Escape room Aanbieding

Escape Room aanbieding

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit met een kleine of grote groep, die leuk is voor jong en oud dan kan je langskomen bij Unlock Scheveningen voor een van de Escape Rooms. Een Escape Room is leuk voor elke leeftijd en voor elke groep, zodat iedereen het met deze activiteit naar zijn zin heeft. Je kan daarnaast ook nog eens kiezen uit verschillende kamers met elk hun eigen thema en bijbehorende puzzels en raadsels. Op die manier kan je de Escape Room aanpassen op de groep. Door een Escape Room te boeken, zorg je ervoor dat jullie dag heel leuk en speciaal wordt. Kijk bij Unlock Scheveningen voor de Escape Room aanbieding, zodat je ook nog eens voor een voordelig tarief een onvergetelijk avontuur beleeft.

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een kamer die uit 1 of meerdere ruimtes bestaat. Als groep ga je naar binnen en wordt de deur achter je gesloten. Je vindt puzzels en raadsels in de kamer, die je kan oplossen door je hoofd en attributen te gebruiken. Door de puzzel op te lossen kom je steeds weer bij een andere puzzel uit. Soms is het noodzakelijk om meerdere puzzels op te lossen, voordat je verder kan. Het draait hierbij om een goede samenwerking en creatief denken. Alleen op die manier kan je alle raadsels oplossen en kan je uiteindelijk binnen het uur de kamer uit komen. Bekijk de kamer goed en doe ook vooral veel op de tast. Denk out-of-the-box en bekijk altijd alles vanuit meerdere perspectieven. Kies een groep mensen met elk hun eigen specialiteit, zodat je samen alle puzzels en raadsels kan oplossen.

Soorten Escape Rooms

Bij Unlock Scheveningen kan je kiezen uit verschillende Escape Rooms met elk een eigen thema. Zo heb je de Escape Room Mission Impossible, waarbij je als groep spionnen in een lab moet zien in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het ziet. Een andere mogelijkheid is de Escape Room The Mummy’s Tomb. Als team archeologen ontdek je een nieuwe tombe, maar helaas stapt iemand op een boobytrap en wordt de uitgang geblokkeerd. Het is aan jullie om een nieuwe uitgang te vinden. Het is ook mogelijk om te gaan voor de Escape Room Pirates of the North Sea, waarbij je als dekschrobber aan boord van een piratenboot werkt. Je wil je graag bewijzen dat je het in je hebt om een echte piraat te worden. Kies de Escape Room die het beste bij jou en de groep past en los de bijbehorende puzzels en raadsels op.

Grote en kleine groepen

Het is mogelijk om met z’n tweeën een Escape Room te doen, maar het is makkelijker als je met meer bent. Als je goed kan samenwerken dan kan iedereen zich op iets anders focussen. Daarnaast weten meer mensen vaak meer. Het verschilt per Escape Room met hoeveel mensen je in de kamer kan. Bij Unlock Scheveningen heb je Escape Rooms voor 2 tot 6 personen, maar ook een Escape Room voor 2 tot 8 personen. Als je met een grotere groep bent dan kan je ervoor kiezen om de groepen een voor een in dezelfde kamer te laten of tegelijkertijd in een van de Escape Rooms op te sluiten. Het is bij Unlock Scheveningen zelfs mogelijk om met meer dan 30 personen een Escape Room te doen. In dat geval wordt het opgedeeld in rondes en kunnen groepen genieten van het gegil en het enthousiasme van de andere groepen. Bij Unlock Scheveningen geldt, hoe meer personen hoe lager de prijs. Als je met z’n tweeën een Escape Room ingaat dan kost dit 35 euro per persoon, terwijl het met een groep van 8 personen slechts 15 euro per persoon kost. Zo heb je dus een goede aanbieding voor de Escape Room als je met een grotere groep bent.

Combinatie korting

Je kan ook kiezen voor de Escape Room aanbieding door de Escape Room te combineren met een andere activiteit en te profiteren van combivoordeel. Ga bijvoorbeeld voor een Escape Room in combinatie met Powerkiten. Een andere populaire combinatie is een Escape Room en het varen van een Powerboat. Ook hier geldt weer hoe groter de groep, hoe groter de korting. Bij grotere groepen is de combinatie van de Robinson Crusoe Experience met een van de Escape Rooms erg populair. Zo kan je zelf kiezen hoe je combineert. Door te combineren krijg je korting. Het is ook mogelijk om nog een drank- of dinerarrangement eraan vast te plakken en zo te profiteren van nog meer korting.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Gereserveerd kamers Minimum Maximum
1 kamer 2 spelers 6 spelers of 8 spelers
2 kamers 8 spelers 14 spelers
3 kamers 15 spelers 20 spelers 
4 kamers 20 spelers 28 spelers

Escape room aanbieding

 

PRUS

VANAR €12,50

NEEM CONTACT OP!

070 – 200 24 64

VRAGEN?

070 – 200 24 64

Gegevens

Adres

Schokkerweg 44

2583 BJ Den Haag

070 – 200 24 64

(Dagelijks bereikbaar van 09:00 Tot 18:00)

info@unlockscheveningen.nl

Geopend op:

Ma-Za van 09:00-22:00

Zo van 09:00-21:00

KVK: 67347053

BTW-nummer: 856941773B01

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Geopend op:

Ma-Za van 09:00-23:00

Zo van 09:00-23:00

Contact

Bereikbaarheid

Unlock Scheveningen is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende  parkeer-gelegenheid voor de deur.

Let op!  T/m 18:00 uur gratis parkeren.
Vanaf 18:00 betaald parkeren.

Binnen 5 minuten lopen kun je ook op tram 1, tram 11 of tram 16 stappen die je naar beide stations van Den Haag brengen. Kortom, een ideale ligging en makkelijk bereikbaar voor iedereen

DutchEnglishGerman