Pub Quiz Show Den HAag/Scheveningen

Teambuilding | Sportieve activiteiten | Actie & adrenaline | Minder intensief

Welkom bij de leukste quizshow in Scheveningen!

De leukste quizshow van Nederland vind je in Scheveningen! Heb je zin om met vrienden, familie of kennissen eens iets anders te doen dan uiteten of naar de kroeg? Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend bedrijfsuitje? Wil je de aanstaande bruid of bruidegom aan de tand voelen? Of heb je geen specifieke reden, maar ben je nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met de meest verrassende quizshow van Scheveningen. Lekker even met de voeten in het zand, of een duik in de zee. En dan op naar de quiz!

Genoeg plek voor iedereen

Een quizshow is voor iedereen. Denk aan een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje. Ben je gezellig met je vriendin op stap, dan kun je gewoon aanschuiven. Het vragenspel kan door ieder voor zich gespeeld worden, maar ook in teams. Er zullen vragen per thema gekozen worden, random of alles door elkaar. In Scheveningen zijn er meer locaties te vinden, waar een quizshow gespeeld kan worden, denk bijvoorbeeld aan strandtenten bij de pier. Of loop de andere kant op richting Kijkduin en vind daar nog meer plekken bij de Scheveningse Haven.

Pub Quiz Show op Locatie   Jongens VS Meisjes Quiz 

Wat meer informatie

Sommige locaties geven wekelijks een quizshow, andere maandelijks en soms zelfs alleen op afspraak. Er kan vaak een arrangement bij worden genomen. Zo kan er na afloop of vooraf gegeten worden in het restaurant. Of kan je voor of na de voorstelling een andere activiteit in de buurt doen. Natuurlijk ben je vrij om dit zelf te organiseren. Per locatie vind je andere prijzen voor het vermaak. Dit kan afhangen van het thema of de duur. Hoe meer personen deelnemen, hoe goedkoper. Een quizshow varieert van pub quiz tot pop quiz of een meer algemeen, zoals Ik hou van Holland.

Een quizshow is niet alleen van vandaag

Wist je dat een quizshow al behoorlijk oud is? Eind jaren kwam de eerste op, toen heette het nog tv-spelshow. Een groot succes in 1939 was het radioquiz-programma Dr. I.Q. Er waren prijzen te winnen, al dan niet in geld. Dit verliep niet altijd eerlijk, waardoor het enthousiasme van de bevolking eind jaren vijftig aanzienlijk daalde. Door de jaren heen kregen de shows weer een goede naam en is het tot op heden blijven bestaan. Dat het nu mogelijk is om een quizshow zelf bij te wonen, of aan deel te kunnen nemen, is dus wel erg bijzonder te noemen.

Scheveningen is de leukste plek voor een quizshow!

Het maakt niet uit waar je gaat reserveren, maar Scheveningen heeft de leukste quizshow. Dit komt waarschijnlijk door de frisse wind, en zoute lucht. De vragen zijn verassend en de antwoorden snel gegeven in deze heerlijke omgeving. Bedenk welk thema het beste bij jouw gezelschap past. Voer quizshow Scheveningen in op internet en maak een keuze uit het aanbod van deze mooie badplaats. Bent u niet zo handig met internet? Binnenkort zal er een informatie over quizshows tussen de reclamefolders te vinden zijn. Of informeer bij uw gemeente, of vraag om hulp bij familie of vrienden.

Offerte aanvraag

Prijzen Pub quiz

Vanaf 10 pers. €22,50
Vanaf 25 pers. €17,50
Vanaf 50 pers. €15,-
Vanaf 100 pers. €12,50

Tijdsduur Pub-quiz

– 2.5 uur

LEES MEER
DutchEnglishGerman