ESCAPE ROOM CADEAUBON

Dat is natuurlijk wel een heel bijzonder en creatief cadeau: een escape room cadeaubon. Erg leuk om te geven aan familie of vrienden of bijvoorbeeld aan een aanstaand bruidspaar. Je kunt al naar een escape room vanaf 2 personen. Er is eigenlijk geen maximum voor het aantal deelnemers van een escape room. De meeste escaperooms hebben plek voor maximaal 8 deelnemers en zijn jullie met meer dan worden er kleine groepjes gemaakt en spelen de groepen om de beurt of tegelijkertijd als er meerdere escape rooms zijn. Zoals bij Unlock Scheveningen!

Escapen is voor iedereen geweldig leuk, voor jong en oud en daarom is een escape room cadeaubon voor heel veel feestjes een heel geschikt cadeau. Kinderen vinden het geweldig leuk om te spelen maar ook tieners, volwassenen en ouderen. Samen in een escape room een spannend spel spelen betekent echt samenwerken. De meeste andere spellen zijn competitief en een escape room is dat nu eens niet. Tenzij je natuurlijk meerdere groepen tegen elkaar laat strijden. Geef ook een cadeaubon escape room aan je vrienden of familie want zij zullen er heel blij mee zijn. Bij Unlock Scheveningen verkrijgbaar in verschillen prijsklassen.

Bestel Snel En Eenvoudig:

✔️  Stap 1: Kies de waarde en het aantal cadeaubonnen.
✔️  Stap 2: Kies de verzendwijze en rond de bestelling veilig af met iDEAL.
✔️  Stap 3: Je ontvangt de cadeaubon(nen) direct in je mailbox.

BESTEL HIER UW CADEAUKAART OF KORTINGSBON

U KUNT ZELF TOT UITERLIJK 48 UUR VAN TE VOREN RESERVEREN IN ONS SYSTEEM.
Na het bestellen van de coupon/voucher krijg je direct een mail met daarin uw unieke code. Deze code kan worden verzilverd door deze in te voeren in onze reserveringsmodule.