vr den haag

ERVAAR ONZE VR-EXPERIENCE

VR EXPERIENCE

Ervaar de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen zombies. Met een ruim 50 verschillende spellen en belevenissen beleef je bij Unlock Scheveningen levensechte ervaringen met de Virtual Reality.

Vanaf €12,50

VR Den Haag

Geniet van een ideaal dagje weg met jouw vrienden of collega’s. De ruime keuze zorgt voor een groot aantal VR experiences te ervaren met jouw groep of bedrijfsuitje. Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 50 games in virtual reality.

Vanaf €12,50

Vr kinderfeestje

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire & unieke kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Als mogelijk vanaf 8 jarige leeftijd.

Vanaf €12,50-

vr kinderfeestje!

Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Samen verschillende kindergames doen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem je meest gezellige vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag.

PRIJZEN PER persoon

Tijdsduur: 60 Minuten

  • Groep van 8 € 15,- p.p.
  • Groep van 7 € 17,- p.p.
  • Groep van 6 € 20,- p.p.
  • Groep van 5 € 20,- p.p.
  • Groep van 4 € 25,- p.p.
  • Groep van 3 € 30,- p.p.
  • Groep van 2 € 35,- p.p

ZIJN JULLIE MET MEER DAN 16 PERSONEN?

Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0). Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Kinderfeestje in virtual reality

Organiseert u een kinderfeestje, en geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment!VR/Experience
Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality! Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk.
Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Onze VR experts kennen de spellen en virtuele werelden als geen ander, en kunnen de perfecte combinatie voor uw kind samenstellen. Verder staan ze ten alle tijden klaar om plezier en veiligheid te garanderen. Tijdens uw VR kinderfeestje zorgen wij voor wat te drinken en een zakje chips. Mocht u na afloop nog wat willen eten? Aan de binnenhaven in Scheveningen liggen genoeg restaurants op loopafstand van de VR-locatie. Pannenkoeken bij Oma Toos, of een pizza bij de Italiaan.

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

PANNENKOEKEN EN POFFERTJES.. WAT IS ER NOU LEKKERDER DAN DAT!?oma-toos-cake-en-restaurant
Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja. Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos; info@oma-toos.nl of bel Oma Toos op

070 – 444 94 28!

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

VR kinderfeest

VR Adventure Room ervaring onder leiding van een instructeur
Twee VR headsets
1,5 uur spel en avontuur
Ranja en een zakje chips voor de hele groep
Mogelijkheid om eigen traktaties mee te nemen

Vanaf  €15,- per persoon

Virtual Reality Experience in Den Haag / Scheveningen

Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 50 games in virtual reality in Scheveningen / Den Haag! Kies uit onze pakketten en bereid je voor op een unieke beleving!

Wat staat jullie te wachten?

Virtual Reality is een onwijs leuke groepsactiviteit, al denkt men vaak dat het iets individueels is. Iedereen kan op een groot scherm meekijken naar de fratsen die je collega uithaalt in de andere wereld. Je zal merken dat de rest van de groep binnen no-time actief mee roept, juicht en iedereen continu in een deuk ligt!

Walking the Plank

Je loopt op een plank.. 40 verdiepingen hoog.. Knikkende knieën.. Durf jij te lopen?

VR Roller Coaster

In Epic roller Coaster ervaar je hetzelfde gevoel als in een echte achtbaan. Race door verschillende werelden en kijk goed om je heen!

Beat Saber

Beat Saber is een ritme spel waar je de beats op de juiste manier doormidden moet slaan. Strijd tegen al je vrienden en vriendinnen om te bepalen wie het beste ritmegevoel heeft.

VR Pijl en Boogschieten

Waan je even in de tijd van Ridders en Koningen. Wie van jullie kan het beste richten en de meeste vijanden uitschakelen?

Space Pirates

Altijd al even in de wereld van STAR WARS en ruimteschepen willen kijken? Pak snel je lasers en verdedig jouw ruimteschip tegen de indringers.

