Wat te doen in Scheveningen

Actief, creatief en enerverend: Wat te doen in Scheveningen met een groepsuitje

Wat is er te doen in Scheveningen om geslaagd groepsuitje te creëren? Scheveningen is de stad van zon, zee en gezelligheid. Maar ook met windkracht 10 is er genoeg te beleven. Hier kun je je met een groep op verschillende momenten in het jaar uitstekend vermaken. Flitz-events verwelkomt jullie graag aan de kust van Noord Holland voor een dag vol ontspanning en spanning. Ben je bezig een leuke dag te organiseren voor je collega’s, je vrienden of je familie? In Scheveningen heb je zo de ingrediënten voor een unieke dag samen gevonden.

Top 5 activiteiten:

1. Escape room Scheveningen
2. Powerkiten Scheveningen
3. Virutal reality
4. Cocktail workshop
5. Robinson Crusoe

Scheveningen is de bekendste badplaats van Nederland. Hier komen de uitgestrekte stranden, de gezelligheid van de boulevard en de mogelijkheden van de grote stad samen. Je vindt hier de zee en het strand waar je kunt uitwaaien en van het strand genieten. Maar de boulevard en de stad Den Haag bieden ook genoeg gelegenheid om je te vermaken. Daarom is Scheveningen een leuke omgeving om een groepsactiviteit te organiseren. Het is dan ook een geliefde locatie voor de activiteiten van Flitz-events.

Beleef Scheveningen met je collega’s tijdens de activiteiten van Flitz-events

Een geslaagde bedrijfsuitje is een garantie voor een goede werksfeer. Je ziet elkaar dagelijks, maar wanneer spreek je elkaar nu echt over belangrijke zaken? Het gaat altijd over de werkvloer en de directe zaken die daar spelen. Een bedrijfsuitje is daarom heel belangrijk want hierdoor leer je elkaar beter kennen en heb je het eens over andere dingen dan het werk. Scheveningen en omgeving zijn daar de uitgelezen plek voor. Op het strand kun je met zijn alle even een frissen neus halen. Flitz-events organiseert diverse leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Soms creatief, sportief, een beetje competitief en het draait er vooral om er een leuke dag van te maken.

Wat te doen in Scheveningen voor een gedenkwaardig vrijgezellenfeest

De bruiloft is iets wat je als het goed is maar eenmaal viert, een geslaagd vrijgezellenfeest dus ook. Vaak heeft de aanstaande bruid en bruidegom door zijn of haar leven heen een gemêleerd gezelschap van mensen om zich heen verzameld, die een bepaalde periode in zijn of haar leven een betekenis gaven. Daarom kan het een klus zijn om een vrijgezellenfeest te organiseren waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Scheveningen biedt de ruimte, uitdaging en gezelligheid om er voor iedereen een geslaagd feest van te maken. In de top 5 vind je diverse activiteiten waarmee je alle kanten op kan. Flitz-events kan de activiteit op jullie wensen afstemmen.

Scheveningen met een familiedag of familieweekend

Een familiedag of een familieweekend is supergezellig, maar een leuke activiteit daar aan toevoegen heeft een extra meerwaarde. Het strand van Scheveningen is natuurlijk bij uitstek de plek voor een geslaagd familie-uitje. Of de zon nu schijnt of dat het lekker waait, op het strand kun je je altijd vermaken. Daarnaast is er op de boulevard ook van alles te beleven.

Hier is een top 5 van de meest populaire activiteiten die je in Scheveningen kunt doen.

#1 Escape Room

Het is razend populair en daarom ook in deze top 5 van uitjes in Scheveningen: het escape room spel. Je wordt samen opgesloten en moet door handigheid en inzicht zien te ontsnappen. Unlock Scheveningen heeft verschillende spannende Escape Room Experiences die je laten zweven in een ruimte los van tijd en realiteit. Zie door de raadsels en puzzels op te lossen je weg maar terug te vinden naar de realiteit.

Flitz-Events nodigt jullie uit voor een escaperoomspel 2.0 Escape the city! In plaats van dat je wordt ingesloten in een kamer, is er nu een gijzeling ergens in Scheveningen en Den Haag gaande. Jullie moeten de gijzelaars eerst vinden en dan bevrijden. Elk raadsel of elke puzzel die je oplost, brengt je een stukje dichter bij de bevrijding. Schiet op, want de klok tikt door! Escape room spellen zijn sinds de introductie een aantal jaren geleden een enorm populaire activiteit geworden. Flitz-events laat je met het Escape the City op avontuur gaan in de stad.

#2 Virtual Reality/ VR Experience

Scheveningen wordt een poort naar andere werelden en avonturen met de VR Experience voor groepen. Virtual reality is een nieuwe manier van belevingsentertainment. Door de speciale brillen zie je een andere wereld om je heen. Met de bril op kun je ook rondlopen en 360 graden ronddraaien. Je zit door de bril echt in de virtuele wereld.

Hier beleef je ineens de sensatie van een echtbaan. Van bocht naar bocht ga je maar door. Durf jij een ravijn over te steken op een plank? Met de vr-bril op is de ruimte waarin je staat ineens verdwenen en sta je op een plank met een grote diepte onder je. Of wat doe je als er ineens allemaal aliens op je afkomen? Met je vrienden moet je jullie ruimteschip zien te verdedigen tegen een aanval van buitenaardse wezens. Maar wat is dat? Ben jij dat nu echt op court in Wimbledon? Daar sta je ineens klaar om je tegenstander af te maken in een spannende tennis match. Leuk en lekker ontspannen is Beat Saber. Hiermee moet je de beat virtueel doormidden slaan. Test je gevoel voor ritme met dit VR spel.

#4 Powerkiten

Spelen met de elementen van de natuur op het strand is altijd geslaagd voor jong en oud. Powerkiten laat je voelen hoe hard de wind waait. Als je wilt, kom je zelfs even helemaal los van de grond. Bij een workshop powerkiten wordt je begeleid door een ervaren instructeur. Deze legt je alles uit en laat je zien wat de mogelijkheden zijn met powerkiten. Daarna mogen jullie zelf aan de slag. je krijgt de instructies zo dat je al heel snel en op een veilige manier wat technieken onder de knie krijgt. Met je kite leer je op de wind te spelen. Daarna kun je de vlieger laten vliegen en zelf ook een sprongetje wagen. Het gevoel even op de wind mee te waaien is waanzinnig. Voel je de kriebels al in je buik?

Wil je er een beetje competitie in gooien dan kun je wedstrijdjes doen, in wie het verst met de powerkite kan laten slepen over het strand. De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt naast Scheveningen ook in Hoek van Holland of Kijkduin gegeven.

#5 Zandsculpturen

Zandkastelen bouwen heeft iedereen wel eens gedaan maar met een workshop zandsculpturen maken ga je net nog een niveautje hoger. Het zand gebruik ja als een echte Michelangelo om de mooiste beelden te creëren. Scheveningen met de brede stranden is natuurlijk de ideale plek voor deze activiteit. Er is ruimte en zand genoeg en de omgeving inspireert tot artistieke prestaties. Zandsculpturen maken gaat onder begeleiding van een professionele instructeur die je precies uitlegt wat allemaal mogelijk is met het zand. Aan het einde worden alle kunstwerken beoordeeld door een vakkundige jury en wordt de ultieme zandkunstenaar uitgeroepen.

Een workshop zandsculpturen maken duur ongeveer 2 uur. Dit is een creatief uitje wat leuk is tijdens een familiedag. Zou je bijvoorbeeld een zandsculptuur van jullie familie kunnen maken? Of misschien kunnen jullie een familiewapen ontwerpen en uitvoeren. Ook is het een mooie teambuildingsactiviteit. Samenwerken aan iets moois inspireert.

Wat te doen in Scheveningen?

Heb je iets gevonden tussen deze top 5, informeer gerust naar de mogelijkheden. Via Flitz-events kun je een arrangement samenstellen. Zo kun je een activiteit combineren met een hapje en een drankje of echt uit eten. Flitz-events werkt samen met verschillende restaurants en paviljoens. Je kunt dus lekker van de dag nagenieten met een hapje en een drankje. Ook kun je in het arrangement verschillende activiteiten combineren. Zo stel je makkelijk een hele dag samen waar iedereen wat leuks te doen heeft. Naast deze top 5 van activiteiten zijn er namelijk nog diverse andere activiteiten. Zo kun je de dag bijvoorbeeld beginnen of eindigen met een rondvaart. Of misschien wil je in de stemming komen op een vrijgezellenfeest met een workshop cocktails maken. Ook zijn er diverse sportieve uitdagingen zoals een zeskamp waarvan je de verschillende onderdelen kunt samenstellen. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een onvergetelijke dag uit in Scheveningen.

Powerkiten (vliegeren) + Escape room Scheveningen

Powerkiten (vliegeren) is een van de populairste activiteit van Nederland. Het is de ultieme uitdaging voor zowel jong als oud, sportief of minder sportief. Er zijn kleine vliegers voor als je het wat rustiger aan wilt doen of krachtige kites voor iedereen die van actie houdt. Door de verschillende soorten en maten kites die Flitz-events ter beschikking heeft, is er voor ieder wat wils. 

