Ervaar Virtual reality

Fantasie wordt werkelijkheid. Stap in een nieuwe wereld en ervaar wat de indrukwekkende Virtual Reality te bieden heeft!

Contact:

Tel: 06-47037110

VR Experience

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim aanbod VR games verdeelt over zeven pakketten beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

GROEPEN & BEDRIJVEN

Geniet van een ideaal dagje weg met jouw vrienden of collega’s. De ruime keuze zorgt voor een groot aantal VR experiences te ervaren met jouw groep of bedrijfsuitje. Met een groepje van minimaal 2 personen is er keuze uit ruim 50 games en experiences, waarbij onze VR expert jou duidelijk advies geeft om ervoor te zorgen dat jullie een ideaal VR uitje krijgen! 

Kinderfeestje

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Samen verschillende kindergames doen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem je meest gezellige vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. 

Virtual Reality Experience in Den Haag / Scheveningen

Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 50 games in virtual reality in Scheveningen / Den Haag! Kies uit onze pakketten en bereid je voor op een unieke beleving!

Virtual Reality Activiteit cals Groepsactiviteit

Virtual Reality is een onwijs leuke groepsactiviteit, al denkt men vaak dat het iets individueels is. Iedereen kan op een groot scherm meekijken naar de fratsen die je collega uithaalt in de andere wereld. Je zal merken dat de rest van de groep binnen no-time actief mee roept, juicht en iedereen continu in een deuk ligt!

PRIJZEN PER persoon

Tijdsduur: 60 Minuten

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p

ZIJN JULLIE MET MEER DAN 16 PERSONEN?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0) of een Expeditie Robinson. Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

 

VIRTUAL REALITY DEN HAAG
Heb je vragen over onze arrangementen?Bel of mail ons dan! Wij helpen je graag verder.

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman