Trainingen

“UNLOCK YOUR TEAM”

Ben je op zoek naar een vernieuwende, bijzondere en leerzame activiteit om de ontwikkeling van je team(s) een boost te geven? Dan is Unlock Scheveningen ‘the place to be’. Onze escape rooms lenen zich namelijk uitstekend om ingezet te worden als trainingsactiviteit. Hierbij staat niet alleen het ontsnappen, ‘het wat’, centraal maar veel meer ‘het hoe’, de wijze waarop je als team hebt (samen-)gewerkt om ‘de klus te klaren’.

Onder begeleiding van ervaren trainers van dé specialist op het gebied van ervaringsleren; bij Outing Holland worden onze escape rooms krachtige instrumenten en metaforen voor de dagelijkse teampraktijk. Dit doen we door het vertoonde gedrag in de escape room(s) met de teamleden uitvoerig na te bespreken en steeds de koppeling te maken naar relevante samenwerkingsonderwerpen van de teams in de praktijk.

Denk bijvoorbeeld aan; hoe wordt er leiding gegeven? Hoe communiceren we? Hoe passen we timemanagement toe? Hebben we de juiste mensen met hun talenten op de juiste plek? Hoe pakken we steeds nieuwe uitdagingen op? Hoe leren we van elkaar? Hoe zorgen we voor ‘continu verbeteren’? Hoe staat het met het onderlinge vertrouwen? Hoe gaan we om met teleurstellingen? Enzovoorts.

“Unlock your team” is een krachtig instrument voor teamontwikkeling op het kruispunt van leuk en leerzaam. Teamleden worden uitgenodigd op samen naar de eigen samenwerking te kijken. Een teamleider zei ooit over dit programma; “We zochten de weg naar buiten, maar vonden ook onze weg naar binnen, erg leerzaam..”

Wil je meer weten over hoe je “Unlock your team” als leerzame activiteit kunt inzetten, neem dan contact op met één van de Unlock-trainers van Outing Holland.

“Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het – letterlijk en figuurlijk – in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.”