Escape room kinderfeestje den haag

Puzzel je samen het avontuur door!

Op zoek naar een escape room voor een kinderfeest in Den Haag? En kan jij je zenuwen in bedwang houden? Kan je rustig blijven in een hectische situatie? Ben jij super goed in het ontcijferen van raadsels? En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is dit het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan.

De escape room is een super leuk idee voor een kinderfeest. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die door de kinderen opgelost dienen te worden. Het spel is een leuke uitdaging voor de kinderen, maar natuurlijk ook erg spannend.

Onder de 15 jaar vragen wij altijd of er een ouder/begeleider mee de kamer in gaat om een extra oogje in het zijl te houden en de kinderen waar nodig te helpen.

Lijkt het jou leuk om te escapen tijdens jouw kinderfeestje? Boek dan nu! Ben je niet jarig en wil je wel de Escape Room spelen? Dat kan ook! Boek de Escape Room en we zien je snel bij Unlock Scheveningen!

 • Mission Impossible kamer
  • Vanaf 10 jaar
  • Maximaal 10 kinderen
 • The Mummy’s Thomb
  • Vanaf 14 jaar
  • Maximaal 8 kinderen
 • The Pirates of the Northsea
  • Vanaf 15 jaar
  • Maximaal 8 kinderen
 • €120,- per kamer

VR-EXPERIENCE KINDERFEESTJE SCHEVENINGEN!

Organiseert u een kinderfeestje, en geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! 

Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality! Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk.

Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Onze VR experts kennen de spellen en virtuele werelden als geen ander, en kunnen de perfecte combinatie voor uw kind samenstellen. Verder staan ze ten alle tijden klaar om plezier en veiligheid te garanderen. 

Tijdens uw VR kinderfeestje zorgen wij voor wat te drinken en een zakje chips. Mocht u na afloop nog wat willen eten? Aan de binnenhaven in Scheveningen liggen genoeg restaurants op loopafstand van de VR-locatie. Pannenkoeken bij Oma Toos, of een pizza bij de Italiaan.

  VR Adventure Room ervaring onder leiding van een instructeur

  Twee VR headsets

  1,5 uur spel en avontuur

  Ranja en een zakje chips voor de hele groep

  Mogelijkheid om eigen taart of traktaties                  mee te nemen

  Vanaf €15,- per persoon

Maak jou kinderfeestje compleet!

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

Pannenkoeken en poffertjes.. Wat is er nou lekkerder dan dat!?

Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst escapen bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja.

Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos;  of bel Oma Toos op 070 – 444 94 28!

 

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

 Escape room kinderfeestje op komst.

Dit jaar een kinderfeestje in Den Haag? Jaar in jaar uit organiseren jullie als ouders een kinderfeestje voor de kinderen. Hier komt een hoop creativiteit bij kijken. Het is leuk om te doen en eigenlijk elk jaar weer een groot succes. Dit jaar mag het anders. Wellicht dat jullie even zonder ideeën zitten. Of is er een drukke periode aangebroken en is de organisatie net wat te veel hooi op jullie vork. Is de verjaardag meer speciaal dit jaar, wordt je kind misschien 12 jaar? Wat de reden ook is, er is niks mis met eens rondkijken wat er allemaal georganiseerd wordt in de omgeving. In Scheveningen kun je van alles vinden.

LEES MEER
DutchEnglishGerman