Het leukste kinderfeestje in scheveningen!

Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag.

Jouw verjaardag in virtual reality

Organiseert u een kinderfeestje, en geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Bekijk het programma >

Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality! Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk.

Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Onze VR experts kennen de spellen en virtuele werelden als geen ander, en kunnen de perfecte combinatie voor uw kind samenstellen. Verder staan ze ten alle tijden klaar om plezier en veiligheid te garanderen. 

Tijdens uw VR kinderfeestje zorgen wij voor wat te drinken en een zakje chips. Mocht u na afloop nog wat willen eten? Aan de binnenhaven in Scheveningen liggen genoeg restaurants op loopafstand van de VR-locatie. Pannenkoeken bij Oma Toos, of een pizza bij de Italiaan.

VR Kinderfeest

      

 

VR Adventure Room ervaring onder                          leiding van een instructeur

  Twee VR headsets

  1,5 uur spel en avontuur

  Ranja en een zakje chips voor de hele groep

  Mogelijkheid om eigen taart of traktaties                mee te nemen

  Vanaf  €15,- per persoon

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

PANNENKOEKEN EN POFFERTJES.. WAT IS ER NOU LEKKERDER DAN DAT!?
Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja.

Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos; info@oma-toos.nl of bel Oma Toos op

070 – 444 94 28!

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

Wat staat jullie te wachten?

Walking the Plank

Je loopt op een plank.. 40 verdiepingen hoog.. Knikkende knieën.. Durf jij te lopen?

VR Roller Coaster

In Epic roller Coaster ervaar je hetzelfde gevoel als in een echte achtbaan. Race door verschillende werelden en kijk goed om je heen!

Beat Saber

Beat Saber is een ritme spel waar je de beats op de juiste manier doormidden moet slaan. Strijd tegen al je vrienden en vriendinnen om te bepalen wie het beste ritmegevoel heeft.

VR Pijl en Boogschieten

Waan je even in de tijd van Ridders en Koningen. Wie van jullie kan het beste richten en de meeste vijanden uitschakelen?

Space Pirates

Altijd al even in de wereld van STAR WARS en ruimteschepen willen kijken? Pak snel je lasers en verdedig jouw ruimteschip tegen de indringers.

 

Contact

 

VIRTUAL REALITY DEN HAAG
Heb je vragen over onze arrangementen?Bel of mail ons dan! Wij helpen je graag verder.

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveingen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman