Escape room + uitje Scheveningen

Wil je graag meer activiteiten doen tijdens je dagje weg of ga je met een grote groep op pad? Dan hebben wij verschillende uitjes die jullie dag compleet kan maken. Samen met verschillende partners hebben wij een uitgebreid pakket aan uiteenlopende activiteiten voor personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Hieronder staan onze meest geboekte pakketten maar neem gerust even contact op en leg je wensen bij ons neer. Scheveningen is namelijk een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag.

Scheveningen

Naast Escape Room Unlock in Scheveningen, biedt Scheveningen nog veel meer. Het lange strand en grote hoeveelheid aan attracties geven meer dan voldoende mogelijkheden voor activiteiten. Zo kan je een kijkje gaan nemen op de geheel vernieuwde pier van Scheveningen. Vanaf hier heb je een perfect uitzicht over het Scheveningse strand. Rondom de pier is ook voldoende te doen zoals SEA Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, het Circus Theater of het Holland Casino. Het Scheveningse strand en haven zijn voorzien van een ruim aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Zeker nu enkele strandtenten het gehele jaar geopend zijn, zit er altijd een geschikte oplossing tussen. Dus naast de Escape Room Unlock in Scheveningen, zijn er nog veel meer activiteiten, om er zo een fantastische dag in Scheveningen van te maken. Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd, die in combinatie kunnen worden gedaan, met een Escape Room.

Powerkiten (vliegeren) + Escape room Scheveningen

Powerkiten (vliegeren) is een van de populairste activiteit van Nederland. Het is de ultieme uitdaging voor zowel jong als oud, sportief of minder sportief. Er zijn kleine vliegers voor als je het wat rustiger aan wilt doen of krachtige kites voor iedereen die van actie houdt. Door de verschillende soorten en maten kites die Flitz-events ter beschikking heeft, is er voor ieder wat wils. 

Natuurlijk doe je dit niet alleen, tijdens het powerkiten zal er een ervaren instructeur bij zijn die jou de beste tips & trucs laat proeven. Het powerkiten in combinatie met Escape Room maakt jou dag onvergetelijk door de spanning en de actie! 

Prijzen powerkiten Scheveningen

Groep vanaf 2 personen             : €20,00 per persoon
Groep vanaf 10 personen           :  €20,00 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €17,50 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €15,-   per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Powerboat + Escape Room Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen… Je zal rustig de haven uitvaren maar zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast! Met hoge snelheden over het water… Golven…  Haakse bochten… Een ritje in de achtbaan is er niets bij. Natuurlijk is het ook mogelijk om een wat rustigere tocht te maken. De snelheid kan naar wens aangepast worden. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte en al helemaal in combinatie met Escape Room! 

Prijzen powerboat varen Scheveningen

 

Groepen vanaf 5    personen     : € 37,50 per persoon 
Groepen vanaf 10 personen      : € 35,- per persoon 
Groepen vanaf 30 personen      : € 32,50 per persoon 

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Met meer dan 10 personen? Bekijk onze arrangementen hieronder.

Be Robinson Crusoe + Escaperoom Scheveningen

Robinson Crusoe survival games is ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of een familiedag. Robinson Crusoe is het ultieme overlevingsspel aan het strand van Scheveningen waarin teamspirit de bepalende factor is. Het overlevingsspel is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier. Dit in combinatie met Escape Room zorgt voor een compleet onvergetelijke dag met collega’s of vrienden. 

Prijzen Robinson Crusoe Scheveningen

Groepen vanaf 10 personen      : €20,00 per persoon
Groepen vanaf 25 personen      : €17,50  per persoon
Groepen vanaf 50 personen      : €15,00 per persoon
Groepen vanaf 80 personen      : €12,50 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

 

Cocktailworkshop + Escape room Scheveningen

Ben jij graag creatief met je favoriete drankje? Dan is deze workshop ideaal voor jou! 

Je wordt welkom geheten op het mooie Scheveningse strand tijdens de cocktailworkshop. Onder begeleiding van een cocktail expert zal je de kneepjes van het vak leren en zal jij jouw favoriete drankje als de lekkerste maken.

Je hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al die heerlijke drankjes te mixen. Deze workshop geeft je de kans om een kijkje te nemen vanaf de andere kant van de bar en is ideaal voor vrijgezellenfeesten of voor een gezellig personeelsuitje. Tijdens deze workshop zal je twee overheerlijke cocktails maken. Onze cocktail expert zal je alles leren wat je moet weten over het bereiden van een zeer goede cocktail. 

In deze twee uur durende workshop zal jij erachter komen hoe je al die lekkere cocktails ook thuis kunt maken. Een ware belevenis voor jou, je vrienden en/of je collega’s! 

Prijzen cocktailworkshop

De prijs voor de cocktailworkshop bedraagt €35,- per persoon (Let op dit arangement is vanaf 10 personen!)

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Graffiti workshop + Escape room Scheveningen

Al denk je zelf van niet, creatief is iedereen. Laat je gaan met het creatieve brein en je zult er zelf versteld van staan. Graffiti is een vorm van kunst waar mensen een statement maken, een boodschap willen overbrengen of zelfs een verhaal mee willen vertellen. Je zult dus zien dat graffiti meer is dan alleen een illegale vorm van beschilderen van muren op de straten. Je kunt nu op legale wijze je creatieve brein laten spreken op een groot doek.  

Deze graffitiworkshop is een perfecte teambuilding activiteit maar natuurlijk ook leuk om met familie of vrienden te doen. In deze creatieve graffitiworkshop leer je onder professionele begeleiding samen met je collega’s, vrienden of familie aan de slag te gaan op een groot doek.  

Ontdek jouw talententen en laat je verrassen door het krachtige eindresultaat! 

Prijzen graffiti workshop

Groep vanaf 10 personen           : €27,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : €25,00 per persoon
Groep vanaf 50 personen           : €22,50 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Zandsculpturen + Escape room Scheveningen

Deze creatieve workshop zandsculpturen bouwen is het ideale strandactiviteit voor iedere gelegenheid. Tijdens deze workshop laat je je creativiteit los en maak je aan de hand van een leuk thema de mooiste creaties. Door de creativiteit, communicatie en planning is deze workshop ideaal als teambuildingsactiviteit. 

Voordat het echte werk gaat beginnen, moet het zand klaargemaakt worden. Water moet gehaald worden, het water moet gemend worden en uiteindelijk moet het zand gestampt worden tot een stevige emulsie. Dan moet het creatieve brein gekraakt worden! Het ontwerp aan de hand van het thema moet komen..  

Aan het eind van de workshop zal er een prijsuitreiking zijn. Wie van jullie heeft de aspecten en de creativiteit wat een echt kunstwerk nodig heeft? 

Prijzen zandsulpturen

Groep vanaf 8  personen            : € 17,50 per persoon
Groep vanaf 25 personen           : € 15,-  per persoon
Groep vanaf 50 personen           : € 12,50 per persoon
Groep vanaf 100 personen         : € 10,00 per persoon

De prijzen die hierboven zijn vernoemd zijn exclusief de kosten van de Escape Room. Deze komen er nog bij.

Liever wat anders? Dat kan! Voor meer informatie en/of vragen, neem gerust contact met ons op.
DutchEnglishGerman