Vrijgezellenfeest Scheveningen

Weet jij je weg naar buiten te vinden?

TEAMBUILDING – ARRANGEMENTKINDERFEESTJE – 15 PERSONEN OF MEER

Escaperoom Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Een escape room doen voor je vrijgezellenfeest? Ja, dat kan. Unlock Scheveningen is een Escape Room gevestigd in de Scheveningse haven en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers. Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 10 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten. 

Vrijgezellenfeest escape room

Puzzel samen het avontuur door!

Kunt u uw zenuwen in bedwang houden tijdens uw vrijgezellenfeest in Unlock Scheveningen? Lukt het u om rustig te blijven in een hectische situatie? Goed in het ontcijferen van raadsels en bent u opzoek naar een escape room om uw vrijgezellenfeest te vieren? Dan is dit het ideale vrijgezellenfeestje voor u! 

De escape room is erg leuk voor een vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw vrijgezellenfeest om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen. 

Combinatiearrangementen Scheveningen

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer aan voor uw vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kunt een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heeft u een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastisch vrijgezellenfeest mannen of vrouwen in Scheveningen van te maken. Klik hier om enkele mogelijkheden te zien, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room tijdens uw vrijgezellenfeest escape room. 

De escape room is erg leuk voor een vrijgezellenfeest mannen of vrouwen. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die opgelost dienen te worden. het is een leuke uitdaging maar ook spannend. Wie weet lukt het u tijdens uw vrijgezellenfeest om binnen het uur de escape room weet te ontsnappen. 

Combinatiearrangement met horeca

Naast de escape rooms van Unlock biedt de Scheveningse haven ook schitterende horeca gelegenheden, waar u het gehele jaar door lekker kunt eten en drinken. Met enkele minuten lopen komt u terecht bij de beste restaurants van de Scheveningse haven.

PRIJZEN EN RESERVEREN ESCAPE ROOM UNLOCK SCHEVENINGEN

Prijzen per kamer  

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p.

 Zijn jullie met meer dan 16 personen?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Scheveningen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0) of een Expeditie Robinson Scheveningen. Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Expeditie robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen is het ultieme overlevingsspel aan het strand van Scheveningen waarin teamspirit de bepalende factor is.

Meer info:

Powerboat
Schevenignen

Powerboat varen in Scheveningen moet je niet schuw zijn van een beetje zout, water en een wilde ‘rondvaart’…!

Meer info:

Bubble footbal SCHEVENINGEN

Bubbel voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties.


Meer info:

Powerkiten / vliegeren Scheveningen

Vliegeren / Powerkiten Scheveningen is de ultieme uitdaging, maar ook als je het rustiger aan wilt doen.

Meer info:

Archery tag

Ga met pijl en boog op jacht naar uw collega’s en zorg dat u als overwinnaar uit de strijd komt. Archery Tag biedt plezier voor iedereen en is bovendien volstrekt ongevaarlijk

Meer info: 

Bubble footbal SCHEVENINGEN

Powerboat varen in Scheveningen moet je niet schuw zijn van een beetje zout, water en een wilde ‘rondvaart’…!

Meer info:

Cocktail workshop Scheveningen

De workshop cocktail shaken is een gezellige en sociale aangelegenheid waarin u de fijne kneepjes van het vak leert.

Meer info:

Archery tag VR Experience SCheveningen

Fantasie wordt werkelijkheid. Stap in een nieuwe wereld en ervaar wat de indrukwekkende Virtual Reality te bieden heeft!

Meer info:

Zandsculpturen  SCHEVENINGEN

Ontdek uw eigen creativiteit tijdens onze workshop zandsculpturen maken. 


Meer info:

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveingen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman