WORKSHOP ZANDSCULPTUREN DEN HAAG & SCHEVENINGEN

Creatieve workshops | workshop zandsculpturen

workshop Zandsculpturen Den Haag & Scheveningen

Als je op zoek bent naar een uitje om je op creatief vlak helemaal uit te leven dan is de workshop zandsculpturen maken bij Unlock Scheveningen een echte aanrader. Of je nu een uitje wil organiseren voor je familie, vrienden of op zoek bent naar een personeelsuitje of kinderfeestje, de workshop zandsculpturen is leuk voor iedereen. Het is een goede activiteit voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen. In 2 uur tijd leer je niet alleen alle kneepjes van het vak, maar zorg je er ook voor dat je een kunstwerk neer zet waar je trots op kan zijn. Dus als je op zoek bent naar een creatief uitje in Zuid-Holland dan ben je bij Unlock Scheveningen aan het juiste adres. Je kan voor deze workshop terecht in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, maar het is ook mogelijk om in overleg de workshop op een locatie naar keuze uit te voeren.

Zandsculpturen workshop

Tijdens de workshop worden alle gasten hartelijk ontvangen door Unlock Scheveningen. Vervolgens volgt een uitleg over de workshop en kan iedereen beginnen. Er volgt nog een korte pauze, waarbij mensen met elkaar kunnen kletsen. Vervolgens maakt iedereen het kunstwerk af en volgt de prijsuitreiking en de afsluiting van de activiteit. Het begin van de workshop bestaat uit het klaarmaken van het zand. Hiervoor moet je water halen en mengen met het zand om zo een stevige emulsie te krijgen. Daarna krijgt iedereen de tijd om een plan van aanpak te maken en te bespreken wie wat uitvoert. Daarnaast kan de groep zelf het thema bedenken of bepaalt een van de instructeurs het thema. Daarna is het tijd om samen te werken aan een sculptuur gemaakt van zand.

Samenwerking

Bij de workshop zandsculpturen maken staat samenwerking centraal. Dat maakt deze activiteit zeer geschikt voor bijvoorbeeld een personeelsuitje. De samenwerking tussen collega’s is erg belangrijk in het werk en wordt alleen maar beter na het volgen van deze workshop. Goed overleg en een structureel plan is namelijk nodig om een mooie zandsculptuur te kunnen maken. Je moet samenwerken om het zand klaar te maken en tot een mooi resultaat te komen. Je bepaalt samen met je groep welk ontwerp je wil maken en verdeelt de taken tijdens het maken van jullie creatie. Zo weet je meteen wie de dromer en de doener is. De dromer bedenkt vaak het idee, terwijl de doener eerder geneigd zal zijn om het zand klaar te maken en vorm te geven. Zo werk je goed met elkaar samen en leer je ook wie welke talenten heeft.

Ideaal voor grote groepen

Als je met een grote groep bent dan is het mogelijk om de groepen op te splitsen in meerdere kleine groepen en deze tegen elkaar te laten strijden om de mooiste creatie. Zo is de motivatie om samen te werken hoger en komt de gedrevenheid in iedereen naar boven. Je ziet meteen wie goed met de druk om kan gaan en wie er alles aan doet om te winnen. Dat maakt deze workshop erg geschikt om te doen met grote groepen. Daarnaast voer je de workshop uit op het strand, waar genoeg ruimte is voor grote groepen. Het maken van Zandsculpturen is dan ook erg populair op het strand van Scheveningen. Zo kan iedereen creatief bezig, maar kan je daarnaast ook nog genieten van zon, zee en strand. Ideaal om het echte zomergevoel in je naar boven te laten komen. En ondertussen word je ook nog eens lekker bruin.

Zandsculpturen Scheveningen

Zandsculpturen

Prijzen workshop zandsculpturen

Groep vanaf 6 personen : € 20,00
Groep vanaf 10 personen : € 17.50
Groep vanaf 25 personen : € 15,00
Groep vanaf 50 personen : € 12,50

NEEM CONTACT OP!

Combinatie workshop zandsculpturen + escape room Scheveningen:

PROGRAMMA zandsculpturen:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.45 uur Ontvangst gasten escape room
• 14.00 uur Welkom + uitleg programma
• 14.15 uur Start escape room 
• 15.15 uur Groepsfoto 
• 15.30 uur zandsculpturen
• 17.00 uur A
afsluiting van het programma

Optioneel

• 17.00 uur aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

Prijzen workshop zandsculpturen :

Groep vanaf 5   personen : € 27,50
Groep vanaf 10 personen : € 25,00
Groep vanaf 25 personen : € 22,50
Groep vanaf 50 personen : € 20,-

Prijzen Escape room +

zandsculpturen

Groep vanaf 5   personen : € 40,-
Groep vanaf 10 personen : € 37,50
Groep vanaf 25 personen : € 35,50
Groep vanaf 50 personen : € 32,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman