ERVAAR ONZE VR-EXPERIENCE

VR Experience

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim 50 verschillende spellen en belevenissen beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

GROEPEN & BEDRIJVEN

Geniet van een ideaal dagje weg met jouw vrienden of collega’s. De ruime keuze zorgt voor een groot aantal VR experiences te ervaren met jouw groep of bedrijfsuitje. 

Kinderfeestje

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. 

vr kinderfeestje!

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Samen verschillende kindergames doen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem je meest gezellige vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag.  

PRIJZEN PER persoon

Tijdsduur: 60 Minuten

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p

ZIJN JULLIE MET MEER DAN 16 PERSONEN?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0). Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Virtual Reality Experience in Den Haag / Scheveningen

Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 50 games in virtual reality in Scheveningen / Den Haag! Kies uit onze pakketten en bereid je voor op een unieke beleving!

Virtual Reality Activiteit cals Groepsactiviteit

Virtual Reality is een onwijs leuke groepsactiviteit, al denkt men vaak dat het iets individueels is. Iedereen kan op een groot scherm meekijken naar de fratsen die je collega uithaalt in de andere wereld. Je zal merken dat de rest van de groep binnen no-time actief mee roept, juicht en iedereen continu in een deuk ligt!

Ontdek de VR-Experience bij Unlock Scheveningen

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, een gezellig kinderfeestje of gewoon een leuke dag uit met vrienden? Bij Unlock Scheveningen kun je kiezen voor de unieke VR-Experience. In een virtual reality wereld kun je al je fantasieën loslaten. Je hebt de keuze uit verschillende werelden waar je opdrachten moet uitvoeren of bepaalde spannende activiteiten meemaakt. Al vanaf twee personen kun je de VR-Experience meemaken. Heb je een grotere groep? Ook dat is geen probleem: tot 8 personen kunnen er in een team. Bij meer personen worden er meerdere teams gemaakt.

LEES MEER

Contact

 

VIRTUAL REALITY DEN HAAG
Heb je vragen over onze arrangementen?Bel of mail ons dan! Wij helpen je graag verder.

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman