N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

vr la casa de dinero

VR Murder Hotel game

vanaf

27,50

p.p
}

1,5 uur

8 – 50 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

OP LOCATIE

SPANNING EN SENSATIE

LEUK VOOR JONG EN OUD

ECHTE HERSENKRAKERS

VR La casa de dinero: Spannend en uniek!

Welkom in de spannende wereld van VR La Casa de Dinero, waar actie, spanning en strategie samenkomen in een meeslepende virtuele ervaring. Betreed de wereld van het grote geld en bereid je voor op een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging?

Hoe werkt La casa de dinero?

La casa de dinero is een van de meest uitdagende VR games die we bij Unlock Scheveningen aanbieden. De game staat in het teken van puzzels oplossen in zowel de virtuele wereld als in de echte wereld, om het uiteindelijke doel te bereiken. Hoe snel slagen jullie erin om de miljoenen euro’s buit te maken? Tijdens het spel draagt één persoon de VR-bril terwijl de rest de kamer in de echte wereld observeert.

Door effectieve communicatie kunnen puzzels en raadsels zowel in de virtuele als in de fysieke wereld worden opgelost. Je combineert dus Virtual Reality met de echte realiteit, wat een unieke, maar zeker ook leuke manier van escapen en samenwerken biedt.

Kies voor Unlock Scheveningen

La casa de dinero is een uniek uitje voor alle leeftijden! Van vriendenuitjes tot kinderfeestjes en van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes. Wij bieden de activiteit aan door heel Nederland en kunnen indien gewenst meerdere activiteiten combineren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over La casa de dinero of onze andere activiteiten.

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Prijzen VR La casa de dinero

Vanaf 8 personen
35,- p.p
Vanaf 20 personen
30,- p.p
Vanaf 50 personen
27,50 p.p

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!