Ontdek de VR-Experience bij Unlock Scheveningen

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, een gezellig kinderfeestje of gewoon een leuke dag uit met vrienden? Bij Unlock Scheveningen kun je kiezen voor de unieke VR-Experience. In een virtual reality wereld kun je al je fantasieën loslaten. Je hebt de keuze uit verschillende werelden waar je opdrachten moet uitvoeren of bepaalde spannende activiteiten meemaakt. Al vanaf twee personen kun je de VR-Experience meemaken. Heb je een grotere groep? Ook dat is geen probleem: tot 8 personen kunnen er in een team. Bij meer personen worden er meerdere teams gemaakt.

Dit is virtual reality

De VR-Experience, wat houdt dat precies in? VR staat voor virtual reality; dit betekent dat je je door middel van een speciale bril begeeft in een andere wereld. Deze virtuele wereld lijkt net echt: je kunt overal kijken en lopen en waar je ook naartoe draait: het lijkt net of je je in deze wereld bevindt. Van te voren kun je kiezen uit een aantal VR-Experiences waar je tijd in wilt doorbrengen. In de meeste gevallen gaat het om interactieve werelden waar je allerlei activiteiten moet uitvoeren om je experience tot een goed einde te brengen.

Hilariteit ten top: het hele team kan meegenieten

Bij Unlock Scheveningen heb je de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een VR-Experience waarbij je over een dunne plank moet lopen die tussen twee torenhoge gebouwen staat. Ook kun je kiezen voor een spel lasergamen of een ander spel waarbij je allerlei voorwerpen moet ontwijken. Het leuke aan de VR-Experience is dat het hele team kan meegenieten. Zij kijken mee op een scherm en zien precies de keuzes die de persoon met de virtual reality bril maakt. Dit zorgt voor de nodige hilariteit en dit maakt de VR-Experience een geschikt bedrijfsuitje. Ook is het leuk om dit te doen met een vriendengroep of als vrijgezellenfeest.

Het complete pakket voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Je kunt de VR-Experience gemakkelijk combineren met een van de andere activiteiten die bij Unlock Scheveningen worden aangeboden. Zo kun je ervoor kiezen om de escape room te doen, maar er zijn heel veel andere leuke spellen. Op het strand van Scheveningen kun je Expeditie Robinson doen, Bubble Football, Powerkiten of racen op het water met de Powerboat. Kies voor een compleet programma waarbij je zowel in de ochtend als de middag een leuke activiteit hebt gepland. Na afloop van de activiteiten heb je ook de mogelijkheid om lekker te gaan bbq’en. Alles wordt verzorgd tijdens een gezellig dagje met vrienden, familie of collega’s.

Wat te doen in Scheveningen

Kies uit meer dan 50 games

Je kunt bij Unlock Scheveningen kiezen uit meer dan 50 games in virtual reality. Hoewel veel mensen denken dat de VR-Experience vooral een individuele activiteit is, is niets minder waar. Het is juist een enorm gezellige groepsactiviteit, mede omdat het hele team op het scherm kan meekijken. Binnen korte tijd zal iedereen volop mee juichen, lachen en aanmoedigen. Geniet van een gezellige dag uit in het prachtige Scheveningen. Je maakt je dag compleet met een van de vele andere mogelijkheden die er zijn in deze stad aan zee.

 

Vanaf welke leeftijd is de VR-Experience mogelijk?

Wij kunnen de VR-Experience aanbieden voor kinderen vanaf 10 jaar. Jonger is mogelijk, mits de headset past. Voor kinderen jonger dan 10 zijn de headsets vaak te groot. Voor kinderen hebben we uiteraard geschikte spellen.

Met hoeveel personen kunnen we tegelijk spelen?

Wij hebben drie High Tech VR brillen, en de kamer is voorzien van 2 flatscreen om je vrienden nauwlettend in de gaten te houden. De experience duurt 75 minuten en is inclusief uitleg. U kunt maximaal reserveren tot 8 personen.

Wat als we met meer dan 8 personen zijn?

Als je met meer dan 8 personen bent raden wij jullie aan om de VR met een escape room te combineren om de beleving optimaal te maken. We kunnen een leuk doordraai schema maken, waardoor iedereen de VR beleefd en een escape room speelt.

 

 

DutchEnglishGerman