Pub Quiz Show Den HAag

Welkom bij de leukste quizshow in Scheveningen!

De leukste quizshow van Nederland vind je in Scheveningen! Heb je zin om met vrienden, familie of kennissen eens iets anders te doen dan uiteten of naar de kroeg? Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend bedrijfsuitje? Wil je de aanstaande bruid of bruidegom aan de tand voelen? Of heb je geen specifieke reden, maar ben je nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met de meest verrassende quizshow van Scheveningen. Lekker even met de voeten in het zand, of een duik in de zee. En dan op naar de quiz!

Genoeg plek voor iedereen

Een quizshow is voor iedereen. Denk aan een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Ben je gezellig met je vriendin op stap, dan kun je gewoon aanschuiven. Het vragenspel kan door ieder voor zich gespeeld worden, maar ook in teams. Er zullen vragen per thema gekozen worden, random of alles door elkaar. In Scheveningen zijn er meer locaties te vinden, waar een quizshow gespeeld kan worden, denk bijvoorbeeld aan strandtenten bij de pier. Of loop de andere kant op richting Kijkduin en vind daar nog meer plekken bij de Scheveningse Haven.

Pub Quiz Show op Locatie   Jongens VS Meisjes Quiz 

Wat meer informatie

Sommige locaties geven wekelijks een quizshow, andere maandelijks en soms zelfs alleen op afspraak. Er kan vaak een arrangement bij worden genomen. Zo kan er na afloop of vooraf gegeten worden in het restaurant. Of kan je voor of na de voorstelling een andere activiteit in de buurt doen. Natuurlijk ben je vrij om dit zelf te organiseren. Per locatie vind je andere prijzen voor het vermaak. Dit kan afhangen van het thema of de duur. Hoe meer personen deelnemen, hoe goedkoper. Een quizshow varieert van pub quiz tot pop quiz of een meer algemeen, zoals Ik hou van Holland.

Een quizshow is niet alleen van vandaag

Wist je dat een quizshow al behoorlijk oud is? Eind jaren kwam de eerste op, toen heette het nog tv-spelshow. Een groot succes in 1939 was het radioquiz-programma Dr. I.Q. Er waren prijzen te winnen, al dan niet in geld. Dit verliep niet altijd eerlijk, waardoor het enthousiasme van de bevolking eind jaren vijftig aanzienlijk daalde. Door de jaren heen kregen de shows weer een goede naam en is het tot op heden blijven bestaan. Dat het nu mogelijk is om een quizshow zelf bij te wonen, of aan deel te kunnen nemen, is dus wel erg bijzonder te noemen.

Scheveningen is de leukste plek voor een quizshow!

Het maakt niet uit waar je gaat reserveren, maar Scheveningen heeft de leukste quizshow. Dit komt waarschijnlijk door de frisse wind, en zoute lucht. De vragen zijn verassend en de antwoorden snel gegeven in deze heerlijke omgeving. Bedenk welk thema het beste bij jouw gezelschap past. Voer quizshow Scheveningen in op internet en maak een keuze uit het aanbod van deze mooie badplaats. Bent u niet zo handig met internet? Binnenkort zal er een informatie over quizshows tussen de reclamefolders te vinden zijn. Of informeer bij uw gemeente, of vraag om hulp bij familie of vrienden.

 

Doe mee aan de pub quiz in Den Haag!

Pub quiz in Den Haag belooft een avond vol vertier. Gezellig met vrienden in jullie stamkroeg. Of met je schoonouders naar dat leuke cafeetje. Biertje erbij, nootjes om te knabbelen. In Den Haag is men al heel wat jaren bekend met het fenomeen pub quiz. Het café wordt omdoopt tot een topavond. Er zijn vaste gasten aanwezig, maar veel andere mensen haken ook regelmatig aan. Heel anders dan met je drankje aan de bar hangen. Of dat muziekfeestje van die geweldige band, waar iedereen vorige week nog stond te swingen.

Wat is een pub quiz?

Van oorsprong komt een pub quiz niet uit Nederland, maar vanuit Angelsaksische landen. Het wordt vooral georganiseerd op avonden dat het normaal rustig is in een café. Vaak is het op een vaste dag of bijvoorbeeld één keer in de maand. Een pub quiz wordt ook wel pub night genoemd, maar in Den Haag vindt het ook wel eens op zondagmiddag plaats. In tegenstelling tot een pop quiz, zijn er hier vragen van verschillende categorieën. Er is een quizmaster en de verschillende teams kunnen starten. Sommige pubs laten de teams ook voedsel raden, de zogenaamde ‘tactiele ronde’.

Pubquiz

Den Haag

Prijzen Pubquiz

Vanaf 10 pers.   : €22,50
Vanaf 25 pers.   : €17,50
Vanaf 50 pers.   : €15,-
Vanaf 100 pers. : €12,50

NEEM CONTACT OP!

Programma pubquiz Den Haag:

Voorbeeld programma pubquiz 

(De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur Welkom + uitleg programma, 
• 14.30 uur Start van pubquiz
• 16.30 uur Einde einde pubquiz en prijsuitreiking

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

TIJDSDUUR pubquiz:

– 2 UUR

TIJDSDUUR ESCAPE ROOM +pubquiz:

– 3.5 UUR

Prijzen pubquiz:

Groep vanaf 5 personen : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-

Prijzen Escape room +pubquiz:

Groep vanaf 5 personen : € 35,-
Groep vanaf 10 personen : € 32,50
Groep vanaf 25 personen : € 27,50
Groep vanaf 50 personen : € 25,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
powerboat Scheveningen

Poweboat Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

PubQuiz-Den-Haag

Interactieve Pubquiz  Den Haag

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea-287x181

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

VR-Experience Unlock Scheveningen

VR-experience Scheveningen

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

 

Vanaf €15,-

Escape-room-Scheveningen-Unlock-Scheveningen-Uitje-Pirates-of-The-Nordsea

Escape room in Scheveningen

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen.

 

Vanaf €15,-

Mission Impossible Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen een kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team

Vanaf €15,-

the Mommy's Thomb Escape Room Unlock Scheveningen

Escape room in Scheveningen

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: Maar deze plek was niet voor niets afgesloten! 

Vanaf €15,-

DutchEnglishGerman