N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Zandsculpturen Workshop Banner

Zandsculpturen

vanaf

12,50

p.p
}

2 uur

8 – 250 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Creatieve Activiteit

N

Workshop Zandsculpturen

Snelle prijs indicatie

INCLUSIEF BEGELEIDING

GRATIS SLECHT WEER SCENARIO

TEAMBUILDING

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Workshop Zandsculpturen Den Haag & Scheveningen

Als je op zoek bent naar een uitje om je op creatief vlak helemaal uit te leven dan is de workshop zandsculpturen maken bij Unlock Scheveningen een echte aanrader. Of je nu een uitje wil organiseren voor je familie, vrienden of op zoek bent naar een personeelsuitje of kinderfeestje, de workshop zandsculpturen is leuk voor iedereen. Het is een goede activiteit voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen. In 2 uur tijd leer je niet alleen alle kneepjes van het vak, maar zorg je er ook voor dat je een kunstwerk neer zet waar je trots op kan zijn. Dus als je op zoek bent naar een creatief uitje in Zuid-Holland dan ben je bij Unlock Scheveningen aan het juiste adres. Je kan voor deze workshop terecht in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland, maar het is ook mogelijk om in overleg de workshop op een locatie naar keuze uit te voeren.

Zandsculpturen Workshop

Tijdens de workshop worden alle gasten hartelijk ontvangen door Unlock Scheveningen. Vervolgens volgt een uitleg over de workshop en kan iedereen beginnen. Er volgt nog een korte pauze, waarbij mensen met elkaar kunnen kletsen. Vervolgens maakt iedereen het kunstwerk af en volgt de prijsuitreiking en de afsluiting van de activiteit. Het begin van de workshop bestaat uit het klaarmaken van het zand. Hiervoor moet je water halen en mengen met het zand om zo een stevige emulsie te krijgen. Daarna krijgt iedereen de tijd om een plan van aanpak te maken en te bespreken wie wat uitvoert. Daarnaast kan de groep zelf het thema bedenken of bepaalt een van de instructeurs het thema. Daarna is het tijd om samen te werken aan een sculptuur gemaakt van zand.

Onderdelen Zandsculpturen:

  • Aankomst Zandsculpturen
  • Welkom + Instructies
  • Start van Zandsculpturen
  • Afsluiting van de Workshop Zandsculpturen + prijsuitreiking

PRIJZEN ZANDSCULPTUREN

Vanaf 8 personen
20,- p.p
Vanaf 25 personen
17,50 p.p
Vanaf 50 personen
15,- p.p
Vanaf 100 personen
12,50 p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + ZANDSCULPTUREN

Groep vanaf 10 personen
40,- p.p
Groep vanaf 25 personen
37,50 p.p
Groep vanaf 50 personen
35,- p.p
Groep vanaf 100 personen
32,50 p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de workshop Zandsculpturen met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit
Zandsculpturen
Stap 2: Kies je locatie
Scheveningen
Stap 3: Kies je horeca
BBQ & Drankjes

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Yvonne Grotel
21 juni 2021
Complimenten naar de begeleider ook met een grote groep iedereen kon helpen. Had niet gedacht dat ik het in me zou hebben om zo iets leuks te maken met zand. Top!!
Antonio Ricchi
30 juli 2021
Alsof ik weer kind was tijdens het zandsculpturen. Lekker in het zonnetje maar deze keer geen standaard kasteel. We hebben er iets moois van gemaakt.
Esparanza Lesiet
4 augustus 2021
Wij vermaakte ons zeer goed tijdens het zandsculpturen. De sfeer zat er goed in en dus een goede reden om erna lekker iets te gaan drinken.

Meest geboekte events

Powerkiten.

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen.

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

SAMENWERKING

Bij de workshop zandsculpturen maken staat samenwerking centraal. Dat maakt deze activiteit zeer geschikt voor bijvoorbeeld een personeelsuitje. De samenwerking tussen collega’s is erg belangrijk in het werk en wordt alleen maar beter na het volgen van deze workshop. Goed overleg en een structureel plan is namelijk nodig om een mooie zandsculptuur te kunnen maken. Je moet samenwerken om het zand klaar te maken en tot een mooi resultaat te komen. Je bepaalt samen met je groep welk ontwerp je wil maken en verdeelt de taken tijdens het maken van jullie creatie. Zo weet je meteen wie de dromer en de doener is. De dromer bedenkt vaak het idee, terwijl de doener eerder geneigd zal zijn om het zand klaar te maken en vorm te geven. Zo werk je goed met elkaar samen en leer je ook wie welke talenten heeft.

IDEAAL VOOR GROTE GROEPEN

Als je met een grote groep bent dan is het mogelijk om de groepen op te splitsen in meerdere kleine groepen en deze tegen elkaar te laten strijden om de mooiste creatie. Zo is de motivatie om samen te werken hoger en komt de gedrevenheid in iedereen naar boven. Je ziet meteen wie goed met de druk om kan gaan en wie er alles aan doet om te winnen. Dat maakt deze workshop erg geschikt om te doen met grote groepen. Daarnaast voer je de workshop uit op het strand, waar genoeg ruimte is voor grote groepen. Het maken van Zandsculpturen is dan ook erg populair op het strand van Scheveningen. Zo kan iedereen creatief bezig, maar kan je daarnaast ook nog genieten van zon, zee en strand. Ideaal om het echte zomergevoel in je naar boven te laten komen. En ondertussen word je ook nog eens lekker bruin.