N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

ESCAPE ROOM 2 PERSONEN OF MEER

“Sluit een geweldige dag af met een overheerlijke BBQ bij een Beachclub”

Escape room 2 personen of meer? Dat is mogelijk! Je kunt met allerlei verschillende aantal personen een escape room bezoeken. Ga je met een hele grote groep, dan worden jullie meestal in teams verdeeld. De teams strijden tegen elkaar en dat maakt het natuurlijk nog extra spannend.

ESCAPEROOM 2 PERSONEN

Ga je naar een escape room 2 personen dan leer je elkaar wel heel erg goed kennen. Na een uurtje samen escapen weet je precies wat je aan elkaar hebt. Je hebt elkaar hard nodig in een escape room voor 2 personen. Zonder samenwerking zal het jullie niet lukken te ontsnappen! Samen raadsels en puzzels oplossen, overleggen en uitproberen. Is het wel leuk, zo’n escape room twee personen? Zeker weten! De meeste spelletjes speel je tegen elkaar, maar in de escape room juist niet. Het komt helemaal aan op een goede samenwerking. Misschien is het wel jullie ultieme test voordat je definitief besluit of je in het huwelijksbootje stapt?

Een 2 persoons escape room is ook erg leuk voor twee goede vrienden. Gaan jullie in een escape room met 2 personen, dan zijn jullie helemaal op elkaar aangewezen. Wat de een niet weet, weet de ander en als het onverhoopt niet lukt krijg je hulp van de gamemaster. Jullie zintuigen worden op de proef gesteld, jullie vinden voorwerpen (wat kan je doen met dat gevonden voorwerp?), moeten brain brekers oplossen en komen stap voor stap steeds dichter bij het moment van escapen. Een superleuke herinnering die jullie mee kunnen nemen in jullie bijzondere vriendschap.

Escape Room 2 personen of meer:

vanaf

15,-

p.p

✔️  Unieke sfeer
✔️  Aantrekkelijke arrangementen
✔️  Breed aanbod
✔️  Wij nemen alle zorgen uit handen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken
Alexia Elferink
16 januari 2021

We hebben een super uitdagende missie achter de rug gehad! een top escaperoom met spanning en sensatie!

Marco Schutter
1 mei 2021

Toen we de tombe betraden hadden wij een missie die steeds in je achterhoofd blijft zitten. Het voelde echt alsof wij een hele grote verantwoordelijk hadden.. Echt 1 van de beste ooit gespeelt!

Barbara Lavrov
15 septemer 2021

De escaperooms van Unlock zijn heel goed! Als laatste de Piraten gespeeld. Het lijkt echt alsof je op een schip zit! af en toe een hint die met een perfecte woordgrap word gegeven gelinkt met de kamer.

Prijzen en reserveren escape room Unlock Scheveningen

HEB JE HIER NOG VRAGEN OVER? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 personen 6 personen of 8 personen
2 kamers 8 personen 14 personen
3 kamers 15 personen 20 personen
4 kamers 20 personen 28 personen

Prijzen per kamer

Groep van 8:
15,- p.p.
Groep van 7:
17,- p.p.
Groep van 6:
€ 20,- p.p.
Groep van 5:
€ 20,- p.p.
Groep van 4:
€ 25,- p.p.
Groep van 3:
€ 30,- p.p.
Groep van 2:
€ 35,- p.p.

ESCAPE ROOM 3 PERSONEN

Ok, jullie willen naar een escape room 3 personen. Dat kan, maar er is iets meer kans op ruzie. Nee hoor, met z’n drieën escapen is net zo leuk als met 2 of met 4 of meer. Alle settings zijn mogelijk: ouders met hun zoon of dochter, drie vrienden of drie vriendinnen of een escape room 3 personen voor collega’s. Met 3 weet je altijd meer dan met 2, dus jullie zijn al een beetje in het voordeel ten opzichte van een escape room 2 personen. Terwijl die ene deelnemer die goed is in brain brekers rustig nadenkt, gaan de andere twee deelnemers aan de slag met het oplossen van een creatief raadsel. Zo kunnen jullie het uiterste halen uit alle skills die jullie gezamenlijk hebben.

