HOGE EN GEMIDDELDE MOEILIJKHEIDSGRAAD

COMPLETE ERVARING

VOOR JONG EN OUD!

Mission Impossible

vanaf

15

p.p
}

1 uur

2 – 10 personen

Scheveningen

Offerte Aanvragen

N

Competitief & Hilarisch

N

Sportieve activiteiten

N

Actie & Adrenaline

Snelle prijs indicatie

VEILIGHEID EN BEGELEIDING

STRATEGISCH DENKEN

TEAMBUILDING

LEVENSECHTE SET

Dé missie van Scheveningen I Mission Impossible

De zoektocht naar de perfecte escaperoom in Den Haag eindigt hier. Ontsnap aan de dagelijkse routine en duik in een wereld van mysterie, uitdaging en plezier bij Unlock Scheveningen. Of je nu een ervaren escaperoom-avonturier bent of een nieuweling in het spel, onze escaperoom Scheveningen biedt een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen.

De Ongeëvenaarde Ervaring van Escape Room Scheveningen

Bij Unlock Scheveningen hebben we iets voor iedereen. Onze escaperooms zijn ontworpen om te entertainen, uit te dagen en de teambuilding te verbeteren. Of je nu met een klein groepje bent of met een grote groep, er zijn genoeg mogelijkheden.

Onze escaperooms voor 2  personen zijn perfect voor een uitje met vrienden of een teambuildingactiviteit met collega’s. Zoek je een uitdaging voor een grotere groep? Ontdek dan onze escaperooms voor 8 personen of meer en escaperooms voor 30 personen of meer. Deze escaperooms in Den Haag zijn ideaal voor bedrijfsevenementen, grote vriendengroepen of familie-uitjes.

Beleef de Sensatie: Ontsnap uit Mission Impossible

Bereid je voor op een zenuwslopend avontuur in onze meest uitdagende escaperoom: de Mission Impossible. Als superspionnen is het jullie taak om de wereld te redden van een naderend onheil. Maar let op, deze missie is niet voor de zwakkeren onder ons. Het is een race tegen de klok waarin moed, snel denken en teamwerk centraal staan.

Stel je voor, het nieuwste laboratorium van Scheveningen is gekaapt door een dolgedraaide professor en zijn vijf handlangers. Ze hebben een potentieel dodelijk virus gecreëerd. Dit virus, in de verkeerde handen, kan catastrofale gevolgen hebben voor de wereld zoals wij die kennen. Aan jullie team van superspionnen de uitdagende taak om dit virus binnen 60 minuten te onderscheppen en zo de wereld te redden van deze dreiging.

De inzet is hoog, de tijd dringt. Elk raadsel dat je oplost, elke code die je kraakt, brengt je een stap dichterbij je doel. Maar wees voorzichtig, de vijand is altijd dichtbij. Elke verkeerde beweging kan je missie in gevaar brengen. Maar vergeet niet, het heet niet voor niets Mission Impossible.

Voel je de spanning al stijgen? Is jouw team klaar voor deze ultieme uitdaging? Reserveer dan nu je plek en beleef de sensatie van onze escaperoom in Den Haag: de Mission Impossible. Wees de held die de wereld nodig heeft!

Onderdelen Mission Impossible:

  • Spannend ontvangt
  • Duidelijke instructie
  • 1 uur lang plezier
  • Kleding om in de stemming te komen (Optioneel)
  • Foto achteraf

PRIJZEN MISSION IMPOSSIBLE

Vanaf 2 personen
35,-p.p
Vanaf 4-5 personen
100,-
Vanaf 6+ personen
120,-

Aanbiedingen

Mission Imossible + BBQ + 3 Consumptiebonnen
50,- p.p
Mission + BBQ + Drankarrangement + 2 Consumpties
60,- p.p

Stel je eigen arrangement samen!

Stel een heel dagprogramma samen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van A tot Z uw gehele dag verzorgd.

Samen met u stellen we de hele invulling van jullie dag samen. Combineer de Mission Impossible met een van onze andere leuke activiteiten. Maak uw dag compleet met een lunch, diner of BBQ. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voorbeeldprogramma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
13:30
Ontvangst
13:45
Introductie
14:00
Start activiteit
16:00
Einde activiteit
Optioneel
16:15
Borreluurtje
17:15     Aanvang diner/BBQ 

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Mission Impossible

Stap 2: Kies je locatie

Scheveningen

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Sandra van ‘t zet
11 juli 2021

Geweldige ervaring! Spanning bouwde elke minuut op. We hebben net op tijd het virus gestolen. Perfect voor teambuilding en zeker een onvergetelijk kinderfeestje! Dank jullie wel.

Mehmet Özgür
28 juli 2021

Indrukwekkend ontworpen escaperoom, zeker een uitdaging. Jammer genoeg haalden we het net niet, maar de opwinding en adrenaline maakte het de moeite waard. We komen zeker terug!

Aaron Nieuwepark
2 september 2021

We hebben de Mission Impossible Escaperoom overleefd! De puzzels waren slim en uitdagend. De kinderen vonden het geweldig om detectives te spelen.

Meest geboekte events

Powerkiten

De ultieme uitdaging voor iedereen op het eigen niveau. Voel de kracht van de wind en houdt controlle.
Vanaf
€15,-

2 – 500 pers.

}

2 uur

$

Cocktail Workshop Scheveningen

Vanaf nu maak jij je eigen cocktail helemaal zelf. Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken.
Vanaf
€25,-

2 – 100 pers.

}

2 uur

$

Be Robinson Crusoe

Het meest populaire uitje van het jaar! Teambuilding en fun gemixt tijdens deze unieke challange.

 

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$
PubQuiz Show

Deze show nodigt u en uw gezelschap uit om competitief het beste in u naar boven te halen.

Vanaf
€15,-

8 – 1000 pers.

}

2 uur

$

Een Spannend Familiedagje Uit: De Leukste Activiteiten Voor Kinderen

Op zoek naar het ideale kinderfeestje in Den Haag? Zoek niet verder. Onze escaperooms speciaal voor kinderen bieden een veilige, spannende en educatieve ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Met puzzels en raadsels op maat gemaakt voor kinderen, wordt leren een spel. Bovendien zijn onze escaperooms een geweldige manier om samen te werken en te communiceren.

Onze familie-escaperooms zijn ook zeer populair. Combineer het plezier van een escaperoom met quality time voor het hele gezin. Het is niet alleen een fantastische manier om samen herinneringen te creëren, maar het biedt ook een unieke kans om als gezin samen te werken en te communiceren op een nieuwe en spannende manier.

Waarom Kiezen voor Onze Escape Room Zuid Holland?

Bij Unlock Scheveningen bieden we niet alleen escaperooms, we bieden een ervaring. Ons doel is om je een van de beste escaperooms in Zuid Holland te bieden. En als je je afvraagt waarom we beweren een van de leukste escaperooms te hebben, dan nodigen we je uit om het zelf te ontdekken.

Ontsnap aan de Norm bij Unlock Scheveningen: De Beste Escape The Room Den Haag

Nu is het jouw beurt om de uitdaging aan te gaan. Kun jij ontsnappen uit onze escaperoom Den Haag? Of je nu een inwoner bent of op bezoek bent in onze prachtige stad, Unlock Scheveningen biedt je de kans om te ontsnappen aan de norm en jezelf onder te dompelen in een wereld vol avontuur en plezier.

Ervaar de ultieme escape room Den Haag ervaring bij Unlock Scheveningen. Reserveer nu je escaperoom en bereid je voor op het avontuur van je leven.