Weet jij op tijd te ontsnappen?

Beproef jouw kennis en kundigheid!
RESERVEER NU EEN SPANNEND UITJE!

Escape room Unlock Scheveningen

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Beproef in teamverband jouw oplossend vermogen en cryptisch denken.

In teamverband ga je op avontuur in afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Te gek! We hadden zeker een uur nodig om te ontsnappen maar wat een geweldige kamer was dit!

Jerome Bohg

Bureau Visueel

 Deze room zat goed in elkaar en had een leuk verhaal. Leuke effecten en ook nog eens gehaald. Top room!

Richard G.

De kamers waren erg mooi vormgegeven en helemaal in stijl. Super geluid-, licht- en rookeffecten. Alles bij elkaar maakte dit alles ‘Unlock’ tot de beste Escape Room die wij tot nu toe gedaan hebben!

Christien Bergman

Meteen bij ontvangst komen we in de goede stemming. We hebben veel gelachen en aardig moeten puzzelen. De Escape Room zit goed in elkaar en is erg mooi uitgevoerd. We kunnen niet wachten tot de volgende klaar is.

Helga Teerhofer

Unlock Scheveningen: wat is een Escape Room?   

Beproef jouw oplossend vermogen en cryptisch denken! Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!

Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur, in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

Interactief entertainment

Interactief entertainment is de toekomst en real life gamen wordt steeds populairder. Een ‘Escape Game’ is een vorm van interactief entertainment waarbij je als groep onderdeel bent van een surrealistisch en interactief spel. Samenwerken, logica en inzien van cryptische verbanden zijn de sleutelwoorden…

Over Unlock Scheveningen

Unlock Scheveningen is een Escape Room gevestigd in de Scheveningse haven en is uniek in zijn soort met maar liefst 7 kamers.

Unlock Scheveningen is geschikt voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen, waarbij een minimale leeftijd van 10 jaar geldt. Meer personen zullen in verschillende groepen worden ingedeeld op verschillende tijden. De wachtende bezoekers kunnen in de ontvangstruimte onder genot van een drankje wachten. Deze Escape Room in Scheveningen leent zich zeer goed in combinatie met andere workshops en activiteiten. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie of neem contact op voor andere mogelijkheden.

Wat is een escape room?

 • Kritisch denken
 • Oog voor detail
 • Communicatie
 • Teamwork
 • Probleemoplossend vermogen
 • Avontuurlijk
 • Spanning en sensatie

Tips: 

 • Goed overleg binnen het team is essentieel. Open communicatie voor het zo veel mogelijk delen van informatie en bevindingen is essentieel, tijd is kostbaar.
 • Maak aantekeningen
 • Frustratie hoort erbij. Niet alles zal in één keer lukken. Blijf communiceren met je team en doorloop de stappen nogmaals.
 • Let op ieder detail in de ruimtes. Alles kan een cruciale aanwijzing zijn.
 • Geef niet op!

Voorkennis is niet nodig. Iedereen kan meedoen. Kinderen onder begeleiding.