spelen.