Kinderfeestje Scheveningen

Gezellig bij Unlock Scheveningen je kinderfeestje vieren. Dat is pas feest!

 

Puzzel je samen het avontuur door!

Kan jij je zenuwen in bedwang houden? Kan je rustig blijven in een hectische situatie? Ben jij super goed in het ontcijferen van raadels? En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is dit het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan.

De escape room is een super leuk idee voor een kinderfeest. Er zijn vele raadsels, puzzels en opdrachten die door de kinderen opgelost dienen te worden. Het spel is een leuke uitdaging voor de kinderen, maar natuurlijk ook erg spannend.

Onder de 15 jaar vragen wij altijd of er een ouder/begeleider mee de kamer in gaat om een extra oogje in het zijl te houden en de kinderen waar nodig te helpen.

Lijkt het jou leuk om te escapen tijdens jouw kinderfeestje? Boek dan nu!
Ben je niet jarig en wil je wel de Escape Room spelen? Dat kan ook! Boek de Escape Room en we zien je snel bij Unlock Scheveningen!

Kijk hieronder voor onze kinderarrangementen!

Pannenkoekenfeest bij Oma Toos!

Pannenkoeken en poffertjes.. Wat is er nou lekkerder dan dat!?

Wil jij een spannend kinderfeestje of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zomaar een spannend uitje maken? Wij bieden voor de kinderen een arrangement aan met de beste pannenkoeken en poffertjes van Scheveningen.

Kom eerst escapen bij Unlock Scheveningen en beleef een spannend avontuur met al je vriendjes en vriendinnetjes. En kom daarna bij van jullie avontuur bij Oma Toos om samen te genieten van de pannenkoeken en poffertjes van Oma Toos. Praat gezellig na over jullie fantastische escape met een lekkere pannenkoek of misschien wel met poffertjes en onbeperkt ranja.

Maak kennis met de lekkerste pannenkoeken en/of poffertjes naar keuze en geniet van onbeperkt ranja bij Oma Toos voor maar liefst €7.50!

Reserveer hier of neemt contact op met Oma Toos;  of bel Oma Toos op 070 – 444 94 28!

 

Wil je liever iets anders eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Neem gerust contact met ons op en leg al je wensen bij ons neer!

DutchEnglishGerman