Escape room kinderfeestje Den Haag

Puzzel je samen het avontuur door!

Op zoek naar een escape room voor een kinderfeest in Den Haag? En kan jij je zenuwen in bedwang houden? Kan je rustig blijven in een hectische situatie? Ben jij super goed in het ontcijferen van raadsels? En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is dit het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan.

De escape room is een super leuk idee voor een kinderfeest. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die door de kinderen opgelost dienen te worden. Het spel is een leuke uitdaging voor de kinderen, maar natuurlijk ook erg spannend.

Onder de 15 jaar vragen wij altijd of er een ouder/begeleider mee de kamer in gaat om een extra oogje in het zijl te houden en de kinderen waar nodig te helpen.

Lijkt het jou leuk om te escapen tijdens jouw kinderfeestje? Boek dan nu! Ben je niet jarig en wil je wel de Escape Room spelen? Dat kan ook! Boek de Escape Room en we zien je snel bij Unlock Scheveningen!

 • Mission Impossible kamer
  • Vanaf 10 jaar
  • Maximaal 10 kinderen
 • The Mummy’s Thomb
  • Vanaf 14 jaar
  • Maximaal 8 kinderen
 • The Pirates of the Northsea
  • Vanaf 15 jaar
  • Maximaal 8 kinderen
 • €120,- per kamer*

*Reserveert u voor 10 kinderen, boek voor 8 personen. Dan kunt u met 10 kinderen komen voor 120 euro in totaal

VR-EXPERIENCE KINDERFEESTJE SCHEVENINGEN & den Haag!

Organiseert u een kinderfeestje, en geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! 

Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality! Samen verschillende werelden verkennen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk.

Neem al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en het wordt gegarandeerd een fantastische dag. Onze VR experts kennen de spellen en virtuele werelden als geen ander, en kunnen de perfecte combinatie voor uw kind samenstellen. Verder staan ze ten alle tijden klaar om plezier en veiligheid te garanderen. 

Tijdens uw VR kinderfeestje zorgen wij voor wat te drinken en een zakje chips. Mocht u na afloop nog wat willen eten? Aan de binnenhaven in Scheveningen liggen genoeg restaurants op loopafstand van de VR-locatie. Pannenkoeken bij Oma Toos, of een pizza bij de Italiaan.

INBEGREPEN  

  VR Adventure Room ervaring onder leiding van een instructeur

  Twee tot vier VR headsets

  1,5 uur spel en avontuur

  Ranja en een zakje chips voor de hele groep

  Mogelijkheid om eigen taart of traktaties                  mee te nemen

  Vanaf €15,- per persoon

Maak jou kinderfeestje compleet!

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

Pannenkoeken en poffertjes.. Wat is er nou lekkerder dan dat!?

Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst escapen bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja.

Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos;  of bel Oma Toos op 070 – 444 94 28!

 

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

 Escape room kinderfeestje Den Haag.

Dit jaar een kinderfeestje in Den Haag? Jaar in jaar uit organiseren jullie als ouders een kinderfeestje voor de kinderen. Hier komt een hoop creativiteit bij kijken. Het is leuk om te doen en eigenlijk elk jaar weer een groot succes. Dit jaar mag het anders. Wellicht dat jullie even zonder ideeën zitten. Of is er een drukke periode aangebroken en is de organisatie net wat te veel hooi op jullie vork. Is de verjaardag meer speciaal dit jaar, wordt je kind misschien 12 jaar? Wat de reden ook is, er is niks mis met eens rondkijken wat er allemaal georganiseerd wordt in de omgeving. In Scheveningen kun je van alles vinden.

Spectaculaire Kinderfeestjes.

Bij Unlock Scheveningen zijn een tal van activiteiten te doen. Er worden ook kinderfeestjes georganiseerd! Hele bijzondere zelfs, waar iedereen, van jong tot oud, gaat genieten. Er worden twee activiteiten georganiseerd specifiek voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf tien jaar. Weleens gehoord van Virtual Reality? Een groot spel in de virtuele wereld, met verbluffende effecten. Een game van deze tijd, even helemaal weg van alles om je heen.
Toch liever de escape room uit proberen te komen? Dit kan ook en samen ga je de strijd met de klok tegemoet!

Virtual Reality

Virtual Reality zorgt voor een heuse beleving. Onder begeleiding krijgen de kinderen een programma, vol spel en beweging. Door de VR-bril beleef je verschillende dingen, alsof je er daadwerkelijk echt zelf bij bent. Bij Unlock Scheveningen zijn er activiteiten als pijl en boogschieten en over een plank lopen op zeer grote hoogte. Er is een roller coaster en met lasers kan er een spel gespeeld worden in de wereld van Star Wars. Voor meer ritmegevoel kun je kennismaken met Beat Saber. Voor aanvang zal er samen met de medewerkers een juist programma worden gemaakt.

Escape Room Den Haag

Een totaal andere activiteit is de escape room. Weleens van gehoord? Of zelf al eens gedaan? Een escape room is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. In kleine groepen worden de kinderen opgesloten in een ruimte. Doel van het spel is om binnen de tijd de kamer te kunnen ontsnappen. Om dit te doen slagen zijn er allerlei soorten opdrachten en raadsels die opgelost moeten worden. Zoek de sleutel om de uitgang te vinden en te kunnen openen. Unlock Scheveningen biedt ook spannende escape rooms aan. Bij kinderen onder de vijftien jaar, wordt een volwassene als begeleider meegevraagd.

Een geslaagd kinderfeestje in Scheveningen.

Zijn jullie er al uit wat het wordt? Voor meer informatie kun je terecht op de website: https://unlockscheveningen.nl/kinderfeestje. Voor een hele dag plezier kunnen er ook arrangementen geboekt worden. Zo kan er genoten worden van de heerlijke pannenkoeken bij oma Toos. Gewoon met stroop, of misschien wel met appel en rozijn. Of lekker een pizza na een spannende en actieve verjaardagspartij. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Een goed verzorgd feestje, waarbij iedereen met een blij gezicht thuis komt. Dat is waar de medewerkers van Unlock Scheveningen voor staan.

Voor welke leeftijd zijn de kinderen escape rooms bedoeld? 

U kunt Mission Impossible Escape Room al spelen met kinderen vanaf 10 jaar. Bij kinderen onder de 15 jaar vragen altijd een begeleider mee de kamer is. 

Krijgen de kinderen ook iets te eten en te drinken?

In samenwerking met Oma Toos hebben wij een heel leuk Escape Room Menu. Op 5 minpunten lopen kunt u voor 7,50 per persoon na de escape Room met de hele groep poffertjes of Pannenkoeken komen eten bij Oma Toos. Uiteraard kunt u ook uw eigen drankjes of taart mee nemen in de ontvangst ruimte.

Hoeveel kinderen kunnen deelnemen aan de Escape Room?

Onze Mission Impossible kamer heeft een speciale kinder versie. Er mogen maximaal 10 kinderen tegelijkertijd deelnemen aan deze escape room. 

 

DutchEnglishGerman