Bedrijfsuitje Scheveningen

Nu in Scheveningen de beste escape room kamers van Nederland

TEAMBUILDING – ARRANGEMENTKINDERFEESTJE – 15 PERSONEN OF MEER

Escaperoom Scheveningen

Berijfsuitje Scheveningen

Een escape room doen voor je bedrijfsuitje? Ja, dat kan. Unlock Scheveningen is een Escape Room gevestigd in de Scheveningse haven en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers. Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 10 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten. 

Vrijgezellenfeest escape room

Puzzel samen het avontuur door!

Kunt u uw zenuwen in bedwang houden tijdens uw bedrijfsuitje in Unlock Scheveningen? Lukt het u om rustig te blijven in een hectische situatie? Goed in het ontcijferen van raadsels en bent u opzoek naar een escape room om uw bedrijfsuitje te vieren? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje voor u! 

De escape room is erg leuk voor een bedrijfsuitje. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw bedrijfsuitje om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen. 

Combinatiearrangementen

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kunt een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heeft u een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastisch bedrijfsuitje in Scheveningen van te maken. Klik hier om enkele mogelijkheden te zien, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room tijdens uw bedrijfsuitje escape room. 

Combinatiearrangement met horeca

Naast de escape rooms van Unlock biedt de Scheveningse haven ook schitterende horeca gelegenheden, waar u het gehele jaar door lekker kunt eten en drinken. Met enkele minuten lopen komt u terecht bij de beste restaurants van de Scheveningse haven. 

PRIJZEN EN RESERVEREN ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN

Prijzen per kamer  

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p.

Zijn jullie met meer dan 16 personen?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Scheveningen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0) of een Robinson Crusoe Scheveningen. Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

VOORBEELD PROGRAMMA GROEP 40 PERSONEN:

We zullen 6 groepen maken

Poule A = groep 1, 2 & 3 
Poule B =  groep 4, 5 & 6

Het programma voor jullie zal er dan als volgt uit zien;

14:50 ontvangst met een drankje
15:00 – 16:00    Escape Room Mission Impossible
15:00 – 16:00    Escape Room The Mummy
15:00 – 16:00    VR-experience  

16:00 Wissel groep  4, 5 en 6.

16:15 – 17:15     Escape Room Mission Impossible
16:15 – 17:15     Escape Room The Mummy 
16:15 – 17:15     VR-Experience  

 17:30 Prijsuitreiking

Na afloop zullen de groepen op basis van nacalculatie hapjes en drankjes afnemen bij bijvoorbeeld Brouwcafe De Hofnar.

Zij zijn gelegen op aan de overkant van de straat van de escape room aan de binnenhaven in Scheveningen.

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveingen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman