N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Hotel-Homicide-vr-game

VR Hotel Homicide

vanaf

27,50

p.p
}

1,5 uur

8 – 50 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

VIRTUELE ESCAPE ROOM

TEAMBUILDING

SPANNEND

ATTRIBUTEN INBEGREPEN

VR Hotel Homicide: Raad jij de moord op?

Dit is De meest aangrijpende moordzaak van de laatste jaren, en jouw team bestaat uit de rechercheurs voor deze klus! De moord op de wereldberoemde hotel-eigenaar Herman den Kijker. In deze zaak zijn er drie verdachten. Kun je de motieven achter de moord onthullen en ontdekken wie het heeft gedaan?

Meer over Hotel Homicide

In dit VR-ontsnappingsspel betreed je een waar moordonderzoek. Jouw team zal aanwijzingen en verborgen berichten moeten vinden die je naar het antwoord van het spel leiden. Het spel vindt plaats in een groots hotel (virtueel) en je zult tijdens het spel 6 aparte kamers bezoeken. Kun jij op tijd ontdekken wie de moord op de hotel-eigenaar heeft gepleegd? Of bezwijken jullie onder de druk en blijft de moord een onopgeloste zaak? Ontdek of jouw team goed genoeg is om de missie naar behoren te laten slagen!

Ideaal voor een bedrijfsuitje of een vriendenuitje, waar jullie werken aan de teambuilding en onderlinge sfeer in de groep!

Kies voor Unlock Scheveningen

Samen zorgen wij voor een unieke en onvergetelijke dag tijdens de VR game: Hotel Homicide. Maar we bieden meer! Zo kun je de activiteit combineren met een van onze andere VR activiteiten, om zo een unieke dag vol spanning en plezier samen te stellen.

Onze VR activiteiten zijn op iedere locatie mogelijk! We nemen graag de mogelijkheden met je door en voorzien je van een vrijblijvende offerte.

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Prijzen VR Hotel Homicide

Vanaf 8 personen
35,- p.p
Vanaf 20 personen
30,- p.p
Vanaf 50 personen
27,50 p.p

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!