N

Laagste prijsgarantie

N

Geld Terug Garantie

N

Gratis annuleren

Zandsculpturen Workshop Banner

VR Experience

vanaf

15

p.p
}

75 minuten

2 – 8 personen

Scheveningen / Den Haag

Offerte Aanvragen

N

Teambuilding

N

Professionele en enthousiaste begeleiding

N

Verschillende games

VOOR JONG & OUD

PLEZIER & SPANNING GEGARANDEERD

LEERZAAM

ARRANGEMENTEN OP MAAT

VR Den Haag

VR Kinderfeestje!

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Samen verschillende kindergames doen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem je meest gezellige vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag.

Zijn Jullie Met Meer Dan 8 Personen?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0). Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijzen Per Persoon:

Tijdsduur: 75 Minuten

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p

Ervaar Onze VR-Experience

VR EXPERIENCE

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim 50 verschillende spellen en belevenissen beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.
Vanaf
€12,50

2-8 pers.

}

75 minuten

VR DEN HAAG.

Geniet van een ideaal dagje weg met jouw vrienden of collega’s. De ruime keuze zorgt voor een groot aantal VR experiences te ervaren met jouw groep of bedrijfsuitje. Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan genoeg games in virtual reality.
Vanaf
€12.50

2-8 pers.

}

75 minuten

VR KINDERFEESTJES

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire & unieke kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Als mogelijk vanaf 8 jarige leeftijd.
Vanaf
€12.50

2-8 pers.

}

75 minuten

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

VIRTUAL REALITY EXPERIENCE IN DEN HAAG / SCHEVENINGEN

Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 15 games in virtual reality in Scheveningen / Den Haag! Kies uit onze pakketten en bereid je voor op een unieke beleving!

Kinderfeestje in Virtual Reality

Organiseert u een kinderfeestje, en geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment!
Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality! Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk.
Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Onze VR experts kennen de spellen en virtuele werelden als geen ander, en kunnen de perfecte combinatie voor uw kind samenstellen. Verder staan ze ten alle tijden klaar om plezier en veiligheid te garanderen. Tijdens uw VR kinderfeestje zorgen wij voor wat te drinken en een zakje chips. Mocht u na afloop nog wat willen eten? Aan de binnenhaven in Scheveningen liggen genoeg restaurants op loopafstand van de VR-locatie. Pannenkoeken bij Oma Toos, of een pizza bij de Italiaan.
PANNENKOEKENFEEST BIJ OMA TOOS!

PANNENKOEKEN EN POFFERTJES.. WAT IS ER NOU LEKKERDER DAN DAT!?
Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja. Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos; info@oma-toos.nl of bel Oma Toos op 070 – 444 94 28

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

Virtual Reality Kinderfeest

vanaf

15

p.p
}

75 minuten

2 – 10 personen

Scheveningen / Den Haag

Offerte Aanvragen

N

Onder leiding van een instructeur

N

Twee VR headsets

N

1,5 uur spel en avontuur

N

Ranja en een zakje chips voor de hele groep

N

Mogelijkheid om eigen traktaties mee te nemen

Snelle prijs indicatie

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Stap 1: Kies je activiteit

Activiteit

Stap 2: Kies je locatie

Locatie

Stap 3: Kies je horeca

Diner en drinken

GEGARANDEERD PLEK? BOEK VRIJBLIJVEND EEN OPTIE IN!

Petra
17 september 2021

Wat een geweldige VR ervaring was het! De diverse spelletjes zijn echt super gaaf! Personeel was erg relaxed daarom zat de sfeer er goed in

Jeroen Knobbe
6 oktober 2021

Mijn zoontje is al voor een lange tijd erg geintresseerd in VR games en heeft er thuis een hele zelf studie van gemaakt. Wij verraste hem met de VR dienst van Unlock en hij heeft 75 minuten lang non stop plezier gehad hiermee. Van schieten en vechten tot achtbaan en muziek hij vond het geweldig!

Roland t’Hart
12 november 2021

Onwijs cool! Mooie omgeving met veel lichten en sfeerlampen zodat je ervaring nog intenser wordt. Het personeel kan de lichten instellen op kleur van het spel dus als je je bril af doet lijkt het alsof je er nog steeds in zit. Het personeel legde alles goed uit waardoor je lekker door kon spelen!

ONTDEK DE VR-EXPERIENCE BIJ UNLOCK SCHEVENINGEN

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, een gezellig kinderfeestje of gewoon een leuke dag uit met vrienden? Bij Unlock Scheveningen kun je kiezen voor de unieke VR-Experience. In een virtual reality wereld kun je al je fantasieën loslaten. Je hebt de keuze uit verschillende werelden waar je opdrachten moet uitvoeren of bepaalde spannende activiteiten meemaakt. Al vanaf twee personen kun je de VR-Experience meemaken. Heb je een grotere groep? Ook dat is geen probleem: tot 8 personen kunnen er in een team. Bij meer personen worden er meerdere teams gemaakt.

DIT IS VIRTUAL REALITY

De VR-Experience, wat houdt dat precies in? VR staat voor virtual reality; dit betekent dat je je door middel van een speciale bril begeeft in een andere wereld. Deze virtuele wereld lijkt net echt: je kunt overal kijken en lopen en waar je ook naartoe draait: het lijkt net of je je in deze wereld bevindt. Van te voren kun je kiezen uit een aantal VR-Experiences waar je tijd in wilt doorbrengen. In de meeste gevallen gaat het om interactieve werelden waar je allerlei activiteiten moet uitvoeren om je experience tot een goed einde te brengen.

HILARITEIT TEN TOP: HET HELE TEAM KAN MEEGENIETEN

Bij Unlock Scheveningen heb je de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een VR-Experience waarbij je over een dunne plank moet lopen die tussen twee torenhoge gebouwen staat. Ook kun je kiezen voor een spel lasergamen of een ander spel waarbij je allerlei voorwerpen moet ontwijken. Het leuke aan de VR-Experience is dat het hele team kan meegenieten. Zij kijken mee op een scherm en zien precies de keuzes die de persoon met de virtual reality bril maakt. Dit zorgt voor de nodige hilariteit en dit maakt de VR-Experience een geschikt bedrijfsuitje. Ook is het leuk om dit te doen met een vriendengroep of als vrijgezellenfeest.

HET COMPLETE PAKKET VOOR EEN BEDRIJFSUITJE OF VRIJGEZELLENFEEST

Je kunt de VR-Experience gemakkelijk combineren met een van de andere activiteiten die bij Unlock Scheveningen worden aangeboden. Zo kun je ervoor kiezen om de escape room te doen, maar er zijn heel veel andere leuke spellen. Op het strand van Scheveningen kun je Expeditie Robinson doen, Bubble Football, Powerkiten of racen op het water met de Powerboat. Kies voor een compleet programma waarbij je zowel in de ochtend als de middag een leuke activiteit hebt gepland. Na afloop van de activiteiten heb je ook de mogelijkheid om lekker te gaan bbq’en. Alles wordt verzorgd tijdens een gezellig dagje met vrienden, familie of collega’s.

Wat te doen in Scheveningen

KIES UIT MEER DAN 50 GAMES

Je kunt bij Unlock Scheveningen kiezen uit meer dan 50 games in virtual reality. Hoewel veel mensen denken dat de VR-Experience vooral een individuele activiteit is, is niets minder waar. Het is juist een enorm gezellige groepsactiviteit, mede omdat het hele team op het scherm kan meekijken. Binnen korte tijd zal iedereen volop mee juichen, lachen en aanmoedigen. Geniet van een gezellige dag uit in het prachtige Scheveningen. Je maakt je dag compleet met een van de vele andere mogelijkheden die er zijn in deze stad aan zee.