N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Bubble Voetbal banner

PubQuiz Den Haag

vanaf

22,50-

p.p
}

1 uur/ 1,5 uur

10 – 500 personen

Heel Nederland

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Unieke Quiz met impacht

N

Hilarisch en Competitief uitje

Snelle prijs indicatie

QUIZMASTER MET TV ERVARING

INTERACTIEVE BUZZERS

MAATWERK

ONLINE & OP LOCATIE

Pub Quiz Show Den Haag

Welkom Bij De Leukste Quizshow In Scheveningen!

De leukste quizshow van Nederland vind je in Scheveningen! Heb je zin om met vrienden, familie of kennissen eens iets anders te doen dan uiteten of naar de kroeg? Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend bedrijfsuitje? Wil je de aanstaande bruid of bruidegom aan de tand voelen? Of heb je geen specifieke reden, maar ben je nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met de meest verrassende quizshow van Scheveningen. Lekker even met de voeten in het zand, of een duik in de zee. En dan op naar de quiz!

Genoeg Plek Voor Iedereen

Een quizshow is voor iedereen. Denk aan een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Ben je gezellig met je vriendin op stap, dan kun je gewoon aanschuiven. Het vragenspel kan door ieder voor zich gespeeld worden, maar ook in teams. Er zullen vragen per thema gekozen worden, random of alles door elkaar. In Scheveningen zijn er meer locaties te vinden, waar een quizshow gespeeld kan worden, denk bijvoorbeeld aan strandtenten bij de pier. Of loop de andere kant op richting Kijkduin en vind daar nog meer plekken bij de Scheveningse Haven.

Wat Meer Informatie

Sommige locaties geven wekelijks een quizshow, andere maandelijks en soms zelfs alleen op afspraak. Er kan vaak een arrangement bij worden genomen. Zo kan er na afloop of vooraf gegeten worden in het restaurant. Of kan je voor of na de voorstelling een andere activiteit in de buurt doen. Natuurlijk ben je vrij om dit zelf te organiseren. Per locatie vind je andere prijzen voor het vermaak. Dit kan afhangen van het thema of de duur. Hoe meer personen deelnemen, hoe goedkoper. Een quizshow varieert van pub quiz tot pop quiz of een meer algemeen, zoals Ik hou van Holland.

Onderdelen PubQuiz:

  • Aankomst PubQuiz
  • Welkom + Instructies
  • Start van PubQuiz
  • Afsluiting van de PubQuiz + prijsuitreiking

PRIJZEN PUBQUIZ

T/m 10 personen
30,- p.p
Vanaf 25 personen
27,50,- p.p
Vanaf 50 personen
25,- p.p
Vanaf 100 personen
22,50,- p.p

PRIJZEN ESCAPE ROOM + PUBQUIZ

Groep vanaf 10 personen
35,- p.p
Groep vanaf 25 personen
27,50,- p.p
Groep vanaf 50 personen
25,- p.p
Groep vanaf 100 personen
22,50,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer de Quizshow met onze Escape rooms of een van onze andere activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

PubQuiz Show

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Lindsey Maps
19 januari 2021

Echt een uitdagende en professionele quiz! Morgen gaan we naar de escaperoom toe. Ben erg benieuwd!

Christel Meier
2 mei 2021

De winter wonderland quiz was geweldig. Erg divers en deed me denken aan de goede ouwe tijd. Leuk avondje uit.

Rens Vlieten
28 mei 2021

Eén en al gezelligheid bij de pub quiz. De interactie van de quizmaster was ook prettig.

Meest geboekte events

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€17,50

10 – 1500 pers.

}

1,5/2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€30,-

10 – 50 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€17,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.
Vanaf
€22,50

10 – 1000 pers.

}

2 uur

$

EEN QUIZSHOW IS NIET ALLEEN VAN VANDAAG

Wist je dat een quizshow al behoorlijk oud is? Eind jaren kwam de eerste op, toen heette het nog tv-spelshow. Een groot succes in 1939 was het radioquiz-programma Dr. I.Q. Er waren prijzen te winnen, al dan niet in geld. Dit verliep niet altijd eerlijk, waardoor het enthousiasme van de bevolking eind jaren vijftig aanzienlijk daalde. Door de jaren heen kregen de shows weer een goede naam en is het tot op heden blijven bestaan. Dat het nu mogelijk is om een quizshow zelf bij te wonen, of aan deel te kunnen nemen, is dus wel erg bijzonder te noemen.

SCHEVENINGEN IS DE LEUKSTE PLEK VOOR EEN QUIZSHOW!

Het maakt niet uit waar je gaat reserveren, maar Scheveningen heeft de leukste quizshow. Dit komt waarschijnlijk door de frisse wind, en zoute lucht. De vragen zijn verassend en de antwoorden snel gegeven in deze heerlijke omgeving. Bedenk welk thema het beste bij jouw gezelschap past. Voer quizshow Scheveningen in op internet en maak een keuze uit het aanbod van deze mooie badplaats. Bent u niet zo handig met internet? Binnenkort zal er een informatie over quizshows tussen de reclamefolders te vinden zijn. Of informeer bij uw gemeente, of vraag om hulp bij familie of vrienden.

DOE MEE AAN DE PUB QUIZ IN DEN HAAG!

Pub quiz in Den Haag belooft een avond vol vertier. Gezellig met vrienden in jullie stamkroeg. Of met je schoonouders naar dat leuke cafeetje. Biertje erbij, nootjes om te knabbelen. In Den Haag is men al heel wat jaren bekend met het fenomeen pub quiz. Het café wordt omdoopt tot een topavond. Er zijn vaste gasten aanwezig, maar veel andere mensen haken ook regelmatig aan. Heel anders dan met je drankje aan de bar hangen. Of dat muziekfeestje van die geweldige band, waar iedereen vorige week nog stond te swingen.

WAT IS EEN PUB QUIZ?

Van oorsprong komt een pub quiz niet uit Nederland, maar vanuit Angelsaksische landen. Het wordt vooral georganiseerd op avonden dat het normaal rustig is in een café. Vaak is het op een vaste dag of bijvoorbeeld één keer in de maand. Een pub quiz wordt ook wel pub night genoemd, maar in Den Haag vindt het ook wel eens op zondagmiddag plaats. In tegenstelling tot een pop quiz, zijn er hier vragen van verschillende categorieën. Er is een quizmaster en de verschillende teams kunnen starten. Sommige pubs laten de teams ook voedsel raden, de zogenaamde ‘tactiele ronde’.