Rib Powerboat Scheveningen

Actie & adrenaline | Minder intensief

Hét uitje op het water van Powerboat Scheveningen!

 

Een uitdagende dag gegarandeerd met RIB Powerboat varen in Scheveningen! RIB varen staat voor de ultieme combinatie tussen snelheid, water en avontuur! Behaal snelheden tot 90 km/h, spring over de golven en ervaar de krachten van de verschillende elementen.

Rib-Powerboat-Scheveningen-Rib-Powerboat-Den-Haag-e1542208691821

Ervaar de noordzee als een attractie die beter is dan iedere achtbaan die je ooit tegen zult komen. RIB varen in Scheveningen is niet gevaarlijk maar vooral leuk en ideaal voor snelheidsduivels. Dit uitje is perfect te combineren met de escape room van Scheveningen. Stap op de powerboat 50 meter van onze escape room. Aangekomen bij de powerboat krijgt u eerst instructies en uiteraard een reddingvest aan. Nadat iedereen plaatst heeft genomen op de powerboat, varen we rustig door de haven richting open water. Wanneer we eenmaail de haven uitzijn gaat de gaskraan open en vliegen we met hoge snelheid over het water.

Het varen met een powerboat zorgt voor een hoog adrenalinegehalte en met een combinatie in een Escape Room zal deze hoger worden! U zal op de open zee meen RIB powerboat varen, het zijn boten die speciaal ontworpen zijn voor extreme omstandigheden, zo blijft het stabiel en veilig!

Een onvergetelijke ervaring met Powerboat Scheveningen

Een adrenalinekick en een onvergetelijke ervaring: dat is Powerboat Scheveningen in een notendop. Bij Unlock Scheveningen heb je dan ook de mogelijkheid om deze spannende activiteit met je team, collega’s of een vriendengroep te ondernemen. Tijdens het uitje met Powerboat Scheveningen zie je de Noordzee van een andere kant en geniet je van hoge snelheden op het water. Je kunt deze activiteit goed combineren met andere opties bij Unlock Scheveningen. Ook heb je na afloop de mogelijkheid om met je team, collega’s of vrienden gezellig te gaan bbq’en.

Meer over Powerboat Scheveningen

Powerboat, de naam zegt het al. Bij deze activiteit gaat het om power en snelheid. De Powerboat vliegt met een snelheid van 90 km/u over het water. Hierbij spring je over de golven en ervaar je de kracht van water en wind. Je groep wordt in verschillende kleine groepjes verdeeld die in de powerboat stappen. Eerst krijg je als groep de uitgebreide instructies en daarna ontvangt iedereen een reddingsvest. Vervolgens neemt iedereen plaats op de Powerboat; die vertrekt door de haven naar het open water. Daar begint de snelheid pas echt!

Nog beter dan een achtbaan!

Op de Powerboat Scheveningen schiet je met hoge snelheid over het water. Het ideale uitje voor liefhebbers van snelheid. Je kunt de Powerboat Scheveningen goed vergelijken met een achtbaan; alleen dit is vele malen beter: een achtbaan op het water! Wees gerust: varen op de powerboat is volledig veilig en totaal ongevaarlijk. De boten zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme omstandigheden op het water. Op deze manier blijven de boten stabiel en veilig en kun je met een gerust hart kiezen voor een uitje met de Powerboat Scheveningen.

Combineer de Powerboat Scheveningen met de escape room

Je kunt kiezen om alleen een tocht te maken met de Powerboat Scheveningen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om deze optie te combineren met een van de andere activiteiten die bij Unlock Scheveningen worden aangeboden. Zo kun je in de ochtend beginnen met een spannende escape room en in de middag nog een adrenalinekick krijgen op de Powerboat Scheveningen! Met een escape room draait alles om teambuilding en tijdsdruk: ook dit geeft een adrenalinekick! Ook kun je kiezen voor een van de andere activiteiten, zoals bubble football of de VR Experience. Er is voor iedere groep een leuke en geschikte combinatie te vinden, zodat het een onvergetelijke dag wordt!

Een volledig verzorgd programma

Het is gezellig om een bedrijfsuitje te doen met de Powerboat Scheveningen, maar ook als vrijgezellenfeest of een uitje met vrienden is dit een geslaagde activiteit. Tijdens deze gezellige dag wordt het hele programma voor je verzorgd; van te voren weet dus ook iedereen wat er staat te gebeuren. Zo kun je er ook voor kiezen om na de activiteiten een gezellig borreluurtje in te plannen waarbij je gezellig kunt napraten over de Powerboat Scheveningen en de andere activiteit. Daarnaast is het ook optioneel om voor een bbq te kiezen die aansluitend plaatsvindt.

Powerboat Scheveningen

Prijzen Powerboat Scheveningen

Groep vanaf 6 personen   : € 37,50
Groep vanaf 12 personen : € 35,00
Groep vanaf 25 personen : € 32,50
Groep vanaf 50 personen : € 30,-

NEEM CONTACT OP!

Programma powerboat scheveningen:

Programma powerboat Scheveningen:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.45 uur Ontvangst gasten escape room
• 14.00 uur Welkom + uitleg programma
• 14.15 uur Start escape room 
• 15.15 uur Groepsfoto 
• 15.30 uur aankomst powerboat
• 15.45 uur instructies
• 16.00 uur Powerboat varen
• 16.45 uur A
fsluiting van het programma

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje
• 17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur Einde programma

TIJDSDUUR POwerboat varen Scheveningen:

– 1 UUR

TIJDSDUUR ESCAPE ROOM + POWERKITEN:

– 3.5 UUR

Prijzen Powerboat Scheveningen:

Groep vanaf 6 personen : € 37,50
Groep vanaf 12 personen : € 35,00
Groep vanaf 25 personen : € 32,50
Groep vanaf 50 personen : € 30,-

Prijzen Escape room + Powerboat

Groep vanaf 5 personen :  € 50,-
Groep vanaf 10 personen : € 47,50
Groep vanaf 25 personen : € 45,00
Groep vanaf 50 personen : € 42,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
Robinson Cruseo Experience3

Powerkiten Scheveningen

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat. 

Vanaf €15,-

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

Be robinson cruoe Scheveningen

Alles draait om teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit en uitdaging bij Robinson crusoe Scheveningen. 

Vanaf €15,-

Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen

Tijdens deze Cocktail Workshop in Scheveningen bent u zelf de bartender & maakt u de heerlijkste cocktails. 

Vanaf €20,-

Bubble voetbal Scheveningen

bubble voetbal Scheveningen

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Een hilarisch uitje. 

Vanaf €15,-

Contact

070 -200 24 64

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@unlockscheveningen.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact

DutchEnglishGerman