Escape rooms zijn er door heel Nederland en ze zijn enorm populair. Logisch want het is gewoon superleuk om te doen. Zeker de escape rooms van Unlock Scheveningen. Ook als je een escape room 3 personen boekt. De gamemaster helpt jullie als het niet zo wil lukken maar je escape room is natuurlijk ook afgestemd op een bezoek van 3 personen. Op zich moet het jullie dus lukken om binnen het uur (meestal duurt een escape room een uur) te ontsnappen. Ook leuk: je kleding aanpassen op het thema van de game room. Vooral als er kinderen meedoen!

ESCAPE ROOM 7 PERSONEN

Ook de escape room 7 personen kan nog in één team worden gespeeld. Meestal is 8 personen zo’n beetje het maximum voor een kamer. Een groot gezin of een gezellige familie, een vriendenuitje, gezellig vrijgezellenfeestje of een kinderfeestje, het kan allemaal in de escape room 7 personen. De game master stemt de escape room af op het aantal spelers. Zijn jullie maar met z’n tweeën dan krijg je minder opdrachten dan wanneer je met 7 man in de escape room bent. Ook erg leuk is de keuze uit de vele thema’s die je hebt bij escape room spel. Je kunt vaak ook in de tijd reizen: naar de middeleeuwen of de prehistorie of juist naar de toekomst. Escape room kamers zijn helemaal ingericht naar dit thema. Wist je dat er ook escaperooms bestaan waar je virtuele spellen kunt spelen? Dit is natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen en in dergelijke escape rooms kun je elke wereld creëren die je maar wilt. Bij Unlock speel je fantastische VR spellen!

Een escape room 7 personen is ook heel geschikt voor bedrijfsuitjes. Wil je dat je team aan teambuilding doet, dan is een escape room en een erg leuke manier om dat te doen. De collega’s moeten samenwerken om resultaten te behalen en ieders talenten kunnen volledig worden benut. Is de groep groter dan 7 of 8 personen, dan kunnen de deelnemers ook in meerdere teams worden verdeeld waarna ook kan worden gedaan aan competitie. Wie is het snelste uit de kamer en welk team werkt dus het beste samen?

ESCAPE ROOM 4 PERSONEN

Een escape room 4 personen geeft weer wat meer mogelijkheden dan een escape room 2 of 3 personen. Weer iemand extra erbij met talenten en vaardigheden, dus meer mogelijkheden om puzzels en raadsels op te lossen. Escape the room 4 personen kan je spelen in allerlei settings. Vader, moeder en twee kinderen. Vier goede vriendinnen, vier goede vrienden of met twee stellen. Hartstikke leuk en een uitje om niet snel te vergeten. Vraag is natuurlijk hoe goed jullie kunnen samenwerken.

Gaan broer en zus met hun partners hun vaardigheden in de escape room 4 personen van Unlock Scheveningen testen? Dan is het maar te hopen dat ze niet gewend zijn de strijd met elkaar aan te gaan. In de escape room moet je immers samenwerken om een goed resultaat te halen. Met andere woorden: binnen de tijd te ontsnappen. Of de moordenaar te vinden. Of de kluis te kraken. Escape the room kan je spelen als vrijgezellenuitje, als teambuildingsuitje of met het gezin. Of gewoon omdat je zin hebt om iets leuks te gaan doen. Bij de meeste escape rooms kan je ook lekker eten of nog andere te gekke activiteiten doen zodat je er gemakkelijk een halve of hele dag uit van kan maken.

ESCAPE ROOM 5 PERSONEN

Op stap met een groepje van 5 personen? Een Escape room 5 deelnemers is erg leuk om te doen! Ze zijn overal: escape rooms voor groepen. Vaak gebaseerd op een bepaald thema. Een paar voorbeelden van escape rooms 5 personen: een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest, twee stellen met een vijfde wiel aan de wagen of een personeelsfeestje met de afdeling.
Wil je een kinderfeestje organiseren met een escape room 5 personen dan is de minimale leeftijd soms 6 jaar en bij Unlock Scheveningen 10 jaar. De kinderen moeten puzzels en raadsels oplossen en samenwerken. Er zijn daar allerlei vaardigheden voor nodig zoals creativiteit of snelheid, zodat elk kind wel kan schitteren en successen behalen.

Organiseer je een vrijgezellenfeestje? Dan is het altijd ontzettend leuk om iets bijzonders te doen, iets wat je niet snel vergeet. Een escape the room 5 personen is dan een top idee. Na afloop lekker ergens eten om alle belevenissen door te spreken en elkaar een beetje te plagen en op te scheppen over je eigen prestaties. Zo wordt een vrijgezellenfeest niet alleen heel bijzonder maar ook erg gezellig en grappig. Ook met collega’s is een escape the room room 5 (of meer) personen geweldig. Jullie kunnen ook nog eens aan teambuilding doen. Samenwerking is immers vereist! Is de groep heel groot? Verdeel deze dan in kleinere groepjes voor nog meer spanning. Naast samenwerking bestaat dit teambuildingsuitje dan ook nog eens uit competitie.

ESCAPE ROOM 6 PERSONEN

Wil jullie naar een Escape room 6 personen, dan kunnen jullie prima dit spannende spel als één groep spelen. Veel escape rooms houden een maximum aan van rond de 8 personen dus 6 vormt geen enkel probleem. Ook bij Unlock Scheveningen kan je terecht voor een escape room 6 personen. Het is voor allerlei soorten groepen een fantastisch leuk uitje. Een escape room is ook erg leuk als teamuitje. Zoek je naar een leuk teamuitje 6 personen dan moet je zeker eens overwegen om naar een escape room te gaan. Zeker als jij met je collega’s aan teambuilding wilt doen. In een escape room moeten jullie namelijk heel goed kunnen samenwerken om het grote raadsel op te lossen. Er komen allerlei kwaliteiten van pas en wat de ene aan talent ontbeert kan de ander inbrengen. Juist voor teambuilding is dat heel zinvol; de deelnemers gaan elkaar waarderen en talenten die worden ontdekt kunnen later op de werkvloer worden benut.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden als je een escape the room 6 personen van plan bent te gaan doen. Drie broers en zussen met hun partners, een vrijgezellenfeestje voor 6 personen of als familie. Opa en oma, vader en moeder en de twee kinderen. Want dat is het leuke van een Escape room: iedereen kan meedoen! Jong en oud en je hebt geen speciale talenten nodig. Iedereen heeft wel een talent dat kan worden ingezet en daarom kan iedereen in de escape room meehelpen om de oplossing te vinden en een goede beurt maken.

Mission Escape Room Unlock 2 personen of meer

FAQ

?Vragen over onze Escape room? (of over iets anders)

Vragen over onze escape room? (of over iets anders) Neem contact met ons op of bel ons op 070 – 200 24 64

? Met een groep van 2 personen in de escape room, kan dit?

Unlock Scheveningen heeft drie escape rooms die allemaal toegankelijk zijn voor 2 personen. Bent u met meer personen geen probleem, de kamers zijn toegankelijk voor 2 tot 8 personen.

?Groepen tussen 3 en 7 personen, hoe werkt dat dan?

Unlock Scheveningen heeft verschillende kamers waaruit gekozen kan worden, de kamers zijn voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen per kamer.

?Met meer dan 20 personen in de escape room?

Als u met meer dan 20 personen bent kunnen wij onze VR-Experience toevoegen aan het arrangement. Het is altijd leuk om een dubbel programma te maken waardoor de deelnemers de keuze hebben om een escape room, én de VR-experience te spelen.