N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

VRIJGEZELLENFEEST SCHEVENINGEN

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Als je op zoek bent naar een leuk vrijgezellenfeest in de buurt van Scheveningen dan vind je veel leuke, bijzondere en toepasselijke activiteiten bij Unlock Scheveningen. Door het ruime aanbod zit er altijd iets tussen wat de vrijgezel en de vriendengroep leuk vindt om te doen. Iedere groep is anders, daarom vind je zowel creatieve, rustige als sportieve activiteiten voor grote én kleine groepen. Ook vind je activiteiten die geschikt zijn voor jong én oud. Dus ook als je besluit om je moeder of vader uit te nodigen voor het vrijgezellenfeest, is er genoeg leuks om te doen voor iedereen. Door te kiezen uit een ruim aanbod zorg je voor een heel leuk vrijgezellenfeest in Scheveningen.

Een escape room doen voor je vrijgezellenfeest? Ja, dat kan. Unlock Scheveningen is een Escape Room gevestigd in de Scheveningse haven en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers. Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 10 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten.

Waarom bedrijfsuitjes bij Unlock:

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Meest geboekte uitjes

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

Zandsculpturen

Laat uw creativiteit de vrije loop en sculptuur uw eigen gekozen design.
Vanaf
€12,50

8 – 50 pers.

}

2 uur

$

Graffiti Workshop

Creeer je eigen kunstwerk en leer de fijne kneepjes van het graffiti spuiten
Vanaf
€20,-

6 – 100 pers.

}

2 uur

$

Bubble voetbal

Bubble voetbal staat garent voor lachen, gieren en brullen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1 uur

$
Archery A-tag.

Gewapend met pijl en boog ga je de strijd met elkaar aan tijdens verschillende spel vormen.
Vanaf
€15,-

8 – 50 pers.

}

1,5 uur

$

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Escape Room

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Natasja Schonis
12 februari 2021

Met de meiden de escaperoom van Unlock gespeeld. Bijzonder leuk en moeilijk! Maar dat is natuurlijk wel de fun en de gedachten erachter. Dank jullie wel!    

Tjeerd Friesman
23 mei 2021

Onwijs leuk feest gehad met de gasten. Ken ze al jaren dus wou echt uitpakken… 2 escaperooms gespeeld ene wel ontsnapt de andere niet. Echt totaal iets anders maar we hebben er geen spijt van gehad! Lachen gieren brullen

René pont
12 oktober 2021

Nadat wij van onze cocktails genoten hadden zijn wij daarna een escaperoom gaan spelen. De wereld redden was toch wel een grote verantwoordelijkheid maar het was echt super cool! Goed gereld feest zowel door Flitz als Unlock

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

ZIJN JULLIE MET MEER DAN 16 PERSONEN?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Scheveningen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0). Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

VRIJGEZELLENFEEST ESCAPE ROOM

PUZZEL SAMEN HET AVONTUUR DOOR!
Kunt u uw zenuwen in bedwang houden tijdens uw vrijgezellenfeest in Unlock Scheveningen? Lukt het u om rustig te blijven in een hectische situatie? Goed in het ontcijferen van raadsels en bent u opzoek naar een escape room om uw vrijgezellenfeest te vieren? Dan is dit het ideale vrijgezellenfeestje voor u!

De escape room is erg leuk voor een vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw vrijgezellenfeest om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen.

COMBINATIEARRANGEMENTEN SCHEVENINGEN

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer aan voor uw vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kunt een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heeft u een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastisch vrijgezellenfeest mannen of vrouwen in Scheveningen van te maken. Klik hier om enkele mogelijkheden te zien, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room tijdens uw vrijgezellenfeest escape room.

De escape room is erg leuk voor een vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw vrijgezellenfeest om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen.

COMBINATIEARRANGEMENT MET HORECA

Naast de escape rooms van Unlock biedt de Scheveningse haven ook schitterende horeca gelegenheden, waar u het gehele jaar door lekker kunt eten en drinken. Met enkele minuten lopen komt u terecht bij de beste restaurants van de Scheveningse haven.

SPORTIEVE ACTIVITEITEN VRIJGEZELLENFEEST SCHEVENINGEN

Als je een sportieve groep hebt met een fitte vrijgezelle man of dame dan past daar een sportieve activiteit bij. Een leuke activiteit om te doen tijdens het vrijgezellenfeest is Powerkiten op het strand van Scheveningen. Je leert tijdens de workshop om controle te houden over je vlieger en je zo hard over het strand te laten slepen als jij (en de wind) wil. Als je een natuurtalent blijkt dan kan je ook proberen om een aantal leuke sprongen te doen. Een andere leuke activiteit met de groep is te beachvolleyballen of te voetballen in een bubbel. Of ga voor een Zeskamp en strijd in teams tegen elkaar op door jullie zelf samengestelde onderdelen. Laat de vrijgezel kiezen en laat hem of haar maar aantonen dat die het kan.

CREATIEVE ACTIVITEITEN VRIJGEZELLENFEEST SCHEVENINGEN

Het kan ook zijn dat jullie liever creatief bezig zijn tijdens het vrijgezellenfeest. Dit kan in de vorm van een workshop cocktails maken, waarbij het uiteraard ook nodig is om alle creaties te proeven. Maar het is ook mogelijk om te gaan voor een unieke activiteit als het maken van zandsculpturen of het maken van ijssculpturen. Een vrijgezellenfeest is een goed moment om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je nog niet gedaan hebt. Maar het kan ook zijn dat je ervan houdt om te schilderen. In dat geval kan je kiezen voor een workshop schilderen op het strand in Scheveningen. Je kan er voor kiezen om samen één mooi groot schilderij te maken. Heeft de vrijgezel ook nog een mooi aandenken aan zijn of haar vrijgezellenfeest.

HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Een mooie en unieke omgeving zorgt meteen voor een goede sfeer tijdens het bedrijfsuitje. Het strand van Scheveningen is daarbij ideaal. Unlock Scheveningen organiseert tal van activiteiten op dit strand, waaronder de Robinson Crusoe Experience. Tijdens deze activiteit moet elk team proeven goed zien uit te voeren door goed na te denken en goed samen te werken. Alleen op die manier zullen zij de proeven doorstaan en uit handen blijven van de kannibalen, die ook op het strand rondlopen. Daarnaast is het strand een ideale locatie om een zeskamp te doen en op zes onderdelen tegen elkaar te strijden. Je hebt keuze uit maar liefst 16 onderdelen, dus je kan de zeskamp geheel naar eigen wens indelen. Verder kan je gaan golfen, voetballen of volleyballen op het strand.

ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN

Een ander leuk evenement om te doen met een groep vrijgezellen in Scheveningen is een Escape Room. Bij Unlock Scheveningen heb je drie verschillende soorten kamers. Elke kamer heeft een eigen thema met bijpassende raadsels en puzzels. Werk samen en wees creatief. Alleen op die manier kan je alle puzzels oplossen en uiteindelijk uit de kamer zien te ontsnappen. Bij een grote groep is het ook leuk om tegelijk een kamer in te gaan en de kamer uit proberen te komen. Je strijdt zo niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Breek in een lab en probeer ongezien te ontsnappen, zoek een uitgang van een tombe of bewijs je waarde als piraat op een schip.

VRIJGEZELLENFEEST VROUWEN SCHEVENINGEN

Natuurlijk zijn er ook activiteiten die specifieker gericht zijn op vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Scheveningen. Wees creatief tijdens een workshop piemels pimpen. Iedereen krijgt een gipsen piemel voor haar neus en mag deze vervolgens gaan versieren met alle materialen die op tafel liggen. Denk hierbij onder meer aan verf, glitters en strikjes. In 1,5 uur tijd zorg je er samen voor dat er ware kunstwerken op tafel komen te staan. Ondertussen heb je ook voldoende gelegenheid om gezellig bij te praten. Achteraf volgt naar wens een verkiezing om te bepalen wie de piemel het beste heeft versierd. Dat is een eer die je zeker wil verdienen.

VRIJGEZELLENFEEST MANNEN SCHEVENINGEN

Mannen willen tijdens hun vrijgezellenfeest vaak sportieve uitjes doen om zo al hun energie kwijt te kunnen. Een goede activiteit daarvoor is de Archery Attack, een combinatie van trefbal en paintball. Probeer de targets en de tegenstanders te raken zonder zelf geraakt te worden. Maar ook een City Game door Scheveningen is een leuk idee voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Ga voor de City Game The Hangover en loop met een iPad door de stad heen, terwijl je opdrachten uitvoert en munten verzamelt. Je bent in dit verhaal wakker geworden met een kater en bent veel van de vorige avond vergeten. Ondertussen komt de bruiloft eraan en moet je hier nog veel voor regelen, waarvoor geld nodig is. Ondertussen moet je ook nog de stripteasedanseres van gisteravond omkopen om te voorkomen dat ze pikante foto’s van jullie online zet. O en het ontwijken van je schoonmoeder en je ex is ook geen slecht idee.

VIER EEN VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN.

Wel eens gedacht aan een vrijgezellenfeest in Scheveningen? Je hebt net gehoord dat je beste vriend of vriendin, of misschien wel je broer of zus gaat trouwen. Fantastisch nieuws en jij als dierbare mag de organisatie op je gaan nemen. Ook al is de trouwdatum nog ver weg, zorgdragen voor een spectaculair vrijgezellenfeest kan niet vroeg genoeg beginnen. Waarom wordt dit eigenlijk gevierd en hoe is het ontstaan? Ben jij al de vrijgezel geweest, of heb je het van anderen mogen meemaken? Welke activiteiten zijn er en wat zijn de kosten?

LANG LEVE HET VRIJGEZELLENFEEST!

Een vrijgezellenfeest heeft al een eeuwenoud bestaan. Er zijn bronnen gevonden, waaruit bleek dat de Spartanen dit feest al in de vijfde eeuw vierden. Er werd voor mannen een chic diner georganiseerd, waarbij op de vrijgezel getoost werd. Ook onder de vrouwen was het gebruikelijk, hoewel minder groots. Er werden cadeaus gegeven tijdens een gezellig moment. Net als tegenwoordig draait het feest om vrienden en het vaarwel van vrijgezel zijn. Het inhuren van strippers en de toename van alcohol is pas veel later gekomen.

HET VERHAAL ERACHTER.

Waarom houden mensen eigenlijk een vrijgezellenfeest? Het is dus een eeuwenoude traditie, waarbij de vrijgezel in het middelpunt staat. Er zijn verhalen over het verdrijven van boze geesten. Dit gebeurde doordat de vrijgezel samen met zijn vrienden op pad ging en daarbij ongelooflijk veel herrie maakten. Ook gaat het verhaal dat degene die ging trouwen zijn vrijgezelle vrienden verliet voor zijn vrouw. De vrienden mochten dan een feestje organiseren, om zo de vrijgezel voor het blok te zetten, met verschillende plagerijen.

UNLOCK SCHEVENINGEN; THE PLACE TO BE!

Er zijn verschillende activiteiten voor vrijgezellenfeesten. Je kunt het zo gek maken als je doelgroep. Let wel op de prijskaartjes, die kunnen enorm wisselen. Ook in Scheveningen kun je terecht voor een hoop vertier. Bij Unlock Scheveningen kun je met elkaar een Escape Room doen. Voor grote groepen zijn er genoeg kamers. Het is een spannende en avontuurlijke activiteit, helemaal voor wie van raadsels en puzzels houdt. Met behulp van opdrachten kom je steeds een stuk dichterbij de uitgang. Maar denk aan de tijd, een uur is zo voorbij!

EEN VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN OM NOOIT TE VERGETEN.