Natuurlijk doe je dit niet alleen, tijdens het powerkiten zal er een ervaren instructeur bij zijn die jou de beste tips & trucs laat proeven. Het powerkiten in combinatie met Escape Room maakt jou dag onvergetelijk door de spanning en de actie! 

Prijzen powerkiten Scheveningen

Groep vanaf 2 personen             : €20,00 per persoon
Groep vanaf 10 personen           :  €20,00 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €17,50 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €15,-   per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Powerboat + Escape Room Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen… Je zal rustig de haven uitvaren maar zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast! Met hoge snelheden over het water… Golven…  Haakse bochten… Een ritje in de achtbaan is er niets bij. Natuurlijk is het ook mogelijk om een wat rustigere tocht te maken. De snelheid kan naar wens aangepast worden. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte en al helemaal in combinatie met Escape Room! 

Prijzen powerboat varen Scheveningen

 

Groepen vanaf 5    personen     : € 37,50 per persoon 
Groepen vanaf 10 personen      : € 35,- per persoon 
Groepen vanaf 30 personen      : € 32,50 per persoon 

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Met meer dan 10 personen? Bekijk onze arrangementen hieronder.

Cocktailworkshop + Escape room Scheveningen

Ben jij graag creatief met je favoriete drankje? Dan is deze workshop ideaal voor jou! 

Je wordt welkom geheten op het mooie Scheveningse strand tijdens de cocktailworkshop. Onder begeleiding van een cocktail expert zal je de kneepjes van het vak leren en zal jij jouw favoriete drankje als de lekkerste maken.

Je hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al die heerlijke drankjes te mixen. Deze workshop geeft je de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar en is ideaal voor vrijgezellenfeesten of voor een gezellig personeelsuitje. Tijdens deze workshop zal je twee overheerlijke cocktails maken. Onze cocktail expert zal je alles leren wat je moet weten over het bereiden van een zeer goede cocktail. 

In deze twee uur durende workshop zal jij erachter komen hoe je al die lekkere cocktails ook thuis kunt maken. Een ware belevenis voor jou, je vrienden en/of je collega’s! 

Prijzen cocktailworkshop

De prijs voor de cocktailworkshop bedraagt €35,- per persoon (Let op dit arangement is vanaf 10 personen!)

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Graffiti workshop + Escape room Scheveningen

Al denk je zelf van niet, creatief is iedereen. Laat je gaan met het creatieve brein en je zult er zelf versteld van staan. Graffiti is een vorm van kunst waar mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of zelfs een verhaal mee willen vertellen. Je zult dus zien dat graffiti meer is dan alleen een illegale vorm van beschilderen van muren op de straten. Je kunt nu op legale wijze je creatieve brein laten spreken op een groot doek.  

Deze graffitiworkshop is een perfecte teambuilding activiteit maar natuurlijk ook leuk om met familie of vrienden te doen. In deze creatieve graffitiworkshop leer je onder professionele begeleiding samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan op een groot doek.  

Ontdek jouw talententen en laat je verrassen door het krachtige eindresultaat! 

Prijzen graffiti workshop

Groep vanaf 10 personen           : €27,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €25,00 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €22,50 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Zandsculpturen + Escape room Scheveningen

Deze creatieve workshop zandsculpturen bouwen is het ideale strandactiviteit voor iedere gelegenheid. Tijdens deze workshop laat je je creativiteit los en maak je aan de hand van een leuk thema de mooiste creaties. Door de creativiteit, communicatie en planning is deze workshop ideaal als teambuildingsactiviteit. 

Voordat het echte werk gaat beginnen, moet het zand klaargemaakt worden. Water moet gehaald worden, het water moet gemend worden en uiteindelijk moet het zand gestampt worden tot een stevige emulsie. Dan moet het creatieve brein gekraakt worden! Het ontwerp aan de hand van het thema moet komen..  

Aan het eind van de workshop zal er een prijsuitreiking zijn. Wie van jullie heeft de aspecten en de creativiteit wat een echt kunstwerk nodig heeft? 

Prijzen zandsulpturen

Groep vanaf 8  personen            : € 17,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : € 15,-  per persoon
Groep vanaf 50 personen           : € 12,50 per persoon
Groep vanaf 100 personen         : € 10,00 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Liever wat anders? Dat kan! Voor meer informatie en/of vragen, neem gerust contact met ons op.
DutchEnglishGerman